![]() |
![]() |
![]() |
#181 | |
Novi član
Član od: 26.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Veteran
|
![]()
Pa svaka Blizardova igra ima cartoon like grafiku, pa ipak odlicno prolaze. Pogledajte wow i sam warcraft... pa i sam starcdraft je u tom fazonu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Starcraft je bio na granici, da vuče na crtani film - pa, i jeste i nije, ali definitivno nije bio sličan warcraftu. A Diablo 1&2 su imali potpuno drugi (svoj) grafički stil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Da sto kazes ale vremena se menjaju a tako i ljudi koji rade na igrama (kolko tolko) ... meni osim onog dela napolju neizgleda uopste 'cartoon' like i naivno jos kad ubaci da je malo mracniji enterijer bice opako... pak je jos dosta rano suditi o finalnom izgledu igre , videcemo verovatno najpre kad izace demo tamo negde 2010 (moje licno pogadjanje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Hehe... niko nije pominjao da ce da izadje demo... A datum takodje dzabe ti je da nagadjas, nema sanse da iko moze da kaze a da to nije cisto nagadjanje...
Ljudi zaboravljaju da generacije igraca koje su sad stasale nisu isti ljudi koji su igrali diablo pre 10 godina. Ovi novi igraci se pale na WoW (ima ih 10 miliona) i njima ce sigurno ovakav Diablo da bude kul. A veterani ce na kraju da igraju sta god da izadje jer jednostavno ne bi sebi dozvolili da to propuste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Član
Član od: 12.11.2007.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Hm. Nisam siguran oko "veterana". Tj. jedan moj drug je zagrizeni diablo1 fan. On nije ni presao diablo 2. Kaze fenserska grafika. Ma ko zna.. izgleda mu se nije ni svideo gameplay. Znaci mnogo ukusa...A sto se tice diabla 3, ne verujem da ce imati neko ko nije probao OVAKVU salatu
![]() Eto tih 52000 fanova im bi malo. I da ih ima duplo vise cisto sumnjam da bi sta promenili. Ne bi slusali ni Dekard Caina...Takva politika..Ameri bato! |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
V.I.P.
|
![]()
Prešao sam Diablo 1, Hellfare i Diablo 2, znači veteran.
![]() ![]() Ako budu reciklirali ponovo priču o demonima i demonskim kristalima, sa onom grafikom koju smo videli u trejleru (koja je neke tri-četiri klase ispod Titan Questa iz 2006.), verovatno mi neće biti interesantna. Kao da je Blizzardov logo dovoljan za uspeh. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nergal na korisnoj poruci: | ||
Cernobil (5.8.2008) |
![]() |
#189 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Član
Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 84 puta na 47 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]()
Ne shvatam čemu sva ova frka oko grafike?? Gledao sam onaj 20-minutni trejler i iako je igra tek u početnoj fazi razvoja, ne deluje uopšte loše.
Koliko se sećam Diablo II je izašao 1998. (čini mi se) i bio je, možda, prva igra koja je delimično koristila 3D grafiku (ali nije bilo obavezno). Mračna atmosfera je bio programerski trik da se ne opterete previše tadašnji slabašni kompjuteri, jer bi iscrtavanje čitavog ekrana bilo prezahtevno (naravno, igrao sam to te godine, tako da znam kako je bilo), jer su tada najjeftinije Voodoo kartice bile skupe kao sada GTX280. A i poređenje ovoga kako izgleda D3 sa WOW je potpuno besmisleno, ne znam otkud ljudima ta ideja, valjda im je Blizzard u glavi, pa i ne vide baš najbolje. Meni, lično, malo glupo deluje što iza ubijenih zveri ostaje onaj lebdeći balon kojim se dopunjava zdravlje, jer mi je taj "sistem" približniji nekoj Mario igri, nego hack&slash RPG-u, ali je sve ostalo veoma Diablo-like i ne sumnjam da će Blizzard još jednom napraviti ekstremno zaraznu igru. Uostalom, kome smeta takva grafika, neka je i ne igra. Ja hoću. Želim da vidim koliko je Diablo ostario sa mnom? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
V.I.P.
|
![]()
Aj' ne lupaj.
![]() Tamno okruženje je zbog atmosfere i priče a ne zbog navodnog olakšanja zahtevnosti. Uostalom, čitavo jedno poglavlje se dešava u jarko osvetljenoj pustinji. |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Nergal na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#194 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Veteran
|
![]()
Ne spominji WOW u ovoj temi inace ces proci kao i ja.
![]() A da ga jedva cekam, cekam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]() Citat:
Grafika je bar 3 puta bolja od titan questa, a to sto si gledao trejler na youtube-u pa ti izgleda oldskool ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Basterd...
|
![]()
oldschool nije jednako lose... lose je jednako lose...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Eh... zasto nisam moderator samo na nedelju dana makar... Izgleda da je leto pa vecina na odmorima pa ih bas briga sta pisete....
Diablo je igra koju ce ljudi masovno da kupuju i igraju... mogu da je naprave na sta hoce, ali bice dobra.... jednostavno, ne mozete na osnovu jednog snimka da cenite celu igru.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa dobro... ali jos je rano...
Koliko vas ovde je uopste igralo Diablo 2 aktivno ? Svi ljudi koje znam sa battle.net i uopste koji i dan danas igraju D2 (igram i ja) su sasvim zadovoljni sto dobijamo nastavak i uopste im ne smeta game art... Na kraju krajeva... odes u podesavanje monitora i namestis hue/saturation po volji i eto ti kolorit... sto se tice gameplaya ne sumnjam da ce biti kvalitetan... Leteci napitci naravno, jesu nerealni ali me je najvise smaralo stalno cimanje sa pojasevima i spamovanje po brojevima kad upadnem i veci fight. Ali kao sto su neki rekli, kao da su kosturi u buretu realni pa nikom nije smetalo da igra keca... Ako je igra zabavna, ja sam zadovoljan. Diablo nikad i nije bio simulacija neznam cega, pa da sad smeta tako nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |