![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemoguce da imas reklamu ispo chat prozora? Kod mene nema. Kod mene nema cak ni na glavnoj aplikaciji. Mozda imam original, posto mi je i windows registrovan OEM kljucem? Ne znam, malo mi je cudno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Veteran
|
![]()
Nisam siguran ali do toga je doslo posle najnovijeg update-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema mi vise te "reklame" posle jutrasnjeg update-a... Malocas sam video i to slucajno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Za uklanjanje reklama, isključivanje nudge drmanja prozora itd. http://apatch.org/
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ForceWare na korisnoj poruci: | ||
Lich_king2 (7.3.2009) |
![]() |
#206 |
Veteran
|
![]()
Hvala ForceWare sada nema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Veteran
|
![]()
"Besplatne verzije vašeg Windows Live Messengera"
vrhunski idiotizam,nakon klika na link me odvlachi na stranu...bla-bla-bla i kazhe mi da imam instaliran MSN [na shta ja pomislim u sebi "zaista?",kao da nisam to vetj znao]... onda deinstaliram MSN,pa ga ponovo instaliram-i opet stoji tupavi link... shta li su hteli ovim da kazhu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda ga nisi kompletno unistalirao iz registry-a i probaj da obrises folder MSN iz foldera WLM (nemoj slucajno da obrises folder Program Files/MSN; zato sto ti je to MSN koji dolazi uz windows, nije WLM)? Listaj par postova dole/gore kako kome i pise tamo kako da se uninstalira MSN iz START>Run opcije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Član
|
![]()
nisam mogao da nadjem temu a mrzi me da otvaram novu pa cu pitati ovde.
Da li mogu da izbrisem msn account? izgleda da je neko saznao moju sifru i salje drugima poruke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Član
|
![]()
Idi na sajt i promeni sifru!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako nije kasno naravno, tj. ako taj vec nije promenio sifru, ako je i to uradio onda idi na opciju forgot password da restujes password, nadam se da si tamo ostavio alternate e-mail ili kreirao securty question, ako nisi nista od toga a on ti je promenio sifru, onda ti jedino ostaje da kreiras novi account i da obajsnis tvojim kontaktima o cemu se radi, Hurry Up mozda ovo procita i onaj ko ti je ukrao password, pa da ne bude da sam mu dao ideju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Starosedelac
|
![]()
Imam problem sa Windows live messengerom. Mogu da se ulogujem i sve ali kad hocu pokrenem konverzaciju pojavi se ovo.
Probao sam vise puta da ga reinstaliram, nista ne pomaze. Probao sam starije verzije ali tamo kaze da MSN mora da se updajetuje da bih mogao da se logujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Veteran
Član od: 29.6.2007.
Zahvalnice: 216
Zahvaljeno 421 puta na 229 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Deo inventara foruma
|
![]()
'Si siguran da je to messenger?
Probaj desni klik na onu strelicu u taskbaru kojom otkrivas ostatak sakrivenih progama u taskbaru (ispod te tvoje zelene strelice). Onda klikni na Restore Defaults. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Veteran
|
![]() Citat:
To mi se pojavi kad pustim film, igram igricu uglavnom kad ne cackam messenger ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Veteran
|
![]()
JESTE u pravu si, tnx
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Na poslu koristim Windows Live, koji me sve vise i vise iritira, a na svome laptopu koristim Trillian koji je po meni jedan od najacis messangera, mada me cudi sto rijetko izbacuju update. Trenutna je verzija stara vise od pola godine da ja znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Član
|
![]()
Imam WLM 9 i od pre jedno sat vtemena imam problem.Prikazuje mi ovu gresku
![]() Da dodam,googlao sam ali ne nadjoh resenje,sat i datum rade normalno! Poslednja ispravka: stevan10 (2.4.2009 u 14:22) Razlog: Dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Novi član
Član od: 5.1.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
jel zna neko kako da obrisem onaj folder u my copmputer-u,My sharing folders?Imam verziju WlM-a 8.5
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
messenger, msn, msn messenger, problem, windows live messenger |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
windows live messenger - winamp plug-in | Cheguevara | Aplikativni softver | 15 | 7.2.2008 21:25 |
Problem postanski kod u Windows Live Messenger-u | Bojan_c | Aplikativni softver | 3 | 17.11.2007 20:55 |
Windows Live Messenger Problem | Maksim Gorki | Operativni sistemi | 9 | 30.6.2007 22:49 |
Windows Live Messenger PROBLEM!! | Brembo | Aplikativni softver | 8 | 16.2.2007 8:58 |
Msn Messenger live problem... | ddak | Aplikativni softver | 5 | 24.9.2006 0:39 |