![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 32 puta na 27 poruka
|
![]()
ma naravno da može, pogrešan zaključak iz konteksta si izvukao druže. meni na beotelu ne radi igra (radi, ali bolesno radi kao da sa PCM uređajem idem na net
![]() izguglaj exteel, otiđi na US ogranak, i downloaduj klijent (nema linkova, mrzi me d agasim torrent ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
|
![]()
ne to nego na sajtu onom iz prvog posta nema nigde download-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
|
![]()
zato što je to EU sajt. mislim da smo u nekoliko poslednjih postova pominjali da je igra trenutn samo na US serverima, pa se tako samo US verzija sajta ažurira. ako te zanima dalje, otiđi ponovo na prvi link, pa klikni na američku zastavu da te preusmeri na 'pravi' sajt.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
|
![]()
Au, ljudi, ali je u zadnje vreme ping los, pogotovo u vecernjim satima.A nema se ni para za opremu.
![]() Igra li ovo jos neko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Do negde popodne je podnosljivo, ali uvece je nemoguce (tako da tad i ne igram). Jesi na US? Koji nick da te dodam u friend listu. Posalji na pm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: daedalus (24.4.2008 u 16:33) Razlog: dodate slike ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
mislim da cu je skinut da je isprobam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
|
![]()
@daedalus:
Posle ova tvoja TRI MECHA sto si pokazao, ne pada mi na pamet da pokazem svoju socijalu, skoro sve credite moram da trosim na repair pointse, igram sa starterom SMG (sto mi i lezi). Samo dva dela mecha delova sam kupio i vec su pri izmaku, a skillove nisam video ni s od njih. Koliko si potrosio para na ncCoin(posalji na pm)? Sad mogu opusteno kad me dobijes samo da kazem sto i svi: COIN NOOB! ![]() ![]() Poslednja ispravka: Red Dragon (27.4.2008 u 12:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 72 puta na 51 poruka
|
![]()
Skinuo sam igru danas i mogu reci da je jedna od najboljih free igara , grafa je odlicna ...moj nick je Crazy Serb vidimo se
![]() Poslednja ispravka: Srki (27.4.2008 u 10:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Starosedelac
|
![]()
@daedalus: Posto igras duze od mene, da te pitam nesto:
- kada kupis deo mecha, on se ostecuje u borbama i ti moras da ga popravljas, jel tako? A da li to isti vazi kad kupis ceo mech odjednom, da li isto mora da ga popravljas? To onda ispada previse skupo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Novi član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ako ste umorni od CSa i prckanju po interfejsu mmporg i slicne gnjavaze a ne mozete bez multipleya,obavezno probati ovu besplatnu igru!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Hm neki Jedi Roboti...
Citat:
Wuhuuu... radice i meni ![]() Poslednja ispravka: <Rio_da> (20.6.2008 u 23:36) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Igra je super, ima akcije i grafika je ok, ali malo smori posle duzeg igranja, jer poenta cele igre je sklopiti dobrog mech-a, a pare se uzasno sporo dobijaju. Za najbolji centralni deo ti treba 80k, a ako pobedis dobijes 1,3k u DM ili TDM modu. Jedino sto ubrzava dobijanje kesa su odredjeni pragovi u nivoima gde dobijes bonus kes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Malo je ubagovan endzin... smara me sto krene i zavrsi sa pucanjem 5 sekundi posle stisnutog i pustenog tastera... ali ono sa katanom je super(jos kad bi neko stajao mirno pa da ga saseces)... Nije lose ali je moglo biti dosta bolje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Link?
|
![]() |
![]() |