![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Informisao sam se kod jednog mog prijatelja Roma,profesora romskog jezika koji mi kaze da je rijec (kao i kompletan tekst tog idiota) besmislica na svim svjetskim jezicima.
Vjeruj profesoru,zna covjek svoj jezik valjda,a na meni je bilo da provjerim ![]() Moj ortak "native Indian" (tako ga zovem iz zezanja,a on mene "white piece of sh.t") ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | ||
Nepotvrđena registracija
Član od: 10.2.2008.
Zahvalnice: 503
Zahvaljeno 346 puta na 111 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
"Najgluplji tekstovi turbo-folk pesama" vise nije toliko smijesno, koliko je glupo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Mambole prijatelju mambole,kazem ja tebi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Ма, дебели пампур само лупа тупур:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Novi član
Član od: 8.1.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]() Citat:
Ako ima onih koji umiru od želje da saznaju cijeli tekst pjesme, evo ispunjavam im želju: Joj disko disko disko u tebi se narod stisko navalila mlada rulja, omladina šizi, ljulja, bubnjar tuče i udara, palicama buku stvara, a curice skaču i žvakaće žvaću, a curice skaču i žvakaće žvaću. Joj joj jojjojjoj volim Bosnu i Doboj Makljenovac, selo milo, u srcu se mome svilo, Rudanka i Miljanovci, lijepe cure, lijepi momci, okolo Doboja garavušo moja, okolo Doboja garavušo moja. Volim pjesmu , op stisni pritisni, ja pritisni ja pritisni moja mala vrisni op cup cup cup cup cup cup cup moja mala vrisni moja mala pravi vrisku ja pjevam u Jugodisku, moja mala pravi vrisku ja pjevam u Jugodisku. I ju i ju ju ona mene a ja nju, obrnio, prevrnio pored sebe povalio, da u mene gleda gleda slađa je od meda, i od sladoleda jooooooooj. Oj da mogu i da mi je, ja bi dig'o obadvije obadvije noge gore i šizio sve do zore kraj Usore jooooooooj. Od Doboja do grada Teslića ima ima ima dosta lijepih kafića op cup cup cup cup cup cup cup lijepih kafića, u kafiću bećar sjedi s curom pije šeri brendi, u kafiću bećar sjedi s curom pije šeri brendi. I ju i ju ju svi mi ženu miluju danju noću svi dolaze hoće hoće da je gaze joj disko disko disko u tebi se narod stisko navalila mlada rulja, omladina šizi, ljulja bubnjar tuče i udara, palicama buku stvara, a curice skaču i žvakaće žvaću, a curice skaču i žvakaće žvaću. U ću u ću ću uš'o bećar u kuću, napravio nesreću, svu rakiju popio dok je malu ljubio! Poznaje se cura milovana uv'jek uv'jek uv'jek šizi do svoji' jarana op cup cup cup cup cup cup cup do svoji' jarana, ako dobro ljubi baća cura baći piće plaća, ako dobro ljubi baća cura baći piće plaća. Mala moja bosonoga kako živiš bez onoga bez onoga vragolana koji ljubi svakog dana? Joj joj jojjojjoj volim Bosnu i Doboj Makljenovac, selo milo, u srcu se mome svilo, Rudanka i Miljanovci, lijepe cure, lijepi momci, okolo Doboja garavušo moja, okolo Doboja garavušo moja. Ako ni ovo nije dovoljno, originalnu verziju sa sve spotom možete pogledati ako odete na sljedeći link: http://www.youtube.com/watch?v=3eFZ8YC0WWI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]()
...kelneru donesi mi lozu,
bjez' od mene imam brucelozu... Nepoznati izvodjac sa TV Duga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Veteran
|
![]()
Ja sam se frapirao kad sam cuo
![]() Seba Baja Mali je izvodjac, pesma se zove (valjda) - sa Manjace. Nova perpsektivna zvezda duge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Član
|
![]()
Ne znam dal je bilo ovo:
Na carsafu ujutru dve-tri kapi krvi To je znak, dragi, da si bio prvi... EEEEEJ BREEEEE!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
information junkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Jel sluso neko Eru Ojdanica i Cedu Cvorka, ne znam kako se zove pesma, novija, gledao na kablovskoj pre neki dan, znaci pesma je dno, a spot na momente zna da bude tragi-komican, verovatno ima na YouTube-u, ali nisam trazio jer onako nesto moze da se gleda samo jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo linka od pesme:http://www.youtube.com/watch?v=ALBKABxkpJY
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
information junkie
|
![]() Poslednja ispravka: Highlander (23.2.2009 u 17:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Boban Piroman:
Pusti da te bata nauci da zivis u rukama mojim dugo da pozivis sedi mi u kola, samo natenane da te bata provoza na tablice strane ![]() ...bas...zanimljivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Član
Član od: 4.1.2008.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 57 puta na 21 poruka
|
![]()
Отиш'о си, сарму ниси проб'о.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da pjems ipak ide ovako
Otišo si, sarmu probo nisi |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Član
Član od: 19.11.2007.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 56 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Starosedelac
|
![]()
Pre neki dan sedim ja u busu,cekam da krene,a po obicaju pice sabani,a ja jos zaboravio poneti mp4,kad naidje neka (nazovi) pesma
![]() Svetlo crveno u mojoj sobi je, to je svetlo zeleno da nocas imas me. mala kamera neka snimi sve, sutra bices deo moje sex kolekcije Sta reci a ne zaplakati? Stvarno treba imati jedan veliki vakum u glavi da bi se ovo slusalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Ovo se zove bottom of the bottom... http://www.youtube.com/watch?v=YcmtF5z4g90
![]() |