![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Nisam ljubitelj morpg igara iskljucivo zbog interfejsa i nacina borbe i kretanja lika
![]() Medjutim,ovo je ostvarenje mojih snova,sto se tice nacina gamepleja,fantasticne akcije,grafike,animacije i mesavine stilova(3dakcija,fps,malo rts) Problem je samo sto nije rec o klasicnom rpg,vec je sustina u borbi na mapama,koje doduse mogu da traju i ceo dan,ako se nameri junak na junaka. Ko se razlikuje u preferencama od mase kao ja, trebao bi da proba ovu lepotu.DZABE JE OD PRE NEKI DANA. http://savage2.s2games.com/main.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemojte ljudi vise... navucicu se totalno
![]() Trenutno igram Runes Of Magic, tako da ce ovaj naslov verovatno malo (vise) sacekati. Deluje lepo po screenovima i sajt mi se jako svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Ja igram dva dana pa se navukao zestoko.Nevidjena akcija,sta da vam kazem kad me obuzme smeh odusevljenja,svakih par minuta..steta samo sto se neko ne seti da napravi ovakav gameplay u nekoj mmorpg..(mada ni ovako nije kratko,danas smo vodili jednu bitku citava tri sata)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
da dodam,nisam usao u svaki stos jos uvek,ali vec sada mi se cini da je ovo nesto najbolje od multiplayera,sto sam igrao,a igrao sam poprilicno.
(mana je samo sto nema kontinuitet,nego je rec o mecevima,koji doduse mogu da traju dugo,a mozda ovo i nije mana,mozda jos nisam svestan toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]()
Upravo skinuo i instalirao. Nick mi je Exileus. Javljam utiske kad probam. Posto si je tako nahvalio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Uh dosta lose,sama ideja je dobra,nesto kao battlezone i sacrifice,na tu foru,ali dosta lose reseno (pre svega sama borba). Uopste mi se nije svidelo. Vec sam je obrisao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Kao prvo
![]() ![]() ![]() Skinuo,instalirao i odusevljen sam.Igra je nabijena akcijom i nema mnogo prostora za predah sem onih 12 sec do respawn-a kad vas neko rokne.Mozete da igrate kao ratnik(prvo ili trece lice i zesca rokacina) ili commander(pogled kao RTS igra grade se rudnici,odbrambene kule,respawn portali,govori se vojnicima kako sta i gde)Ja ne volim commander jer pomalo smara ![]() ![]() P.S. primetio sam da WOW-ce mrze ovaj naslov zato sto avatar pre svake nove partije startuje kao lvl1 pa dalje napreduje i posle kraja bitke sav achivement ide u vetar.MOJA PREPORUKA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() doneo si zakljucke za nekih sat vremena,kao brzi Gonzales,jel si siguran da si stvarno instalirao ![]() ova igra i nije zamisljena kao konkurencija wow-u,to je samo mp fantasy akcija nabijena steroidima.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Nisam ni pomenuo WoW jer Savage nije MMORPG. Pa nema sta da se iskusi. Za sat vremena si video sve. Imas ionako par skilova koje mozes da koristis. Par klasa i to je to. Borba je jako nazadna. I sve se tako ponavlja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Naslov ima sjajnu ideju, ali po mnogima nije bas najbolje realizovana...mozda zato i nije bas zazivelo kod nas. Ali ce mozda probati nekad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
|
![]()
nije bas zazivelo kod nas.
........................................ jos jedan putokaz,da sam dobro izabrao ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Igra je OK ali ako se igra u kontinuitetu nekih npr 2 dana za redom brzo dosadi.Ja sad igram RofM pa cu posle S2.Ima se moze se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ![]() elem,ne bih zalio ni vreme ni novaca.. |