![]() |
![]() |
![]() |
#781 |
Kekule Mekule
|
![]()
Zao mi je sto dizem temu iz mrtvih, al' sta da radim zaostao sam pa sam NWN2 nabavio tek sada
![]() Elem imam probleme sa skriptama. Prvi put se zabola skripta za prvi raid Gray Dwarfova i Bladelinga na pocetku u bitci za West Harbor. Morao sam da krenem ispocetka i proradilo je nekim cudom. Sada se skripta zabola u swampu. Treba da pokupim onaj kristal. Ok uletim u shrine, pobijem sve sto se mice, otvorim kovceg, uzmem kristal i trebalo bi da krene dialog sa Bevilom, ali se nekim cudom nista ne desava. Niti ovaj prica samnom, niti je journal registrovao moje skupljanje kristala. Pokusao sam reload, pa ponovno uzimanje kristala ali ne pomaze. Verzija igre je 1.10, Mask Of The Betrayer je instaliran. Zna li neko u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Da li si instalirao MotB na čist NWN2? Ako jesi, instaliraj ovaj patch:
http://nwvault.ign.com/View.php?view...id=230#english (NWN2_PCX1_MODFIX_FROM100788_TO105912.zip) On krpi osnovnu igru ako je ekspanzija instalirana bez prethodnih patcheva. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
Andross (19.9.2008), D.J.Quimby (20.9.2008) |
![]() |
#783 |
Član
Član od: 4.5.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
POMOC (SPOILER za one koji nisu presli Act II)
Spoiler za spoiler:
MOLIM VAS ZA POMOC!!! Poslednja ispravka: DeCoy (18.10.2008 u 17:24) Razlog: postoje spoiler tagovi na forumu |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
U takvim slucajevima ja obicno ukucam nesto slicno na googlu ili na zvanicnom forumu i dosta su dobre sanse da je jos neko imao taj problem i da je vec odgovoreno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Starosedelac
|
![]()
Warlock19/Bard1/Red Dragon10 - harizmaticni baja koji gadja sa snajperske daljine, a po potrebi mlati sa dva maca iz blizine... mislim da ce moci da prezivi osnovnu kampanju i MoB?
Razmisljao sam o Bard/Red Dragon....mada bih tad dobio samo ludog gitaristu koji peva k'o zmaj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Novi član
Član od: 5.1.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Neverwinter nights 2 je extra igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Član
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 165 puta na 87 poruka
|
![]()
Sad bas igram, poceo sam act2.
Grafika je ocajna (ja preferiram grafiku sa malo stripskog smeka) i realno, vreme ju je odavno pregazilo. boje su isprane i blede a modeli karaktera dosli nekako... mocni heroj ima konstituciju chiche penzionera ![]() Kontrole i kamera su borba neprestana ![]() Pathfinding je prava lutrija u situaciji kad treba uci u prostoriju sa mobovima (stisnem 'space' izdam komande svima u party-ju, odpauziram - moj lik krane u prostoriju i uzme sav aggro dok ostali samo stoje u vratima) Sledece sto sam primetio je izuzetno mali broj itema za igru ovog tipa; brat bratu ako ima 300-400 itema ukupno. Takodje nije implementiran sistem tooltipova tako da za ako treba 2 recimo oruzja uporediti treba vam 2 minuta (+ sto mene pomalo nervira ono 1d10 itd. duvaju se kao da su oni izmislili RNG) UI je pomalo siromasan (i nekonfigurabilan), nema preglednog prikaza talenata, nesto kao talent tree (opet, tooltipovi bi tu mnogo pomogli). Ne vidi se koliko protivnik ima healtha i koja mu je meta trenutno Mehanika borbe je nedokumentovana; ne znam koji potez pravi koliki threat, ne vidi se aggro lista (konkretno, kontrolises fightera koji treba da bude MT, mag je na istoj meti; kako da znas da si napravio dosta threat-a da mozes da predjes na sledeceg moba a da mag ne dobije aggro?) Outdoor je resen lose; svakih par metara ucitavanje (uzmimo za primer kako su resene zone u WOW-u; od Booty Bay-a do Stratholme-a bez ijednog loading screena). Zone su premale - 3 objekta i 5 npc-a i gotovo. Mobovi se ne respawnuju - ne mozes izlevelovati pre nego sto ti skript u igri dozvoli. I tako ![]() Au, al sam se raspisao, a hteo sam u 2 reci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Al' si našao sa čime ćeš da porediš igru, svaka ti čast.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |||||||
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.786
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
Sto se grafike tice, meni najvise smetaju prenabuzdeni efekti bafova. Pa likovi onda izgledaju po novogodisnje jelke. Citat:
Patchevi ovde dosta pomazu. 1.21 uvodi neke novine u kontolama kamere. Citat:
Citat:
Citat:
Ako ovde ima neka mana to je da dok vecina featova iz osnovne igre lista koji moguci featovi njega zahtevaju, isti tretman nije dodat za fetove u ekspanzijama. Npr. kad uzimas Toughness, ne pise da njega kasnije trazi Steadfast Determination (koji je dostupan sa Storm of Zehir ekspanzijom). Srecom, igra ima manual u PDF formi koji je manje vise tacan, bar sto se tice uslova za dobijanje odredjenih featova. Sto se tice helta, prebacis misem preko protivnika pa vidis "stepen ranjenosti". Tacan helt ne pise, a ni ne treba da pise. Isto misljenje imam o informaciji koga karatketra protivnik ganja. Imas oci, pa vidi. Citat:
Mada, uz malo iskustva pohvataju se fore. Protivnici uglavnom ne prelaze na drugog lika ako vec mlate nekog (sem ako si uporan da bezis sa prvim). Citat:
Licno, ne volim grinding. A levelovanje ti dozvoljava iskustvo skupljeno questovima i ubijenim mobovima, a ne neki skript. Outdoor je kakava takav, tj. zonski. I gomila drugih igara je takva. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Starosedelac
|
![]()
Okreni-obrni, NWN2 serijal ne leži ni HnSovcima - što je i logično, ni core-cRPGamerima (što već nije dobro).
