![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Dodgeme je u pravu , ovo ce stvarno biti odlicna igra.Citao sam komentare na drugim forumima , i misljenja o demou su bila podeljenja...Meni se demo mnogo svideo.
Grafika - je stvarno izgledala odlicno i veoma detaljno na mom HD TV-u.Animacije su takodje odradjene odlicno.Ni dok ima vise desavanja na tv-u nisam primetio nikakvo kocenje.Odlicno su je optimizovali. - ocena 9.0 Gameplay - citao sam mnoge komentare , kako tvrde da je kamera ocajna i kontrole teske za navikavanje , ali bi ih morao demantovati.Nije mi ni 5 minuta trebalo da se naviknem na sve kontrole.U demou su bile samo 3 force moci...Destruktibilna okolina,mnostvo neprijatelja,mnostvo poteza i force moci ( u finalnoj verziji ) , neverovatna fizika (mogu slobodno reci da je fizika u ovoj igri 2 puta bolja od fizike iz Crysis) ... - ocena 9.5 Audio - ovde ne treba ni komentarisati ... kao i u svim star wars igrama - ocena 10 . 0 Ukupno bi je ocenio sa 9.00 ... mislio sam da ce igra biti razocarenje , ali srecom pogresio sam.Obavezno cu iskesirati pare za original , jer kolko mi se cini , na osnovu demoa , i zasluzuje! PS. demo je prilicno kratak , svega 30 min.Ali za tih 30 min. se moze mnogo stvari videti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Živo me zanima kako će odraditi kontrole za wii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Evo da napisem par utisaka.
Demo mi se jako svideo. Vi ste u ulozi Sith Apprenticea Dart Vadera koji dobija zadatak da likvidira nekog Jedia na svemirskoj stanici. Igra ce vam ukratko objasniti kako da koristite raspolozive moci (demo je ogranicen na njih par, koje ce vam, izmedju ostalog, pomoci oko nekih zagonetki) i nekoliko comboa (lighstaber + force power) uz pomoc kojih cete bez problema nalaziti svoj put kroz horde stormtropera i rebela. Takodje, igra ima i QTE, koji ce vam biti prikazani tokom borbe sa AT-ST-om kojeg cete preseci na pola. ![]() Animacija i grafika su odlicne, pravo je uzivanje igrati igru. Modeli likovi su vrlo detaljni, dok je framerate vrlo stabilan. Isto to vazi i za zvuk, i za fiziku koja je naprosto fantasticno. Pucanje stakla, ekskpozije, bacanje predmeta i stormtroopera ( ![]() Jedina mana koju igra ima jeste kamera, koja definitivno kvari celu pricu. Jednostavo, kamera tesko prati brzi tempo igre i imacete mnogo problema kada ste okruzeni neprijateljima koji zahtevaju brzu primenu komboa i lightsabera, a kada je kamera ogranicavajuci faktor u izvodjenju ovih poteza. Ocenio bih demo sa 87/100, najvise zbog problema sa kamerom. Ovo ostalo je fantasticno odradjeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Ne bih bas rekao da je borba macevima fantasticno odradjena...imas 1-2 comboa , i neprestano stiskanje kocke...meni je sve super sem toga...a ni kamera mi ne predstavlja neki problem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hm, nije bas 1-2, pre ce biti da je 3.
![]() Kocka > Kocka > Trougao Kocka > Kocka > Krug R2 > Kocka (impale) Kocka > Kocka > Kocka ![]() + pise na loading screenu nesto u fazonu "Experiment to find more combos." Razlog zasto ih ima ovako malo jeste zato sto je demo, pa je broj Force Power moci mali, a samim tim i mogucnost pravljenja komboa. U celoj igri ce ih biti puno vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 194 puta na 64 poruka
|
![]()
ja sam zaboravio da konstatujem, da me igra neodoljivo podseca na god of war
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Član
|
![]()
Kamo srece da su oni unajmljeni da naprave ovu igru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
Član od: 5.8.2007.
Zahvalnice: 465
Zahvaljeno 43 puta na 40 poruka
|
![]()
Pozz ljudi, igra je izasla za psp i ps2... Kazu da ps2 nije imao graficki i fizicki bolju igru, i ako nedelim to misljenje fizicki je jako inpresivna.....
http://www.youtube.com/watch?v=7e11ThiFto4 PSP http://www.youtube.com/watch?v=r07Ex...eature=related PS2 ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku yahhoo na korisnoj poruci: | ||
DragonSlayer (26.8.2008) |
![]() |
#49 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Eurogamer review:
Citat:
Preskacem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
ONM je pohvalio igru (Wii verzija) ali im smeta sto je veoma kratka. Koliko ja znam oni su cak najvljivali da ce Wii verzija imati i neke dodatne nivoe u odnosu na PS3/Xbox360 verziju i opet je kratka.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
PS2 ima dodatne nivoe a Wii ima duel koje ostale nemaju...
Ja cu da je "nabavim" ipak jer nekako volim Star Wars... mada sem par izuzetaka mnoge Star Wars igre su bile i ne bas sjajne. Ova deluje dobro na prvi pogled... videcemo... Jel izasla na xBox360? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izlazi sredinom septembra IIRC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
Jos par dana ... jedva cekam .... volim SW sta cu ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Vec par dana se na netu vrte glasine da ce biti i PC verzija igre.
Nista nije zvanicno, moguce je da je samo trac, ali nemojte se iznenaditi i ako najave PC verziju. Ako bude najavljena, ne bih ocekivao nista pre sredine 2009. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Probao sam danas Wii verziju i onako, poprilicno je laka igra i jednostavno ne osecam neki zelju da je prelazim.Mozda treba jos malo da je igram da se uzivim u igri ali jednostavno joj nedostaje nesto, odigracu jos nekoliko nivoa pa cu videti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U pitanju su 4k, ali si pogodio poentu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Brate... ja sam odusevljen !!!! Ovo je extra... Mislim nisam igrao demo pa sam je tek sada prvi put probao i vilica mi je na podu
![]() Igrao sam jedno 4-5 sati i jednostavno ne mogu da verujem koliko dobrih momenata u igri ima. Pre svega tehnoloski, ovo je mozda i najkompletnije nesto sto sam video. Euphoria je odlicna, mada vec sam je video u GTA IV, ali osecaj je super kad vidis da se svi ponasaju kao ziva bica a ne skriptovane lutke. Zatim, Havok... standardno dobar. Fizika je zaista odlicna... i na kraju DMM, odnosno materijali koji se ponasaju realno. Mozes da seckas drva, razbijas staklo, krivis metal i sve to deluje ludo ![]() Sto je najlepse, moci se sticu postepeno, tako da sam motivisan da igram i dalje jer sto duze igram imam sve ludje sposobnosti. U prvom nivou (na krstarici u svemiru) sam imao samo force push, force grab i to je to. Ovo je bilo dovoljno da bacam kutije na troopere, bacam troopere, uhvatim veliki laser koji zavaruje TIE fightere i onda ga ljuljam okolo i przim ![]() ![]() ![]() ![]() Ma ne vredi ni da se prica, ovo je nesto sto nikad nisam video i potpuno sam se odusevio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji ste Star Wars lik? | Beagle | Kvizovi | 31 | 13.2.2012 19:24 |
Star Wars: Empire At War | Manda | Strateške igre | 76 | 9.2.2012 14:29 |
Wii - igre 2007 | renegade_of_funk | Konzole | 96 | 24.12.2007 9:40 |