![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Član
|
![]()
Voznja je stvarno dobra,grafika je lepa(tek sam video koliko je lepa kada se iskluchi Blur koji mene lichno mnogooo nervira i koji nekako zamutnjuje igru)kada iskljuchite blur igra ima nekako oshtrije texture i mnogo lepshe izgleda!To mozete iskljuchiti i u ostalom editovati josh dosta detalja za igru na sledeci nachin:Udjete u My Document pa u Codemasters/GRID/hardwaresettings i onda u tom folderu otvorite hardware_settings_config preko WordPad-a("true" znachi da je opcija ukljuchena a "false" da nije,dakle ako zelite da iskljuchite blur u igri onda nadjete tamo i umesto true upishete false)...Zaista korisno za manipulisanje raznih grafichkih podeshavanja u igri(mozda je ovo neko vec postovao ali nije na odmet da ponovim)...BTW da se vratim igri,ugodjaj same voznje je jako dobar i svidja mi se,najlepshi osecaj je posle trke kada sa uzivanjem gledam prelepo odradjen replay trke koju sam odvozao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2006.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 75 puta na 59 poruka
|
![]()
Nervira me zato sto od jednom padne framerate i nemoze da se igra, prosto zaglavi, ima li neko resenje, ili da je basam u smece.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Član
|
![]()
Jel igra bolja on NFSPS-a, da znam dal da uzimam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Član
|
![]()
igra izgleda sjajno, podseca na dirt ali je mozda za nijansu lepsa i puno bolje optimizovana. klasicna je arkada, ali ima ostecenja tako da nije bas nfs. vozila su lagana i to mi se ne svidja uopste, ali generalno igra nije uopste losa i mislim da cu solidno da se poigram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Član
|
![]()
kako se ulazi u advanced graficka podesavanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Pritisneš shift, lepo stoji strelica ko na shiftu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koji sam ja baksuz sa svojom konfiguracijom radeon x1600 pro 512 MB,procesorom 3000 MHz i memorijom od 1 GB ne mogu da pokrenem GRID-a ni na najnizim podeshavanjima.Can`t wait to upgrade computer.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Veteran
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 149 puta na 117 poruka
|
![]() Citat:
Sad bih instalirao igru al drugar izbrisao demo pa nista dok ne dobijem punu verziju, pa kad mi sve igre rade radice i GRID (nisam jos probao AC za koji je navodno min dualcore). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Veteran
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 149 puta na 117 poruka
|
![]()
Mozda je nedostatak ram memorije, u stvari to je najverovatnije.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Half-Life boy na korisnoj poruci: | ||
Packy (7.6.2008) |
![]() |
#114 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]()
Ova igrica izgleda prelepo. Na mojoj konfiguraciji leti, sve na max, 1024x768, bez AF i AA.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Novi član
Član od: 7.3.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Jel moze neko da mi kaze gde se kucaju sifre za ovu igru.ja nikako ne mogu da predjem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]()
Danas dobio igru i odusevljen sam.Igra inace leti na 10x7 sve na max.Mada cinimi se da je sama igra previse brza, tacnije okolina.Idem 200km/h i toliko brzo idem da mi se cini da idem warp pogonom.Ostecenje je stvarno dobro odradjeno, kao i fizika (jedina mana je "pero tezina" automobila).
Jedna stvar koja me interesuje jeste da li bi mogao nekako da koristim mish za skretanje levo-desno, posto za gas i kocnicu koristim pedale, jer je igra previse brza da bi korstio volan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Banned
|
![]()
Sve tweakove i modove sto se tice ove igre mozete naci na ovom linku:
http://community.codemasters.com/for...lay.php?f=1022 |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Starosedelac
|
![]()
Ne razumem, kako ne mozes, volanom da vozis, extra je kad se vozi volanom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Banned
|
![]()
Nemam kvalitetan volan, a i nemam osecaj za voznju sa volanom.Al' npr, cale ima odlican osecaj, mozda zato sto vec 20-25 godina vozi pa ima neki osecaj pre igre...
Ovako mi je najlakse. P.S. Inace kako sve duze i duze igram, toliko se sve vise i vise zarazujem ovom igrom.Stvarno je fenomenalna |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
grid, race |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
WOW kutak | Pr3dat000r | MMORPG igre | 13584 | 12.3.2023 15:35 |
Realtek High Definition Audio Driver | mitrovskiigi | Osnovne komponente | 14 | 14.10.2008 10:23 |
Sabayon Linux: Wireless i DVD, CD Rom problemi | Aksic Srdjan | Slobodni softver | 76 | 6.6.2007 13:53 |
Display Driver problem | Jack In The Box | Kvarovi | 9 | 3.8.2006 11:30 |