![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Član
|
![]()
Po meni, u tim igrama grafiku i ne treba dirati. Samo da isprave bagove iz PotCS i da porade na raznovrsnosti i logici, i eto nama veselja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Najbolja igra od "novijih" iz te branse je Sea Dogs(2000)i mozda Age Of Sail II(2001)koja i bas nije u Pirates fazonu vec je pitanju hard core strategija koja akcenat baca na pomorske bitke
![]() Sve ostalo jedva da je vredno pomena ukljucujuci i novi rimejk Pirates-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Cactus bruce and the corporate monkeys - jedna od mojih omiljenih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
Član od: 26.4.2008.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Obozavam piratske igre ali mrzim igre koje ima misije zato sto kada predjes misije gotovo mozes da bacis igricu
![]() E a dali se Sea Dogs II moze igrati preko neta ako nemoze aj mi recite koje se mogu igrati.... (pa da malo zaigramo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Član
|
![]()
Ne mogu da verujem da je igra izasla za rusko trziste jos februara !!!! A za nas Engleze??? Pa brze naprave port sa Sony III nego ovo....
Ua za bratju Ruse Pirates: City of abandoned ships ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bansek na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (4.11.2008) |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Moze li mi neko reci nesto vise o igri Pirates of the Burning sea?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Član
|
![]() Citat:
Nisam igrao ovu igru. Kada se pojavila nije bas pobrala simpatije, a i u SK nije bio "povoljan" opis...Elem, ja sam tada iscekivao Age of Pirates II:City of Abandoned ships (a i dalje iscekujem), tako da sam zaobisao BURNING SEAS. Ljudi,ostareh dok Akella izbaci dve dobre piratske igre! Valjda ce moja deca igrati... ![]() Poslednja ispravka: Bansek (25.11.2008 u 1:13) Razlog: "u" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Brate ja nikada nisam uspeo da predjem Sea Dogs zbog bagova. Dusa me boli. Najbolja igra svih vremena. NE znam ni gde da je nadjem, a kamoli patcheve za nju. ako neko moze da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan.
![]() ![]() Ja sam cekao Sea Dogs II ali su se prodali za lovu i preimenovali igru u Pirate sa Kariba. TAda je bio aktuelan film pa su se odlucili i baciti u svet igara sa istom temom. Tako je i nestala poslednja nada za rimejkom igre. Pirati sa Kariba nisu losi, Age of Pirates takodje, ali sve pada u vodu kada pomenem Sea Dogs. Totalno ne komercijalna igra, sa originalnom temom, pricom. Pravljena kao po nekoj fantasticnoj knjizi. Ko je gledao uvod znace na sta mislim!? ![]() Jedva sam je nasao. PReporucjuem je svakome. Poslednja ispravka: _Maximus_ (25.11.2008 u 23:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Član
|
![]() Citat:
P.S. A sto se tice fanatizma: Poslednja ispravka: Bansek (26.11.2008 u 1:22) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Intel dizajnira čipove sa osamdeset jezgara | Maverick78 | Overklok | 10 | 6.3.2007 14:14 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |
Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |