![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Nemam nimalo iskustva sa ovim tako da bi voleo da cujem vasa iskustva, misljenja i preporuke.
![]() Ideja je sledeca... -spojiti telefonsku liniju sa racunarom, (digitalna centrala, bez telefona kao medjuposrednika) -instalirati neki program, (da prepoznaje modem i da mogu da se obavljaju razgovori) -ukljuciti slusalice i mikrofon (e ovo je najmanji problem) I uz pomoc tog nekog software-a obavljati razgovore kao sto bi radio putem telefona. Ja cu svakako da se bacim na google i da otkrijem sta mogu. Da li je nekome ovo palo na pamet? Da li je neko uspeo ovo da odradi, da li je potreban poseban modem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka
|
![]()
Cisto iz radoznalosti zasto bi to radio (ograda: ne omalovazavam tvoje znanje, jednostavno me interesuje, a i blize bi objasnio problematiku)? Koja je glavna funkcija tog Call centra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Tri telefona na koja ne mogu da se javim odjednom, a ne mogu ni da se ne javim...
Otkrio sam da postoje posebne PCI kartice koje mogu da se stave u komp i na njih se kace 4 telefonske linije koje dalje prosledjuju signal do nekih servera(naravno ovo je sve u redu kada pricamo o pravom Call Centru) koji dalje rade nesto... cena ovakvih kartica se krece od 30 do 120 evra |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Tebi trebaju GSM moduli, ako si mislio na mobilne brojeve, barem ja bih njih koristio. U zavisnosti od situacije slale bi odgovarajucu poruku nazad.
Da li ti mislis na situaciju gde imas jedan fixni broj i tri telefona? Kao sto sam rekao, objasni situaciju i namenu sto bolje. Niko ti nece ukrasti ideju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 12.11.2007.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 48 puta na 47 poruka
|
![]()
Ако мислиш само да користиш рачунар за обављање позива као и са телефонским апаратом, онда ти је довољан програм FaxTalk са којим можеш да шаљеш факсове и да разговараш телефоном, само модем мора да ти подржава ту опцију, тј. да буде Voice/Fax модем. Сам софтвер приликом инсталације испита које могућности има модем. Ја сам то радио са верзијом 4.7 и радило ми је...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam imao modem motorolu sm56 koji je podrzavao te opcije i godinama je radio extra. Kad sam prodao prethodni racunar jedino njega mi je bilo zao (mozda i Acer CD uredjaja koji je citao sve i bio u rangu, mozda cak i shio Teac-ove uredjaje)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
U pravu si, mene zanima kako da ja koristim komp umesto fiksnog telefona, a za dalje sam mislio sam da se snadjem.
A kad vec pitas, evo sta bi bilo idealno savrsenstvo... Imam 3 fiksna telefona, hteo sam da ubodem u komp 3 modema i da pobodem linije u komp, hteo sam da nadjem neki software koji ce da prepozna 3 modema i 3 telefonske linije i da njima upravlja. Cilj je da razgovaram samo na jedan telefon istovremeno, a da na druge dve linije pici neki wav ili mp3 koji sam snimio koji govori: Operator je zauzet vi ste drugi u redu za vezu... ili nesto tako I da moze da snima razgovore i tako to... Za mobilni me ne zanima... pokusavam sad da iskopam neki fax modem da isprobam neki program na koji sam nabasao, ali nemam modem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Da odgovorim sam sebi...
nije moguce... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Software u uzem i sirem smislu! | Teva | Brbljaonica | 15 | 16.4.2007 21:49 |
tv capture software | NoYes | Video/TV softver | 36 | 15.2.2007 19:40 |