![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Veteran
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 37 puta na 35 poruka
|
![]()
Pa koju onda da tražim PAL ili NTSC?
Wiki: Grey Children - Knife-wielding, faceless children-like monsters. They were censored in the PAL version of the game due to their child-like appearance and were replaced by Mumblers. Near the end of the game, they can still be seen as a transparent silhouette similar to the Larval Stalkers. They represent Alessa's fear/hatred of children who bullied her in school. Nabavljam NTSC. Poslednja ispravka: worm4 (3.1.2009 u 17:20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Član
|
![]()
Pa preporučio bih ti NTSC, od viška glava ne boli. Pored toga, NTSC igre idu tečnije, na 60FPS.
Sve je to lepo, nego zna li iko kako se sređuje zvuk u Homecoming-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]()
http://boris-vorontsov.narod.ru/index_en.html
probaj sa ovim. I,ako si vec resio da je igras,prihvati cinjenicu da to nije horor igra.Cak si ovi iz DH-a u intervju povrdili da igra nije strasna,i da ce se oko toga vise potruditi sledeci put,ako ga bude bilo.Borba je malo teska,pa zbog toga susreti sa cudovistima deluju strasno isprva,ali kad malo udjes u stos nije vise strasno.Cak sta vise,samo cekas da ti neko naleti da ga docekas na svoju rodjenu sekiru! ![]() Ako se sa tom cinjenicom pomiris,igra ce ti biti puno zabavnija.Bar je tako kod mene bilo. Ono,cisto da te psihicki pripremim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Veteran
|
![]()
Uspeo sam da pokrenem Silent Hill 1 na PC-u preko onog programa, igra je straaašna. Ali strava
![]() Meni se čini da su najbolje igre iz serijala 1,2 i 3. 4-ka uopšte i nije trebala da bude deo Silent Hill serijala, a 5 deo uopšte nije horor, nego akcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Član
|
![]()
Upravo brate. Kec kreće sa novom vrstom užasa. Dvojka opisuje drugu stranu grada. Trojka nastavlja priču keca i dvojke. A Origins povezuje film i igru, tako da i nije ništa novo. Valjda im bilo trulo da ubace Pyramid Head-a u Origins pa su stavili Butcher-a. A Onda su odlučii da ga stave u Homecoming. Beda. Ali 'ajde da se igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Član
|
![]()
Znam da je double-post, ali moram da privučem pažnju: ima li još neko sem mene problem sa podešavanjem kontrola za joypad u Homecoming-u? Kako god da ih promenim, vrate se na staro posle restarta igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Član
|
![]()
Koja kombinacija pluginova uspeva da pusti Origins (PAL,PS2) na PC-ju sa ZVUKOM preko PCSX2?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Član
|
![]()
Brate kad nađeš odgovor na to, javi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Član
Član od: 8.7.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]()
Poceo sam da igram Homecoming i odmah sam se zaglavio na samom pocetku igre,nista cudno kad sam ja u pitanju
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Član
Član od: 9.10.2008.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 103 puta na 68 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Veteran
|
![]()
Je. 5 deo ću da nabavim zato što čitam da ima više akcije, i da su ''sredili problematični sistem kontrola'', malo da me se utvare plaše, kad ih lemam sa metlom!
Kakvih oružja (i oruđa) ima 5-ici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Pistolj, pumparica, puska, noz, sekira, obicna shipka, pajser. S tim sto se maltene svako oruzje ponavlja, tj u toku igre nadjes jaci pistolj, jacu pumparicu i slicno. Ima i ono bonus oruzje kada se predje igre, laserski pistolj, i jos nesto, al ne mogu sad da se setim sta...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
worm4 (11.2.2009) |
![]() |
#394 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Spoiler za laserski pistolj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
U pravu si, potreban je UFO ending da bi se dobio laser gun. Takodje se pored laser guna otkljucava i motorna testera, to su jedina dva "tajna" oruzja... (mislim da ovo i nije neki spojler, da se ne cimam oko spojler taga sad... )
![]() Btw, ja sam ipak za to da ako se igra prelazi po prvi put, bolje je da se odigra sa namerom da se uzme najbolji moguci kraj, jer ako se igra sa forama da se namerno uzme UFO ending, onda je em igra posle prelaka, em nije to taj filing... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Veteran
|
![]()
Znači prvi put da prelazim normalno, laganica. A da bi otključao Laser i motornu testeru, treba da ponovo prelazim igru? Jel uopšte vredi odigrati više od jedanput, a i taj jedan put jedva...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Banned
|
![]()
Nema zvuka na nekim medjusekvencama ? Imao ko problem sa zvukom,ali znaci samo dok traje animacija.... ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
koji je najnoviji silent hill ja imam 4 i ne svidja mi se uopste bolji mi je RE 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |