![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
Ljudi jednom mom drugu ne radi total war(empire),a koristimo iste diskove.Kad se klikne 2 puta na ikonicu iskoci mu sledece:This application has failed to start becouse d3dx9-to.dll was not found!Molim pomoc.Napomena:Kod mene igrica radi bez problema.Ispunjava sve minimalne zahteve za igru...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Član
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Ja mislim da je problem do Direct X...jel imate istu verziju DX???
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mrki023 na korisnoj poruci: | ||
Psycho13 (18.4.2009) |
![]() |
#804 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
medjutim sad sam stigao do 1746god i opet me izbacuje i ne mogu dalje i ne znam sta da radim. verovatno nisu ni iste sve verzie ,a i pitanje dokle si stigao ,do koje godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]()
Evo sad sam ucitao i save nekoliko godina ranije, i opet isto. 1948. godina Francuska, Svedska na potezu... totalna blokada igre. Sad cu da procunjam po netu i pitacu na zvanicnom forumu za pomoc. Ako je nema, trazicu u utorak da mi vrate pare ili daju drugu kopiju. BEZOBRAZLUK!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Banned
|
![]() Citat:
BTW problem mi se smanjio ili uvecao, ne znam ni ja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Banned
|
![]()
Naciju vidis na slici (zastavu) , Francuska. Tezinu nisam nista dirao, valjda je medium/normal. Da znam da AI igra pametnije stavio bi vecu tezinu,ali necu da samo ima vise para i umesto da mi pruzi izazov,da me smori... A ovo je vec gotovo, imam odavno potreban broj teritorija,samo trebam da zauzmem par odredjenih, par u Indiji i dve u Evropi i pobedio sam grand camping, a i ovako, sad se tek razvio ko manijak, sve mi je svugde izgradjeno, imam gomilu para sa kojim ni sam ne znam sta cu, ogromnu vojsku koja samo ide i cisti, a prave se nove armije svaki turn... sad ce da krene ekspanzija (munjevita) u svim pravcima, a na moru sam tek apsolutni vladar, sto se tice Evrope jedino me u sredozemlju nema,a tu cu sad da posaljem mornaricu da ocisti bagru
![]() Najjace mi je bilo kad sam igrao Rome TW : BI sa west roman empire. Mislim da sam tada jedini put bio prisiljen da se branim ko manijak... ![]() Poslednja ispravka: Cernobil (18.4.2009 u 23:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
Ja sam nabavio, i ne mogu ni da je instaliram ... a hteo sam da vidim kakva je to igra ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ako si igrao prosle total war-ove ne smes je propustiti,ali ako nisi neces puno propustit jer je igra isuvise sadrzajna i teska za ametere!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Starosedelac
|
![]()
trenutno skidam ubdate4 nadajuci se da cu resiti svoje probleme.
ako do sad nije niko instalirao ,javicu valjali sta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Novi član
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Evo da ostavim i ja svoje utiske kao novi clan
![]() Nabavio sam igru odma kad je izasla, od skoro i original konacno stigao i kod nas. Igra ima da se kupi u gamesu 4.5k din je. Steam je super sve sam updatuje ne moram da se smaram oko toga. Prvo moram da priznam da nisam imao do sada nikakvih vecih problema sa igrom samo me je jednom izbacila na desktop i to je to. Oni koji dobiju "this application has failed to start becouse d3dx9-to.dll was not found!" error znaci da moraju da ga instaliraju ![]() E sad malo o igri samoj. Presao sam sa United Provinces na very hard kampanja/very hard bitke, onu dugacku kampanju, osvojio celu Indiju, veci deo Severne Amerike, deo Juzne Amerike i naravno sve neophodne teritorije koje su obavezne. AI je uglavnom ok, mnogo bolji nego u prethodnim delovima, mada i ovde pati od nekih glupavih poteza na koje lako moze biti dobijen ma koliko vojske imao u bitci (sem ako ne dodje sa 2 armije odjednom), no dobro ne moze biti savrshen ![]() ![]() Pomorske bitke su jako zanimljive i zahtevaju dobar micro inace ma koliko jaki bili mozete ostati bez pola flote jako brzo, tu AI blista. Grafika je super sve sam stavio na ultra sa anti-alisingom i ostalim stvarima i izgleda jako lepo, dok je zvuk ispod proseka trenutno al to bi trebalo biti popravljeno uskoro. Multiplayer: Stigao sam malo i da odigram u multiplayeru i utisci su jako dobri. Prvu bitku sam izgubio od nekog lika koji je imao 6 jedinica 4' inc-a mortara koji su mi samleli vojsku. 4'inc mortari imaju OGROMAN domet i ako se ne eliminisu brzo pogubni su za vojsku. Poucen iskustvom iz prvog katastrofalnog poraza na netu u sledecoj partiji ja sam uzeo 5 jedinica 4-inc mortara 4 grupe konjice najbolje koje Austria ima, generala, i ostalo line infantry koliko je para ostalo i samleo protivnika koji je imao samo 2 jedinice 4'inc mortara 2 jedinice 12lb artiljerije koja je beskorisna bila u toj bitci jel jednostavno nije imala domet i ostatak je imao meshano line infantry/konjica. Uglavnom na netu je poenta da se sto vishe jedinica sakrije po shumama da artiljerija sto manje meta ima i polako se proredjuju redovi neprijatelja. Pomorske bitke na netu su isto jako zanimljive, igrali smo 4v4 1 ship only bitku i bilo je napeto do samog kraja, jedna greska pri okretanju broda i tvoj brod bude najeden djuladima jako brzo ![]() Radi se na Campaign multiplayeru za 2 igraca. Toliko za sada, kome treba neka informacija neka slobodno pita ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku iwan123 na korisnoj poruci: | ||
director (19.4.2009) |
![]() |
#814 |
Banned
|
![]()
Jel na hard-very hard , ima samo vise para ili je pametniji?
