![]() |
![]() |
![]() |
#301 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Veteran
Član od: 16.4.2007.
Zahvalnice: 628
Zahvaljeno 452 puta na 231 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JauqDjZq7hM
policijo oprosti mi-Sateliti |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Član
Član od: 22.2.2008.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 111 puta na 52 poruka
|
![]() Citat:
Ali najjaci su komentari kako je pjesma super, ali spot bas i nije nesto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Član
Član od: 18.6.2008.
Zahvalnice: 566
Zahvaljeno 230 puta na 103 poruka
|
![]()
Bojan Tomovic-Plava motorola
Prijatelju, moram da ti ispricam jednu pricu, sad nek ceka grad bio sam nesto malo s jednom plavom dok ne vidi da svidja joj se sve sve, al' oko mene Gleda kola, gleda sprat pita je l' to zlatan sat gleda, gleda i gle cuda kaze, dragi, za tobom sam luda Ref. Plava Motorola i najskuplja nova kola Gucci i Armani, puni ih ormari ne zelim ja takvu da povedem na kafu jednu finu hocu i danju i nocu Prijatelju, pazi malo, do para je svakoj stalo, vreme takvo je bio sam nesto malo s jednom plavom dok ne vidi da svidja joj se sve sve, al' oko mene Gleda bazen, gleda sprat pita je l' to Rolex sat gleda, gleda i gle cuda kaze, dragi, za tobom sam luda Ref. Pazi se, pazi se, vreme takvo je Gleda kola, gleda sprat pita je l' to zlatan sat gleda, gleda i gle cuda kaze, dragi, za tobom sam luda Ref. 3x Ne znam bas jel je turbofolk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Član
Član od: 22.2.2008.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 111 puta na 52 poruka
|
![]() Citat:
Ne zezaj, ovo je školski primjer kiča! ![]() Ili ono: U oci me gledas, opako a to mi prija, gledas me a ne das, to je provokacija. Kazi sta bi htjela, koji dio moga tijela, kad si tako smjela, sto si pocrvenjela??? Ili ova novija: Usne, usne boje vina, ostace ti bez karmina, oci ostace bez suza, bez dugmeta bijela bluza. Usne, usne boje vina, ostace ti bez karmina, uvenuces ko mimoza, otrovna je moja loza, takva ti je takva moja loza! ![]() omg... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
E jbg, prvo sam slušao narodnjake kao i svaki drugi Budvanski klinac. Posle toga mi je brat pustio neki haus, tehno, društvo rok/metal, jedan lik sa ovog foruma (nije više ovde) mi narezao neki gomilu trensa i psihodelije... Da ne pričam više. Uglavnom, veoma retko domaću da služam, imam par izvođača koji mi se sviđaju i to je to.
![]() Ne znam da li je čudno ali kada čujem narodnjake na radiju, na ulici, iz lokala pored kojih prolazim svaku noć nekako se... Rastužim. Ne znam zašto ali eto, neka reakcija na te specifične zvukove. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Veteran
|
![]()
Nisam majstor da napravim BURE
ja sam majstor da osvajam cure ![]() ![]() Era Ojdanic Poslednja ispravka: hacker_aca (16.8.2008 u 22:50) Razlog: Prepravljeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Starosedelac
|
![]()
Evo jedne nove ...
Ja i deda dva mladica u punoj smo snazi ko na nasu senku zgazi nek se pripazi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Novi član
Član od: 15.8.2008.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 27 puta na 4 poruka
|
![]()
Lepa Brena - Brani me,brani
Sparno veče,sparno veče, komaraca roj, tek se usne dotakle, prekide se spoj Bezdušnici kidišu, hoće da me urnišu x2 ooooooooooooooooo x2 Ref: Brani me, brani,napao me roj, Sakrij me, sakrij u zagrljaj tvoj, Brani me, brani, dušman duše nema, Sakrij me, sakrij on žaoku sprema Krv mi slatka, krv mi slatka, Ote mi se krik, Negde iznad kolena skočio mi plik, Bezdušnici kidišu, hoće da me urnišu x2 ooooooooooooooooo x2 Ref Gola leđa,gola leđa, Napao me roj,prigrni me,prigrni me, Daj mi džemper tvoj Bezdušnici kidišu, hoće da me urnišu x2 ooooooooooooooooo x2 Ref ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
Ovo je glupost, al kad mi je jednom naletelo na radiu dok sam se vozio, da znas povuche te da ga "nagazis" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Starosedelac
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 241 puta na 200 poruka
|
![]() Citat:
![]() Kobajagi pokusava da igra uz ovu pesmu, a pokreti mu se uopste ne slazu sa melodijom ![]() Poslednja ispravka: hacker_aca (24.8.2008 u 4:25) Razlog: Koliko god nam se (ne) sviđala neka vrsta muzike nećemo da vređamo ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.201 puta na 7.163 poruka
|
![]()
Rade Lacković - Glumica
![]() Tako mi malo treba da lepo krene mi dan verujem svojim ocima i znam da nije san Uzivas dok se snimas to radis sa bilo kim al' kako da umiris savest i kako da zivis s tim Na telefonu gledam tvoj film kako se dobro ljubis dok ljubis vodis sa mnom i s njim o, kako dobro glumis, glumice Ref. 2x Da l' zbog slave ili lude glave iz ljubavi ili zbog reklame to sto radis, nije to sitnica to ne brise ni vreme ni gumica Sta li si sa tim htela da li da mrzim te il' da te volim jos vise kada s drugim vidim te Ne brze od zivota mladost oprasta sve jer ovo ide samo uz lude godine http://www.youtube.com/watch?v=WPtgjV3szXA |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Starosedelac
|
![]()
Nije turbo-folk, vise je zezanje, ali svejedno bolje od ovoga ne moze...
Svemirka Ljubav Mala moja moj lepi nemire, operi mi letece tanjire. Mala moja moj lepi nemire, operi mi letece tanjire Hocu dragi moj najlepsi cvetu, kad u letu ofarbas raketu. Hocu dragi moj najlepsi cvetu, kad u letu ofarbas raketu. Budi hitra ko zvezda u padu, bices moja draga za paradu. Budi hitra ko zvezda u padu, bices moja draga za paradu. ... etc... nemam sada vremena za ostatak, dobicete uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Starosedelac
|
![]()
......gas ,gas ...param pam pam ,gas gas pam pam.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Ma bas su kreativne sve te "njihove" pesme
![]() http://www.serbiandownload.com/sdfor...ic=3482.5;wap2 Pa koga ne mrzi nek potrazi pesme na youtubeu.Ja sam plakao od smeha. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
smesno, turbo-folk |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vaše iskustvo sa SBB-om | vladale | Internet usluge | 3970 | 20.10.2023 20:13 |