![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Član
Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 39 puta na 25 poruka
|
![]()
Jesi li procitao ceo post ili onako preko redova.Nisam rekao da moraju za svaku igru novi engine niti da engine utice na kvalitet(ne bukvalno) same igre, evo ukratko receno.
Vidis ja jedem tunjevinu ali zato sto je jedem ne mora znaciti da cu jesti 20 konzervi 8 godina Vidis dopada mi se grafika/stil iz WC3 ali zato sto mi se dopada ne mora znaciti da cu je hteti u svakoj nadolazecoj igri od Blizzard-a. Igraj ti sa unucima jedong dana Warcraft6 u Warcraft3(nabudzen sa shader 3.0, moglo je i 7,0 ali je Blizzard previse dobar da nije mogao da izostavi fanove sa slabijim kompovima) enginu, fanboy(salim se naravno) Poslednja ispravka: Le_Chuck (21.9.2008 u 10:20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Starosedelac
|
![]()
Evo vam malo infoa o sistemu checkpointa koji ce biti primenjen.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]()
Nisu mi jasne tolike rasprave o grafici Diabla 3. jedinica je imala krsh grafiku ali je smek bio neponov5iv. Dvojka je imala krsh grafiku, zacementiranu na 800x600 (a igram je na 22",lol) ali je animacija protivnika bila tako smekerska (Blood Bossovi koji se prosipaju, Dark Spearwoman koja vrisne i nestane u oblacicu...), i, opet, jedinstvena atmosfera...I sto je bilo najlepse, uopste ti nije bila potrebna jaka masina da bi igrao D2.
Sto se mene tice, zabole me bas da li ce D3 da lici na Warcraft ili Simse...Ako bude mogao 5udski da se igra na masini kiju imam i ako uspeju da generisu onaj addiction koji su imali prethodni delovi, kao i genijalni item-management i mehaniku igre, ja cu da 5ubim CEO Blizzarda u...obraz i kazem "Kupili ste me, majstori!" A dotle, mlatite praznu slamu o igri u cijem su razvoju stigli do Di od Diablo III, kad vec nemate pametnija posla...Ja odoh da levelujem moju Frost Maiden ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Novi član
Član od: 6.10.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
I jel se zna konacan datum izlaska za ove nase prostore???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Možda za godinu-dve...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Pa, grafika je zacementirana takva kakva jeste (odnosno njen ''stil'') i to se neće menjati tako da iznošenje stava o njoj nije mlaćenje prazne slame. Nije da meni smeta izgled trojke već samo napominjem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Član
Član od: 7.12.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 38 puta na 16 poruka
|
![]()
http://www.diablofans.com/
http://www.diii.net/blog/comments/wizard/ Upravo je objavljeno da je treca klasa Wizard! Moze i da se proba igriv demo na BlizzCon, e sto nisam tamo, mecavo dusu mi uze. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ma ima vec klipova na you tube
![]() Apdejtovan je i sajt sad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Ovo je vec nesto:P Ako se ovo nekom nesvidja onda. . ja ne znam, nemar rijeci.
http://www.youtube.com/watch?v=lfoiP...eature=related |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku r0nIn na korisnoj poruci: | ||
Cernobil (11.10.2008) |
![]() |
#230 |
Veteran
|
![]()
Malo bolja rezolucija i video :P jezivo... ovi iz blizza su vanzemaljci... pa dobro, dokle ce vishe ovako da nas muche...
http://www.blizzard.com/diablo3/media/movies/wizard.xml bez texta... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ddak na korisnoj poruci: | ||
r0nIn (12.10.2008) |
![]() |
#231 |
Član
Član od: 12.11.2007.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Pa jos paladin. Pa mozda i nekromanser . Hebiga...sado mazo hahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Auuu
Kako ce Diablo biti dobar samo da ne urade ko Fallout Ali valjda nece Blizzard je to Samo da ubace Druida one cake sa zivuljkama su bas extra i nek stave jos neku rasu patuljka ili elfa i da moze da se modifikuje izgled i to |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
brate sta ce patuljci i elfovi u diablu leba ti, pa nije ovo sacred
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku madhatterYU na korisnoj poruci: | ||
shrafko (6.11.2008) |
![]() |
#234 |
Član
|
![]()
Sto se mene tice mogu da stave ljubicicu kao heroja, samo da ga zavrse sto pre!
![]() (akcenat na zavrse, svi znamo sta znaci kad Blizzard zavrsi nesto ![]() Poslednja ispravka: Mithrandir (6.11.2008 u 0:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Ma brate da bude sto vise varijabli ko u Morrowindu(neznam da li je tako i u Oblivionu nisam igrao) imas horoskopski znak, rasu i jos dosta toga tako nek stave i ovde. Sta kao ne bi igrao kao dwarf necromanser, mali bradati u crnom sto sa sekircetom trcka okolo i dize mrtve pod zastiom scorpio sazvezdja ili tako nesto bila bi to nova dimenzija Diabla
![]() Ma zavrsice oni jest sa "malo" kasnjenja ali stici ce, a za ljubicicu iskreno ne verujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ipak ovo je H'n'S takva "kompleksna" pravila ce odbiti svoju "ciljnu grupu" (Ujos u prvom videu je akcenat na pojednostavljivanju)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Starosedelac
|
![]()
Equilibrium,
ako hoćeš kompleksan cRPG sa podznacima, podrasama i ostalim customizable parametrima - igraj NWN. Dobitna formula Diabla je jednostavnost i krljačina. P.S: Zamislite samo ljutog varvarina u Diablo3 rođenog u znaku device.. pa baš bi bilo nekako gay ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku shrafko na korisnoj poruci: | ||
DeCoy (6.11.2008), mad_skillz (6.11.2008) |
![]() |
#238 |
Novi član
Član od: 3.11.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Takodje, ne u svim segmentima, skill sistem mi je nekako glup.Jedan od razloga, znaci da bi ja mogao da koristim whirlwind ja moram da imam, da lupim, 50 pointa potroseni na taj skill tree a d2 od svakog skilla koji je u chainu po jedan, kao Wow.Drugi razlog, ogranicenje koliko se moze upgreadovati jedan skill tj. bash se moze, hajde da lupim(ima na d3 sajtu o tome ali ne mogu da se setim),8 puta nabudziti u D2 mogu ako hocu da imam lvl 50 bash.Moguce da nisam razumeo sta znaci ovo max rank, ako je tako bez ljutnje i ako moze da mi neko objasni sta znaci max rank.Imaju ovi skill runes ali mi se taj koncept ne svidja, mozda nisam u pravu, mozda bude cool
A za ove kojima Diablo 3 nije mracan, evo vam odgovor od Blizza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: +Alkohol (6.11.2008 u 6:49) Razlog: take 3, at last, sad sam s konto' kako se stavlja slika geez |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |