![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
eh, da, nadjoh fensi sifricu kojom cu bogami da vratim taj varla stone pa makar mi to bilo poslednje :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Veteran
|
![]()
uh-huh. i kosturi sa dwarven battle-axeovima. ajde da njih nije bilo, pa bi nekako pretrpeo gubitak, al sam bre deset puta zamalo zaginuo boreci se sa monsterima viseg nivoa od mene
![]() btw kradja se u oblivionu i ne isplati mnogo (niko sem thieves' guilda ne kupuje maznutu robu) tako da i ne kradem nista. sneak je za assasination potrebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Kako se prave screenshotovi?
Prochitah negde da treba da podesim to u oblivion.ini fajlu (neshto tipa ballowscreenshots=1), ja to uradio i nishta se ne deshava na print screen dugme ![]() Ne zhelim da instaliram fraps i slicne programe ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Guest
|
![]()
Uclanio sam se i u thieves guilde i u dark brotherhood, pa se setih da je neko ovde spomenuo da to ne bi trebalo da se radi -ajde neka neko kaze zasto? Mislim, ne bih voleo da odradim sve questove za neki od ova dva guilde-a, a posle da bude da sam dzaba gubio vreme(i zivce).
|
![]() |
![]() |
#446 | ||
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]()
evo predloga momci: cuo sam da su NPC-evi pametni pa sad u TES4 znaju i da maznu iteme...zato pamet u glavu> sve iteme u chest, zakljucate chest, izadjete iz kuce, zakljucate ulazna vrata, stavite resetke na prozore a sve kljuceve okacite na zlatnu kajlu koju stavite sebi oko vrata i onda se betjarski setate po varoshi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Veteran
|
![]()
blah. mozda dodaje na realisticnosti, al oduzima na atmosferi. mislim, seriously, u morrowindu to nije moglo pa je opet igra zakon :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma nista mu ne fali aj da se ne tripujemo
![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Mario Pavićević (7.4.2006 u 8:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Tek sam poceo da igram i dosao sam do 3 levela i jos ne znam kako da bacim suvisne stvari koje me preopterete?
Valjda mogu da ih bacim kad god hocu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Član
Član od: 14.3.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 3 poruka
|
![]()
Danas 6. aprila presao sam main story u OBLIVIONU i inace sam sampion u areni i na levelu sam 10.
![]() ![]() ![]() Treba za dve nedelje da mi stigne neki Dragon oklop u neku vojnu valjda glavnu zgradu ako neko zna gde je to neka mi javi.Zaista ona poslednja animacija je predivna , odusevljen sam igrom , sada krecem questove za Fighters Guild . Ako je neko u igri zapeo na sajtu www.cheatcc.com ima kompletan walktrough za main story , udjete na sifre za igru i pri vrhu strane pise guide samo ima neka rec ispred. pozdrav od Game Mastera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Posle cetiri sata igranja, prvi utisci:
Grafika posle stelovanja sa setinzima texture - large, ostalo vecinom zonglira izmedju medium i minimum, u 800x600 je PRELEPA! Fantasticno izgleda! Kreiranje lika i tutorial dungeon su veoma dobri da malo udjes u stos i prekonfigurises kontrole pa je i to plus. Glas Patrick Stewart-a je fenomenala, i jako mi je zao da ga nisam mogao spasiti (pa cak i da nema main questa ![]() ![]() Ahhh idem ja nazad u Tamriel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Kako da se izlecim od vampirizma???Pomozite!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
kako radi soultrap? Ali detaljno objasnjenje ako moze. Koliko zavisi od snage magije, koliko od snage soul gema. sta na kraju dobijas time itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Član
|
![]()
@IceMan
U svakom gradu imas katedralu i u njoj "oltar" na koji se pomolis i macinja ti svu magiju koja ti je ostetila skill-ove. Mada cinimi se da moze i obicnim dispel napitkom. @Sarmatian Imas ili spell, ili scroll ili item sa enchantovanim soul trap-om. Kad bacis magiju obrati paznju da ona traje ograniceno vreme i ako za to vreme ne savladas "bice" sto hoces da bind-ujes u gem neces uspeti da zarobis mu dusu. Dakle bitna je taktika. A nesto bas i ne znam kojom logikom se pune gemovi koje moras imati u inventoriju. Valjda prema snazi tog bica, pa za jaca treba veci soul gem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Guest
|
![]() Citat:
Idi u katedralu i razgovaraj sa nekim NPC-om, on ce da te uputi na jednog caunt-a i dalje sledi njegova uputstva. Samo da te upozorim da ce ti trebati 5 grand soul gem-ova. Ja sam se namucio dok sam nasao prva tri, ali posle sam za kratko vreme uspeo da naletim na jos 6-7. Poslednja ispravka: zorz (7.4.2006 u 2:47) |
|
![]() |
![]() |
#459 |
Član
|
![]()
Za vampirizam sam mislio u roku od 3 dana (ili da nespavas) koja imas fore dok ne postanes konacno, da mozes da skines na ovaj nacin. Kad mi se to desilo ja sam se vratio par save-ova unazad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Novi član
Član od: 6.4.2006.
Zahvaljeno 4 puta na 2 poruka
|
![]()
Molim sve kojima nisu narasle dlake na grudima (ili grudi bez dlaka) da NE ČITAJU dalje!
Ja se stvarno čudim hvalospjevima koje ova igra dobija. Stvarno ne volim da se preser...m po forumima, niti sam sklon mentalnoj onaniji (ko reče Kuzma?), ali ne mogu ćutke preći preko prevare koja se zove Oblivion. Više od godinu dana nas pumpaju reklamama za ovu igru, "d best" u svemu, maltene nezamislivo. Ljudi po forumima svršavaju pola godine pričajući o grafici, o novom pristupu RPG-u, o zapletu, o jakoj priči, o superiornom načinu borbe, o NPC-ijevima "sa mozgom" Nikole Tesle... Igra konačno izlazi. Sa tremom poput one koju su imale pionirke dok su držale "Titinu" štafetu, nosim igru kući. Instalcija, nju gejm, kreiranje lika,i prvo zaprepaštenje. A u, koliko opcija, klizača za sve i svašta... Trk po ogledalo da napravim virtuelnog dvojnika sa manjim nosom i većim pe...onosom. Klik, klik, mrdni lijevo, šmrd desno. Sat, dva, pet. Uspijevam dobiti eskima sa Jamajke, Rusa černobilca, mongoloidnog mongola, križanca marsovca i Šefike Bubuljice, uspjevam dobiti sve osim onoga što želim. Nema boje kose koju želim, frizure, nedostaje baš onaj klizač kojim se podešava vrh nosa, hoću da budem bradat i kosmat kao Kalabić, hoću... Dižem ruke i umorno pritišćem rendom. Biće bolje, tješim se. E, šipak. Nema bolje, samo gore. Ova igra je ko šampanjac: plop i gotovo. Razočarenje stiže jedno drugo. Najprije grafika. Jeste izgleda fino, jeste napredno, al pogledajte kakav monstrum od mašine treba za to. Razumio bih da postoji optimizacija, ali kako objasniti da na stroju koji je tjero Ridika i Splintera III sve na "hajirli" ( za neupućene u originalu: highirly) ne može ni 6x4, i to u minusu do balčaka. Koja trava, koje drveće, šit. Pa, ljudi, ja sam kroz snajper u Far Kraju gledo kako treperi listak na drvetu dva kilometra daleko. Tamo sam uz malo volje mogao naći djetelinu sa četri lista u travi. U ovom čudu, nikakvom tvik magijom ne mogu da podesim da uopšte radi bez trzanja. Utrnem sve i opet ništa. Gola brda, travke nigdje, kuća se pojavi kad joj priđem na metar. Shvatate, nije stvar u tome kako može, već u tome zašto ne može barem kao druge igre. Ako nemam hardveraj za ultramegasuperdobro daj mi barem prosječno, ali ne. Ne može nikako. A što ti mali nisi kupio grafičku sa iljadu pajplajna (ebote ko da živim u Kuvajtu) , đe ti je šestodupli procesor, što nisi išo na susret sa RAM-om? Kako te nije sramota govoriti da nemaš para. Prodaj bubreg, kosi travu, prodaj babu i drugu nepokretnu imovinu. Ti kupuješ novu grafičku, tvoji kapci su teški. Kupi, kupi. E pa ljudi sit sam te zapadnjačke filozofije. Meni nije sric Baja Patak. Kakva je to zavjera proizvođača hardvera i developera igara. Zar je kartica od godinu dana već zastarjela?! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
elder scrolls, oblivion, tes |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls Online - Balkan Community | LjutiNordijac | Online susreti | 1 | 5.3.2013 19:29 |
The Elder Scrolls Online | Andross | otpaTci | 1 | 3.5.2012 20:35 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |