![]() |
![]() |
|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
Pregled rezultata glasanja: Jesu li stare igre bile zabavnije | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
582 | 80,95% |
Ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
137 | 19,05% |
Glasova: 719. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#261 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Stare jesu. Sada je samo bitno da grafika bude odlicna a igrivost . . .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Pa normalno kad vis igru sa nabudzenom grafikom prvo a posle u 2d grafici, normalno da ti je dosadnija.
Ja mislim da su stare igre bile bolje jer je bilo potrebno koriscenje mnogo vise maste da se docara sta su dizajneri igre hteli da prikazu a sada ove igre su sture i povrsne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Nisi mogao ni jedan drugi pridev da nadjes, a otkud znas da stare nisu bile savremenije u ono vreme, i da ove danas nisu dovoljno savremene za danasnje vreme da bi se po savremenosti mogle meriti sa starima ![]() Stare igre NISU bile dosadne, i ova moderna sra*a vecinom ni ne igram nego cepam po HoMM 3, WCII, Planescapu i dr. Naravno i one bas stare igre sa Amige i sl. su bile dosta zanimljive iako sam ih igrao samo preko emulatora, ali kao mali imao sam SEGU i cepao sam Maria, Tenkice i gomilu drugih stvari, Crysis ne moze da se poredi sa ovim po zabavi iako ima grafiku realisticniju od gledanja uzivo |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Equilibrium na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (21.12.2008) |
![]() |
#270 |
Starosedelac
|
![]()
Stare igre su imale dusu. S obzirom da je grafika bila takva kakva je, ljudi su dosta posvecivali atmosferi i prici, a bilo je potrebno i samo malo maste igraca i dozivljaj je bio potpun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Starosedelac
|
![]() ICE BREAK: BL,BL,RUN,BL,RUN (close) DEEP FREEZE: B,B,D,B,RUN (sweeping distance) BABALITY: D,B,B+HK FRIENDSHIP: LK,RUN,RUN,U ANIMALITY: Hold BL, F,F,U,U PIT FATALITY: B,D,F,F,HK ![]() ![]() ![]() Eeee brate... Taj MK [posebno trojka] je toliki vrh da ga ne mogu preteci nikakvi Soul Calliburi [koji su, opet extra], silni Tekeni, nekadashnji street fighteri.. ![]() Poslednjih dana najvishe igram A. Creed i MK3 sa drugarima... ![]() Shteta shto na temi nema nekog sredishnjeg odgovora, tako da necu odgovarati na pool. ![]() Sve su super, stare za rado podsecanje, imaju vishe dushe [ili je to samo uobrazilja ljudi koji prate razvoj igara od pochetaka?!], manje su bile i komercijalne, shto sa sobom [uglavnom] povlachi kvalitet, a trebao si bogami biti poprilichno kreativan da sa tadashnjim resursima odradish neshto. Novije igre su sigurno vizuelno atraktivnije, ali neka mi neko kaze da li je proveo vishe vremena uz Pirates, Shinobija, PoP [stari], Double Dragon, Bogermana, Tower Assaulta, Elita, Afterburnera... Ili pored ovih 3D ludila koje imamo sada. ![]() Ako se izuzme FManager, ja sam vishe vremena proveo uz starine koje i dan danas uporedo igram sa bili kojim novim igrama. ![]() A flipere tek da ne pominjem... |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku NaraYan na korisnoj poruci: | ||
MEGATRON (14.12.2008), Wile E. Coyote (19.12.2008) |
![]() |
#272 |
Član
|
![]()
Za fliper zahvalnica od mene!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Član
|
![]()
Ja mislim da stare igre jesu bile zanimljivije, ali mislim da to nije bilo do igre nego do nas ... jer realno gledano, igre su bile krs sto se tice i grafike i igrivosti, ali tada smo bili klinci, nije bilo tesko zainteresovati nas i napraviti nam zanimljivu igricu, plus sto nismo znali za bolje ... a onda, kako ti iskustvo igranja raste tako postajes svestan sta je dobro a sta nije ... i logicno, stare su ti dobre jer ti je tad sve bilo dobro ...
![]() Jel neko za Super Maria na Segi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Mislim na igre uopšte, pa i na video igre. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
To je vrlo relativna stvar. Bilo je itekako dosta igara sa impresivnom grafikom za to vreme, da ne nabrajam sad. Tako je i sad, za 10 godina ce izlaziti igre sa jos boljom grafikom, a kad pogledas unazad, igre koje izlaze sada ce biti smesne... Mislis da ce iko igrati overhajpovani Crysis tad? Cisto sumnjam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Basterd...
|
![]()
Da, cinjenica je da nismo znali za bolje, i da nam je sve to bilo novo, ali, evo, posle 10 godina igrackog iskustva, mogu slobodno da tvrdim da ovaj problem nije subjektivan. Problem nije u tome sto se tada radilo zbog ljubavi, a danas zbog para, nego je glavni problem sedenje na dve stolice. Danas ljudi pokusavaju da prave igre koje ce zadovoljiti i "ove" i "one". Pre se lepo znalo. Za igrace avantura, avanture. Za igrace FPS-a, FPS, itd. Hibridi nisu pravljeni da bi se uzelo jos novca, nego da bi se napravilo nesto novo. A danas pokusavaju da naprave igru koju ce kupiti SVAKI gejmer u svetu. I onda naprave sr*nje. Kao F3...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Nisi shvatio poentu.
Ja samo kazem da ce i Crysis za 10 godina imati krsh grafiku u odnosu na tadasnje naslove. Ako ne i ranije, s obzirom da tehnologija napreduje sve brze i brze. A moje misljenje da Kriza sem grafike nema sta da ponudi dele jos mnogi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
Ketchua (26.12.2008) |
![]() |
#280 |
Basterd...
|
![]()
Upravo tako...Crysis nudi samo fotorealisticnu grafiku...Za deset godina, sve igre ce imati fotorealisticnu grafiku, i Crysis ce se samo spominjati kao zanimljivost tipa "E, znas gde je ovo prvi put uradjeno?". Navedi mi sve segmente koji ti se svidjaju kod Crysisa, i ja cu ti navesti za svaki po jedan primer gde je to bolje uradjeno, ali pre 10 ili vise godina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|