![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
Mnogo olaksava snalazenje kada se dobro namesti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
|
![]()
1. Eminem - Kill you (tako mi zvoni telefon
![]() 2. Eminem ft. Xzibit & Dr. Dre - What's the difference 3. Eminem - If I get locked up tonight 4. Eminem - Lose yourself (ovo sam stavio zbog toga sto su rime u toj pesmi... bez komentara) 5. 2pac - Hit 'em up |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
1. Bon Jovi - Dry County
2. Bon Jovi - Bilo sta sa These Days-a 3. BJ - It's My Life 4. BJ - Keep The Faith 5. BJ - If I Was Your Mother NonBJ: AC/DC: HTH, YSANL AEROSMITH: bilo sta... Poslednja ispravka: Wolverine (20.7.2007 u 11:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.606
Zahvaljeno 524 puta na 179 poruka
|
![]()
1. Evanescence : Bring Me to Life
2. Pete Tong : I Will Rise Again 3. Evanescence : Whisper 4. Queen : Those are the Days of Our Lives 5. Pulp : Common People |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
|
![]()
1.Dj Antoine feat Hass-Arabian adventure(nova verzija)
![]() 2.BS-Mi smo ta ekipa 3.Struka feat VIP-Drolje 4.Rihana feat Jay-Z-Umbrella 5.Van Gogh-Kolo-ludo |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa dobro,bas da non stop,naravno da ima i drugih.A sto se tice te pesme,dosta je slusam zbog za mene najlepseg zenskog glasa.Jednostavno mi prija usima.Inace spot sam pogledao dok je bio 3k, 90' bar 2000 puta,ali jos i Enigma,Roxete,R.E.M,iiii...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
Shta da vam kažem....
1. 2. 3. 4. 5. Svih 5 mesta su Ramonsi.... Imaju pesme za svake prilike... ALi to je sve trenutno, sutra će mi doći drugačije pa se promeni malo lista... Ako slučajno ima neki panker da se kuca malo niksy@mobilejunkies.net mi je MSN... Six Pack i Chovek bez sluha ulaze na listu povremeno... Atomsko sklonishte, Riblja CHorba... Familija, Babe... ma neam pojma, malo je 5, ebesh ga... Zato mi svira radio skoro stalno, 202ojka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 20.6.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 13 puta na 3 poruka
|
![]()
1. Deep Purple - Mistreated
2. Dire Straits - Sultans of Swing 3. The Jimi Hendrix Expirience - All Along The Watchtower 4. Pink Floyd - Comfortably Numb 5. Eric Clapton - Layla I jos mnoge druge, treba da ih stavimo oko 50 da bi bilo realno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]()
1. Dream Theater - Pull me under
2. Iron Maiden - Hallowed be thy name 3. Black Sabbath - N.I.B. 4. Metallica - Creeping death 5. Dream Theater - Change of seasons |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne mogu da poredam od 1 do 5 ali idemo ovako :
Tupac - Until The End Of Time (kralj.the one and only.dalje nema.) Metallica - Turn The Page Prodigy - Voodoo People Who Is The Best - WITB Strikes again (stara skola.kompletan album,jbg mor'o sam) Ajs Nigrutin (slusajte sve od Ajsa,uskoro i ja snimam sa njim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Trenutno:
1. AC/DC - R&R Damnation 2. AC/DC - High Voltage 3. AC/DC - Let There Be Rock 4. AC/DC - TNT 5. AC/DC - Hells Bells Posto je ogranicenje 5 pesama, moram da napravim jos jednu listu ![]() 1. AC/DC - Highway to Hell 2. AC/DC - Rocker 3. AC/DC - Whole Lotta Rosie 4. AC/DC - You Shook Me All Night Long 5. AC/DC - Dog Eat Dog ![]() Poslednja ispravka: caine (14.8.2007 u 0:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo jedne slicne teme koju je postavio neki clan foruma zvani todos.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
|
![]()
Metallica - Sad but True - ovo mi je omiljena pesma od kako slusam muziku,tako da ne postoji pesma koja bi ovu zbacila sa trona
![]() Metallica - One Pantera - Cowboys From Hell Pantera - Cemetery Gates Iron Maiden - The Mercenary i kao bonus Kreator - Violent Revolution ![]() ![]() Poslednja ispravka: King James (2.12.2008 u 22:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Veteran
|
![]() Citat:
James je moj omiljeni korisnik... ![]() Metallica - Sad but True Metallica - One Pantera - Cowboys From Hell Pantera - Cemetery Gates Iron Maiden - The Mercenary I druga (ne manje vredna od prve) Pantera - Regular People (Conceit) Slayer - Raining Blood Iron Maiden - Fear of the Dark Jamiroquai - Virtual Insanity ( ![]() Metallica - For Whom the Bell Tolls Metallica - Master of Puppets Lele pretera ga i ja xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 277
Zahvaljeno 126 puta na 62 poruka
|
![]()
Evo i mojih pet trenutno najslušanijih:
1. Lacuna Coil - The Secret 2. Machine Head - Imperium 3. Disturbed - Facade 4. Gary Jules - Mad World 5. Pearl Jam - Rearviewmirror |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Novi član
Član od: 21.1.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 12 puta na 8 poruka
|
![]()
Trenutno, ali bas danas, po glavi mi se vrte:
1.Meat Loaf - Bat Out Of Hell 2.Bruce Springsteen - Rosalita (Come Out Tonight) 3.Elvis Presley - Jailhouse Rock 4.Chuck Berry - Johnny B Goode 5.Jimi Hendrix - Fire Inace: Don McLean - American Pie Dire Straits - Sultans Of Swing Yes - Roundabout ima ih previse da jos neku izdvojim, ali evo npr. La Villa Strangiato je vec pocela da ide na zivce kolko je slusam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sve o FruityLoops-u | Shmeker1 | Aplikativni softver | 3 | 15.1.2007 23:20 |
Sta mi preporucujete??? | PeTkO | Aparati i oprema | 35 | 25.10.2006 2:31 |
Besplatne polifone melodije | Lister | Zanimljive Web lokacije | 1 | 11.6.2006 20:00 |
Melodije Za Samsung X-100 | Night Hawk | Aparati i oprema | 4 | 23.12.2005 18:38 |