![]() Neki primer, ako je pametniji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Nisam igrao igru na manjim tezinama, al uglavnom ne jurca bez ikakvog reda na tvoju liniju, trudi se da se vojska krece u nekoj formaciji. (sem ako ne primenis neku bug taktiku da ga zbunis ![]() ![]() Bilo je slucajeva kada premestam line infantry i okrenuti su ledjima pesadiji koja puca na njih da prestane da puca i da se zaleti na malee. Sto se tice para ne znam kakva mu je finansijska situacija al recimo da npr spanci samo u Flanders imaju 6 punih armija vojske koja cuva grad i okolinu grada. Francuzi imaju 8 grupisanih na jednoj lokaciji u Americi, mislim da je vrlo verovatno da ima nenormalne kolicine para, i naravno tehnoloski su uglavnom ispred tebe sve velike nacije. Ako proceni da je odnos snaga isti ili u njegovu korist napasce ti grad koji nema zidine, a ako ne onda ce da smara celu tvoju provinciju unistavajuci sve u njoj dok ga ne zaustavish. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku iwan123 na korisnoj poruci: | ||
Cernobil (19.4.2009) |
![]() |
#816 |
Banned
|
![]()
To u bitkama radi i na medium. Ali sve mi je jedno dal puca ili se zaleti na brobu prsa u prsa, konjicom isto ide cesto okolo.
Evo dve "taktike" koje ja koristim,do sada bez neuspeha ![]() 1. Recimo krenem sa konjicom, moze cak i jedna grupa da bude. To radim uglavnom samo kad sam brojcano nadjacan. Onda on svojom pesadijom krene za tom konjicom,pa se vrati u liniju sa ostalim pa opet krene za njima i tako se malo gubi, naravno ako predaleko odmagli konjica on se vrati da marsira ka mojoj pesadiji. Onda se ja vratim opalim jednom po njemu sa ledja pa opet u beg ,a on za njima, tako da izjednacim ili preokrnem u svoju korist broj pesadije koja se puskara. 2. A drugi stalno primenjujem jer je on glup. Jednostavno razvucem pesadiju sto je vise moguce, dok ih komp na medium stavlja po dve linije (jednu za drugom) i onda kad pridje ,samo ga polako opkolim, to strasno utice na njihov moral, i uvek ga odvalim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Član
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 31 puta na 26 poruka
|
![]()
Je l' moze neki iskusan tw gamer da mi preporuci sa kojom nacijom bi bilo najbolje da pocnem s obzirom da nisam veoma iskusan u tw igrama, tj. igrao sam samo neko vreme medieval II total war? Zeleo bih neku naciju koja ima solidnu vojsku, a takodje i nema preveliku teritoriju i nije preteska da se kontrolise, jer nisam dovoljno iskusan, samo zelim da se uvezbam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Novi član
|
![]()
I prva i druga taktika rade i na very hard
![]() Uvek je bolje prepucavati se sa protivnikom jel je poenta line infantry da paljbom neprijatelja zaustavi. Npr protiv indijanaca je uvek bolje paljbom ih eliminisati jel su jako nezgodni ako dodje do borbe prsa u prsa. Evo jedne za one koji zele da osvoje grad sa minimalnim zrtvama. Treba vam 2-3 4'inc artiljerije i pozeljno je 2 jedinice onih mitraljeza zaboravih kako se zovu, sve ostalo mozete line infantry/konjica. Krenete da ga rokate u gradu po centru grada jedinice (mortar prebacuje zidine) i on ce automatski da se sakupi i da krene da izadje iz grada da bi napao artiljeriju, ici ce u koloni i kad bude dosao ispred vase linije stace da se prepucava sa vama al posto stoji u koloni to ce biti jako loshe po njega dok ga mitraljezi i line infantry zasipaju paljbom, vrlo brzo dodje do routinga i eto pobede sa minimalnim zrtvama. Za one neiskusne sa TW serijalom koji zele da nauce igru preporucujem englesku (sa njom nikada ne mozete izgubiti jel kompjuter ne moze da se iskrca na vase ostrvo) ili rusijom koja je isto ok. Engleska je bolja jel lepo moze i pomorske bitke da se nauce. Finansije su ok sa Engleskom s obzirom da poseduje prekookeanske kolonije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
oni nemaj na pocetku puno teritorija. ja sam igrao sa njima ,na pocetku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Starosedelac
|
![]()
instalirao sam update 4 i na moju veliku srecu ponovo je igra pokrenuta i to sa starim sejvom.prvo sam malo se namucio da nadjem cistu verziu jer su skoro sve zarazene virusom ,bar mi tako avast pokazivao.
igrami radi sad jos bolje.sad mi na hagtu ne secka bitke ,a pre mi je seckalo pa sam morao na medium da igram. uz to jos da pitam kako da proteram one muslimanske popve ili kako se vec zovu posto sam osvoio celu evropu i tursku pa mi samo setaju pa teritori i strasno me nerviraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
empire, istorija, total, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Total Commander 7 final | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 21 | 20.12.2010 0:06 |
Najbolja igra iz Total War serijala | masteri | Strateške igre | 13 | 15.12.2009 23:38 |