Taman kad mi je MotB donekle povratio poverenje u poljuljani ugled NWN2ke, ovi izbaciše SoZ koji me uopšte nije kupio ![]() Spoiler za u:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 | ||
Član
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 165 puta na 87 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Da zakljucim, igra nije kriminalno losa. Da je tako ne bih je ni igrao ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
V.I.P. Test Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
E ljudi fala za savetima za pechovanje posto sam tek sad (juce) uzeo da igram NWN2.. Postedeli ste me jedno pola sata frustracija
![]() ![]() Inace za sad mi deluje oke, pravila su vise i tacnije interprentirana nego u NWN kecu. Svidja mi se sto su henchemni ravnopravni sa alter egom, ali su ih zato pocastili sjajnim pathfajdingom tako da moram da mikrujem jednog po jednog inace moj wizard zavrsi kao tanker a svi znamo kako se to zavrsi :} Sve u svemu svakako mi se dovoljno svidela da je predjem (tek sam na pocetku, jos nisam ni upao u Neverwinter) ali ne mogu reci da sam odusevljen.. Mnoooogo bugova.. Ali u odnosu na NWN1 deluje mi kao par koraka napred ![]() ![]() Jeste da je komentarisem nakon 100 godina od izlaska, al sta da radim kad nije htela da shljaka na radeonu 9000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Moguca nova ekspanzija za Neverwinter Nights 2!
U jednoj od najnovijih podcast epizoda za Neverwinter Nights, John Mamias i Raphael Boyon iz evropskog dela Atarija rekli su da je moguce da ce se praviti treca ekspanzija za Neverwinter Nights 2, odnosno da je ona cak i vrlo izvesna. Najverovatnije ce je razvijati Obsidian, ali za sada nema vise detalja na ovu temu. Licno se nadam da ce iskoristiti i iskombinovati one dobre strane iz prethodne dve ekspanzije i napraviti jednu stvarno kvalitetnu, posto je SoZ po meni bio korak unazad u odnosu na MotB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Kekule Mekule
|
![]()
Novi adventure pack izlazi 8 Marta (sudeci po gamepressureu) i zvace se: Mysteries of Westgate
Vise informacija mozete naci na: http://www.atari.com/nwn2/mow/US/ A summary of the plot states: "Set in the infamous Forgotten Realms city of Westgate, players find themselves in possession of a powerful but cursed treasure that threatens to destroy them. Linked to the underworld organization known as the Night Masks, the treasure will draw players into a city-spanning clash between warring factions. Players must choose their allegiance in order to break the curse and ultimately uncover a plot that threatens Westgate itself." |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Nadam se da neće ličiti na SoZ, tako dosadnu igru nisam igrao duže vreme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Veteran
|
![]()
E ovako, rešio ja da se igram opet
![]() Imam NWN 2 i ekspanzije, i evo sad gledam da poskidam te neophodne patcheve sa neta...Jel može neko da mi kaže kojim redosledom da instaliram ? (prm. 1.nwn 2, 2.patch xxx, 3. expanzija, 4. patch..) Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Bas tako: NWN2, pa MotB, pa SoZ, pa patchuj.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
Jamiroquai (11.3.2009) |
![]() |
#799 |
Veteran
|
![]()
Ovako, na samom sam početku igre, prešao sam onaj tutorial i one gluposti. Pobio one Lizarde i uzeo silver shard i krenuo ka Neverwinteru...Usput pokupio Khelgara i sad trebam da nastavim dalje...
E sada, prošli put kada sam igrao, zaglavio sam bio na nekom delu koji nisam mogao da pređem jer sam mnogo loše levelovao lika...Pa sad evo da zatražim koji savet : sada sam lvl 4 fighter, i uzimam uglavnom reccomended skillove, da nastavim da budžim fajtera do kraja ili kako ? I još nešto, recimo imam oružje koje ima dmg 2d6, da li je bolje da imam recimo nešto što ima 1d10 & 1d12 ili ovo ? Čitao sam odavno neka objašnjenja sa nekim kockicama, pa se nešto množi itd ? Hvala na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Starosedelac
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
ove expanzije bi trebale da imaju odvojene teme na forumu previse je nepregledno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
neverwinter, neverwinter nights, neverwinter nights 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |