![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima jedna u "socijala" fazonu izvodi Miroljub Brzakovic Brzi a pjesma kaže:
Nemam para, druže, a nemam ni sreće [otegnuto e] sudbina me vara, neće me pa neće [otegnuto e again] ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 17:57) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Član
Član od: 3.5.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 105 puta na 90 poruka
|
![]()
Evo nešto i od mene. Ne znam kako se zove lik koji ovo peva, ali je u pitanju neki seljak. Uhvatio sam ga jednom slučajno na TV D*G*.
Kolji vri voda ajde bato Ranom zorom čujem viču a u pomoć ko da viču krenem tamo brže bolje a kad tamo komša kolje Na pločniku leži guda otima se kao luda nećeš meni med niz gušu meni meso Bogu dušu ref: Čini mi se spopašće me žmarci kad osetim da mirišu čvarci još kad svaki zalijem sa ljutu pojeo bih trista u minutu Jednu šuri drugu seče na roštilju meso peče uši noge strogo brije i sprema ih za pihtije Sve što treba i što mognem ja ću komšo da pomognem al gorim od želje žarke da ti komšo mešam čvarke ref: Čini mi se spopašće me žmarci kad osetim da mirišu čvarci još kad svaki zalijem sa ljutu pojeo bih trista u minutu Gutam čvarci meso sa roštilja još da stignu svastika i prija Gutam čvarci meso sa roštilja još da stignu svastika i prija Gutam čvarci meso sa roštilja evo idu šurnjaja i prija Poslednja ispravka: VojaM (15.7.2008 u 15:48) |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Veteran
|
![]()
Edit
pogresan prozor, pogresan forum :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Čega se nisam naslušao... U svakom slučaju, evo celog teksta "Neće me pa neće". Brzi - Neće me pa neće Svakom sunce sija i od ruke sve mu ide samo mene nesrećnoga srećni ljudi uvek vide Refren: Nemam para, druže a nemam ni sreće sudbina me vara nece me pa neće Svakom sunce sija i budi ga dobra vila samo meni još ciganka ništa nije pogodila Refren Svakom sunce sija i sve ima što poželi sa mnom samo lutalica može suzu da podeli Refren Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 17:59) Razlog: malko sređeno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Novi Djoganijev hit
![]() ''Nema više cile mile, došo Mile, Kitić Mile!'' ![]() ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:00) Razlog: naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]() Citat:
![]() Koliko sam puta, sa Komandantom i Starijim Vodnikom, odslušao Atomsko Sklonište, SMAK, YU grupu, Deep Purple, Zeppeline, Maidene, Metallicu... u oficirskom salonu, na 2 x 80W, dobro je da nismo potonuli... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]() Citat:
Tomislav Čolović Majka Muju šišala na struju Pustio Muja kosu i bradu da se dopadne curama u gradu naredi majka da se obrija pa mu se smeje cela čaršija Cure mu kažu, ti jesi fin al' šta vredi, mamin si sin (2x) Ref. Sad o Muji sva čaršija bruji sad o Muji sva čaršija bruji majka Muju šišala na struju majka Muju šišala na struju Povela majka sina bez kose da jednu curu za Muju prose na čelo Muja fesić nabio berberu onom izlog bi razbio Raja se smeje, fesić je fin ali je Muja ošišan sin (2x) Ref. Čekala cura Muju sa bradom često kroz prozor gledala kradom pitala Muju što se obrija pa ti se smeje cela čarsija Muja joj reče, pa to je štos fora je biti po glavi bos (2x) Ref. Po glavi bos, urnebes... ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:01) Razlog: naša slova, da ne ispadne "sisala na struju" ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Veteran
|
![]()
Izvinjavam se ako je bila.
In Vivo - Narkoman REF. 2x Kao narkoman narkoman za drogom umirem, ovisan za njom U ukradenim noćima neko izgovara sve što sam ja nekada samo tebi na jastuku šaptao, ljubavi poslednja bar ne pitaj gde sam ja, jer me nema REF. 2x Kao narkoman narkoman za drogom umirem, ovisan za njom Infuzija bolova u vene zarivena pa kap po kap boli me, što te nema da usnama obrišeš suze na licu mom da pokidaš ovu bol što me steže Ima i gorih,ali ni ova nije losa. ![]() Pjesma se inace najavjivala kao naslednik 'cuvenog' hita 'TU,TU,TU'. Obje pjesme su zesce sr**e. Poslednja ispravka: VojaM (15.7.2008 u 15:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Tu,Tu,Tu je najžešća.
A novi Gogin "hit" Volela bi sestra da joj dođe brat da okrene jagnje bratu u čast Pa ide nešto kao: Svaka bi volela ali ne i ja ![]() Šta joj sad to znači ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Veteran
|
![]()
A tek spot od TU,TU,TU...
![]() (trebao bi se dodati smajli koji udara glavom u sto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Član
Član od: 3.5.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 105 puta na 90 poruka
|
![]()
U međuvremenu sam saznao kako se zove autor teksta sa mog poslednjeg posta. U pitanju je izvesni Lazo Magistrala, a evo još jednog njegovog hita:
Mala moja đavole garavi ja zbog tebe ženu zaboravi Mala moja đavole garavi ja zbog tebe ženu zaboravi Mala moja i tvoja je pukla cepanica kojom si me tukla Mala moja i tvoja je pukla cepanica kojom si me tukla Pocepo sam opanak na peti pa mi stalno rupa na pameti Pocepo sam opanak na peti pa mi stalno rupa na pameti Ja sam Janju ljubio na panju u ne znanju strpao se na nju Ja sam Janju ljubio na panju u ne znanju strpao se na nju Mala moja na livadi drmam kolac da izvadim Mala moja na livadi drmam kolac da izvadim Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj na Kraljevo Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj na Kraljevo Beograd je veliki Kraljevo je manje vodiću te mala na ratarsko imanje Beograd je veliki Kraljevo je manje vodiću te mala na ratarsko imanje I pa ip sedi mi u džip da te vodi baja do Ravnoga gaja I pa ip sedi mi u džip da te vodi baća pravo do Stalaća Pobile se šerpe na polici lonac gazi lupio na fazi Pobile se šerpe na polici lonac gazi lupio na fazi Rado Rado Radmila što si me navadila navadi me na hokore a što će mi ore Rado Rado Radmila što si me navadila navadi me na hokore a što će mi ore Imam ženu imam i svastiku obe rade istu gimnastiku Imam ženu imam i svastiku obe rade istu gimnastiku Joj Lule moje u selu te nema bolje joj Lulence čičino detence Joj Lule moje u selu te nema bolje joj Lulence čičino detence Imam curu ime joj je Kaja voli mene a što voli jaja Imam curu ime joj je Kaja voli mene a što voli jaja Joj Lule moje u selu te nema bolje joj Lulence čičino detence Joj Lule moje u selu te nema bolje joj Lulence čičino detence Lezi puzi pucaju Francuzi puzi lezi pucaju Englezi Lezi puzi pucaju Francuzi puzi lezi pucaju Englezi A joj joj joj joj joj pojele su mačke loj a ribice kobasice ahahahaha A joj joj joj joj joj pojele su mačke loj a ribice kobasice ahahahaha Ovde ima svega, od stvarno smešnih, do totalno debilnih stihova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Ma dobro te pesme ne treba shvatati ozbiljno jer svi znaju da je neka za*ebancija poput rokera s' moravu.Ja sam prosle nedelje recimo bio na jedno svadbi i oni su ladno pustali pesmu JUGIC i to dva puta i ja sam se odmah pokiupio i otisao bre!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
bio sam pre dva meseca na jednoj svadbi... i urezalo mi se
"Dok sam jeo beli lebac mogao sam kao zdrebac sada jedem testo pa ne mogu cesto" mozete da izguglate.. ali WTF koja retardiranost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tih vickasto-vulgarnih ima koliko voliš. Recimo:
Podigla sam kuću i sredila stanje, pa sa svojim dragim pođoh na veslanje. Pazi, pazi, pazi, poče da ulazi... voda u naš čamac, menjaj dragi pravac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
Pa Mica Trofrtaljka je akademik za ovo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 145 puta na 44 poruka
|
![]() ![]() Sećate li se ove sa početka 90-ih sa Palme, pevala je neka Lejla. Pokušao sam da nađem spot ali bez uspeha. "Kupila mi keva najke pa ih šetam svakog dana K`o princeza sam iz bajke Savršena i bez mana Dizelke mi lepo stoje kao da su sa mnom rasle šminku volim iznad svega al` najviše volim njega ! REF : Hej ti momče s kosom kratkom moj delijo nasmejani Biću tvoja - hoću - neću Biću tvoja - blago meni .. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Veteran
|
![]()
Ovaj tekst nije pravi turbo folk, ali se isto krstim kad ga slušam:
Saša Matić - Nije ovo moja noć Nije ovo moja noć baš mi ništa ne ide igram, pevam, smejem se a sve rane provide Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaže kupi ceo svet il' idem kod drugoga Ref. 2x Dam joj pušku u ruku neće da me ubije bacim flašu da se sečem neće da se razbije Nije ovo moja noć baš mi ništa ne ide crno vino naručim oni belo donose Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaže kupi ceo svet il' idem kod drugoga Poslednja ispravka: VojaM (15.7.2008 u 15:47) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]() Citat:
|
|