Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.4.2006, 23:57   #441
Mrmot
Veteran

Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
Određen forumom Re: ElderScrolls Oblivion

eh, da, nadjoh fensi sifricu kojom cu bogami da vratim taj varla stone pa makar mi to bilo poslednje :P
Mrmot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 0:40   #442
Garson
Deo inventara foruma

Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka

Citat:
Mrmot kaže:
trazih malo po forumima... ispada da 'genijalni' radiant AI sada dozvoljava random ljudima da uzimaju moje iteme ako ih ostavim negde. Realisticno- da. Glupo- nevidjeno. Odoh da ukucam sifricu za moj varla stone :P
Shta si mislio , da njima kradesh a oni da kuliraju?Tako je bilo u Morrowindu i to je jedna od vecih mana po meni, stavish im neshto na "tacnu" a oni nishta.
Garson je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 1:27   #443
Mrmot
Veteran

uh-huh. i kosturi sa dwarven battle-axeovima. ajde da njih nije bilo, pa bi nekako pretrpeo gubitak, al sam bre deset puta zamalo zaginuo boreci se sa monsterima viseg nivoa od mene

btw kradja se u oblivionu i ne isplati mnogo (niko sem thieves' guilda ne kupuje maznutu robu) tako da i ne kradem nista. sneak je za assasination potrebe
Stara 6.4.2006, 4:49   #444
Johny Atos
Član

Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka

Kako se prave screenshotovi?
Prochitah negde da treba da podesim to u oblivion.ini fajlu (neshto tipa ballowscreenshots=1), ja to uradio i nishta se ne deshava na print screen dugme
Ne zhelim da instaliram fraps i slicne programe ...
Johny Atos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 12:07   #445
zorz
Guest

Uclanio sam se i u thieves guilde i u dark brotherhood, pa se setih da je neko ovde spomenuo da to ne bi trebalo da se radi -ajde neka neko kaze zasto? Mislim, ne bih voleo da odradim sve questove za neki od ova dva guilde-a, a posle da bude da sam dzaba gubio vreme(i zivce).
  Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 12:45   #446
drgonzo
Član

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka

Citat:
zorz kaže:
Uclanio sam se i u thieves guilde i u dark brotherhood, pa se setih da je neko ovde spomenuo da to ne bi trebalo da se radi -ajde neka neko kaze zasto? Mislim, ne bih voleo da odradim sve questove za neki od ova dva guilde-a, a posle da bude da sam dzaba gubio vreme(i zivce).
Ma gluposti. Samo igraj

Citat:
Johny Atos kaže:
Kako se prave screenshotovi?
Prochitah negde da treba da podesim to u oblivion.ini fajlu (neshto tipa ballowscreenshots=1), ja to uradio i nishta se ne deshava na print screen dugme
Ne zhelim da instaliram fraps i slicne programe ...
Ja sam se ubio pokusavajuci da aktiviram screenshotove iz igre - izgleda da na nekim konfiguracijama taj tweak jednostavno nece da radi. Na kraju sam instalirao fraps, neregistrovana verzija radi screenshotove bez ikakvih ogranicenja, jako je mali - mozes ga skinuti sa neta, itd. sa njim sam napravio sve screenshotove iz prethodnih postova.
drgonzo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 14:20   #447
6am3 Fana71c
Veteran

Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka

evo predloga momci: cuo sam da su NPC-evi pametni pa sad u TES4 znaju i da maznu iteme...zato pamet u glavu> sve iteme u chest, zakljucate chest, izadjete iz kuce, zakljucate ulazna vrata, stavite resetke na prozore a sve kljuceve okacite na zlatnu kajlu koju stavite sebi oko vrata i onda se betjarski setate po varoshi samo se cuvajte sachekushe od NPC-eva lol
6am3 Fana71c je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 14:41   #448
Mario Pavićević
Deo inventara foruma

Avatar korisnika Mario Pavićević

Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 508
Zahvaljeno 1.137 puta na 821 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Mario Pavićević

Citat:
6am3 Fana71c kaže:
evo predloga momci: cuo sam da su NPC-evi pametni pa sad u TES4 znaju i da maznu iteme...zato pamet u glavu> sve iteme u chest, zakljucate chest, izadjete iz kuce, zakljucate ulazna vrata, stavite resetke na prozore a sve kljuceve okacite na zlatnu kajlu koju stavite sebi oko vrata i onda se betjarski setate po varoshi samo se cuvajte sachekushe od NPC-eva lol
Samo da ti kazem da to uopste nije za zezanciju.Mene opljackala neka budala na ulici al ga videla straza i sasekose ga odmah a ja uzeh stvari koje mi je ukrao
Mario Pavićević je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 15:28   #449
Mrmot
Veteran

blah. mozda dodaje na realisticnosti, al oduzima na atmosferi. mislim, seriously, u morrowindu to nije moglo pa je opet igra zakon :P
Stara 6.4.2006, 15:46   #450
Mario Pavićević
Deo inventara foruma

Avatar korisnika Mario Pavićević

Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 508
Zahvaljeno 1.137 puta na 821 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Mario Pavićević

Ma nista mu ne fali aj da se ne tripujemo ovako je stvarno malo realnije,i bilo bi i glupo grad pun lopova i prosjaka a niko da te opljacka zato iglu u novcanik tj. oklop ,kljuc u bravu,trap spell na chest i mac pri ruci

Poslednja ispravka: Mario Pavićević (7.4.2006 u 8:25)
Mario Pavićević je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 18:28   #451
danez
Član

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Tek sam poceo da igram i dosao sam do 3 levela i jos ne znam kako da bacim suvisne stvari koje me preopterete?
Valjda mogu da ih bacim kad god hocu?
danez je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 18:47   #452
GAME MASTER
Član

Član od: 14.3.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 3 poruka

Danas 6. aprila presao sam main story u OBLIVIONU i inace sam sampion u areni i na levelu sam 10.

Treba za dve nedelje da mi stigne neki Dragon oklop u neku vojnu valjda glavnu zgradu ako neko zna gde je to neka mi javi.Zaista ona poslednja animacija je predivna , odusevljen sam igrom , sada krecem questove za Fighters Guild . Ako je neko u igri zapeo na sajtu www.cheatcc.com ima kompletan walktrough za main story , udjete na sifre za igru i pri vrhu strane pise guide samo ima neka rec ispred.

pozdrav od Game Mastera!
GAME MASTER je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 19:00   #453
darthmajor
Član

Član od: 3.11.2005.
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka

Posle cetiri sata igranja, prvi utisci:
Grafika posle stelovanja sa setinzima texture - large, ostalo vecinom zonglira izmedju medium i minimum, u 800x600 je PRELEPA! Fantasticno izgleda!
Kreiranje lika i tutorial dungeon su veoma dobri da malo udjes u stos i prekonfigurises kontrole pa je i to plus. Glas Patrick Stewart-a je fenomenala, i jako mi je zao da ga nisam mogao spasiti (pa cak i da nema main questa ). Sa glavnom misijom jos nisam krenuo, nego se gladiatorisem i penjem se u Mages Guild-u...razmisljam da ubijem nekoga da se uclanim u Dark Brotherhood ako ni zbog cega drugog, zbog odece
Ahhh idem ja nazad u Tamriel
darthmajor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 19:10   #454
drgonzo
Član

Član od: 4.2.2006.
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka

Citat:
danez kaže:
Tek sam poceo da igram i dosao sam do 3 levela i jos ne znam kako da bacim suvisne stvari koje me preopterete?
Valjda mogu da ih bacim kad god hocu?
shift + left click na item koji hocesh da bacish
drgonzo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 19:15   #455
IceMan
Član

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka

Kako da se izlecim od vampirizma???Pomozite!!!
IceMan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 23:49   #456
Sarmatian
Starosedelac

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka

kako radi soultrap? Ali detaljno objasnjenje ako moze. Koliko zavisi od snage magije, koliko od snage soul gema. sta na kraju dobijas time itd...
Sarmatian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2006, 23:49   #457
Slick
Član

@IceMan
U svakom gradu imas katedralu i u njoj "oltar" na koji se pomolis i macinja ti svu magiju koja ti je ostetila skill-ove. Mada cinimi se da moze i obicnim dispel napitkom.

@Sarmatian
Imas ili spell, ili scroll ili item sa enchantovanim soul trap-om. Kad bacis magiju obrati paznju da ona traje ograniceno vreme i ako za to vreme ne savladas "bice" sto hoces da bind-ujes u gem neces uspeti da zarobis mu dusu. Dakle bitna je taktika. A nesto bas i ne znam kojom logikom se pune gemovi koje moras imati u inventoriju. Valjda prema snazi tog bica, pa za jaca treba veci soul gem.
Slick je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.4.2006, 0:28   #458
zorz
Guest

Citat:
Slick kaže:
@IceMan
U svakom gradu imas katedralu i u njoj "oltar" na koji se pomolis i macinja ti svu magiju koja ti je ostetila skill-ove. Mada cinimi se da moze i obicnim dispel napitkom.
He he... Kad bi "vampirizam" mogao tako lako da se izleci...
Idi u katedralu i razgovaraj sa nekim NPC-om, on ce da te uputi na jednog caunt-a i dalje sledi njegova uputstva. Samo da te upozorim da ce ti trebati 5 grand soul gem-ova. Ja sam se namucio dok sam nasao prva tri, ali posle sam za kratko vreme uspeo da naletim na jos 6-7.

Poslednja ispravka: zorz (7.4.2006 u 2:47)
  Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.4.2006, 0:46   #459
Slick
Član

Za vampirizam sam mislio u roku od 3 dana (ili da nespavas) koja imas fore dok ne postanes konacno, da mozes da skines na ovaj nacin. Kad mi se to desilo ja sam se vratio par save-ova unazad
Slick je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.4.2006, 11:59   #460
Superhik
Novi član

Član od: 6.4.2006.
Zahvaljeno 4 puta na 2 poruka
Određen forumom Mnogo vike ni oko čega I

Molim sve kojima nisu narasle dlake na grudima (ili grudi bez dlaka) da NE ČITAJU dalje!

Ja se stvarno čudim hvalospjevima koje ova igra dobija. Stvarno ne volim da se preser...m po forumima, niti sam sklon mentalnoj onaniji (ko reče Kuzma?), ali ne mogu ćutke preći preko prevare koja se zove Oblivion. Više od godinu dana nas pumpaju reklamama za ovu igru, "d best" u svemu, maltene nezamislivo. Ljudi po forumima svršavaju pola godine pričajući o grafici, o novom pristupu RPG-u, o zapletu, o jakoj priči, o superiornom načinu borbe, o NPC-ijevima "sa mozgom" Nikole Tesle...
Igra konačno izlazi. Sa tremom poput one koju su imale pionirke dok su držale "Titinu" štafetu, nosim igru kući. Instalcija, nju gejm, kreiranje lika,i prvo zaprepaštenje. A u, koliko opcija, klizača za sve i svašta... Trk po ogledalo da napravim virtuelnog dvojnika sa manjim nosom i većim pe...onosom. Klik, klik, mrdni lijevo, šmrd desno. Sat, dva, pet. Uspijevam dobiti eskima sa Jamajke, Rusa černobilca, mongoloidnog mongola, križanca marsovca i Šefike Bubuljice, uspjevam dobiti sve osim onoga što želim. Nema boje kose koju želim, frizure, nedostaje baš onaj klizač kojim se podešava vrh nosa, hoću da budem bradat i kosmat kao Kalabić, hoću... Dižem ruke i umorno pritišćem rendom. Biće bolje, tješim se.
E, šipak. Nema bolje, samo gore. Ova igra je ko šampanjac: plop i gotovo. Razočarenje stiže jedno drugo. Najprije grafika. Jeste izgleda fino, jeste napredno, al pogledajte kakav monstrum od mašine treba za to. Razumio bih da postoji optimizacija, ali kako objasniti da na stroju koji je tjero Ridika i Splintera III sve na "hajirli" ( za neupućene u originalu: highirly) ne može ni 6x4, i to u minusu do balčaka. Koja trava, koje drveće, šit. Pa, ljudi, ja sam kroz snajper u Far Kraju gledo kako treperi listak na drvetu dva kilometra daleko. Tamo sam uz malo volje mogao naći djetelinu sa četri lista u travi. U ovom čudu, nikakvom tvik magijom ne mogu da podesim da uopšte radi bez trzanja. Utrnem sve i opet ništa. Gola brda, travke nigdje, kuća se pojavi kad joj priđem na metar.
Shvatate, nije stvar u tome kako može, već u tome zašto ne može barem kao druge igre. Ako nemam hardveraj za ultramegasuperdobro daj mi barem prosječno, ali ne. Ne može nikako. A što ti mali nisi kupio grafičku sa iljadu pajplajna (ebote ko da živim u Kuvajtu) , đe ti je šestodupli procesor, što nisi išo na susret sa RAM-om? Kako te nije sramota govoriti da nemaš para. Prodaj bubreg, kosi travu, prodaj babu i drugu nepokretnu imovinu. Ti kupuješ novu grafičku, tvoji kapci su teški. Kupi, kupi. E pa ljudi sit sam te zapadnjačke filozofije. Meni nije sric Baja Patak. Kakva je to zavjera proizvođača hardvera i developera igara. Zar je kartica od godinu dana već zastarjela?!
Superhik je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
elder scrolls, oblivion, tes

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Elder Scrolls Online Angelo Serafin MMORPG igre 1190 18.1.2024 23:55
The Elder Scrolls Online - Balkan Community LjutiNordijac Online susreti 1 5.3.2013 19:29
The Elder Scrolls Online Andross otpaTci 1 3.5.2012 20:35
Elder Scrolls MMORPG donator99 Mrežne igre 10 14.11.2007 10:42
Elder Scrolls vs Gothic? karlito brigante otpaTci 6 21.11.2006 23:58

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 18:54.