![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
Pregled rezultata glasanja: Gde bi ulozili tesko zaradjene pare? | |||
Nitendo Wii |
![]() ![]() ![]() ![]() |
76 | 24,52% |
Xbox360 |
81 | 26,13% |
Playstation 3 |
153 | 49,35% |
Glasova: 310. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#941 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Umesto da glumite moderatore, vratite se na temu ili nemojte ni da postujete uopšte.
|
![]() |
![]() |
#942 | ||
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Kao sto reče naš vrli moderator Wantmnogo da se vratimo na temu.
![]() Prodaja konzola i softvera prošle nedelje u USA. Softver Citat:
Hardver Citat:
Zaboravio sam da napomenem da WiiFit tek treba da izadje u USA, biće zanimljivo. |
||
![]() |
![]() |
#943 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ej ... sta ove cifre zapravno znace ???
![]() Kao Wii se najvise prodaje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Ima Wii sasvim dovoljno aduta
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
A za ovo što si rekao za GTA nemam reči. Ne zato što je Wii u pitanju, jednostavno ne mogu da shvatim takvo omalovažavanje nečega zbog jedne igre. Wiiu ne treba GTA da bi se prodavao, ima on mnogo originalnije naslove ![]() |
|
![]() |
![]() |
#946 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znam brate al pogledaj samo. Mario ŠKART
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Eh, čemu ovaj flejm... Lepo sam rekao da ćete me mrzeti još po jednoj osnovi kad kupim Wii
![]() Pljuvanje po Wiiju nije baš fer jer ja ni po kome i ni po čemu nisam pljuvao, zar ne? Nintendo igre su zabavne, i to im je i svrha, a poslednji put kad sam proverio zabava je svrha svih igara, zar ne? Dakle nintendo ispunjava ono čemu konzole služe, za zabavu. Više puta sam objašnjavao čemu Wii služi. Ne znam gde si ga ti probao i kolko si ga igrao, ali se očigledno nisi dovoljno uživeo ili si bio skeptik od početka pa ti se nije ni svideo. Nijedan kontroler ili konzola ne može da zameni osećaj igranja Wiimoteom i nunchuckom. Kako izgleda tenis na PS3? Pritiskaš dugme da bi udario loptu? Ako mene pitaš, mnogo je bolje da sam udariš loptu, zar nije? ![]() ![]() PS3 i Xbox guraju granice što se tiče grafike, mada ni tu nisu mnogo jaki u odnosu na PC, dok nintendo ide politikom Gameplay preko grafike, što je mnogo bolje, bar po meni, a i mislim da je bolje i po mnogima. Kažeš da ne želiš da pripadaš takvoj populaciji? A kakvoj ćeš pripadati? Evo več počinješ da flejmuješ, postaješ graphics whore (bez uvrede, takav je žargon), u šta se pretvaraš? Zašto je to bolje od Wii populacije? Moj savet, prvo nemoj da flejmuješ nego probaj da lepo raspravljaš, drugo uzmi i odigraj Wii malo duže pa ćeš videti da je zanimljivo ![]() Zabava je čemu igre služe, ne grafika, Wii služi prvenstveno za zabavu, kao što sam već rekao, glupu zabavu i opuštanje, mozgalice i strategije imam na PC-u ![]() I šta je bre sa tim "gejmerskim ponosom", jbt gori ste od onih kvazi patriotskih navijača, iskulirajte malo i shvatite da igre nisu život i da služe za, opet, zabavu, ne za bildovanje ega ![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
renegade_of_funk (6.5.2008), zdravkelja (6.5.2008) |
![]() |
#948 |
Veteran
Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka
|
![]()
Igre da, prvenstveno služe za zabavu, ali realno, previše krša od filmova i serija ima oko nas, pa je nekada prava igra baš ono što nam treba. Npr. FF VII je igra veća od svakog filma koji sam pogledao. Ali opet, češće igru igram zabave radi nego priče radi (primoran sam, usled nedostatka kvalitetnih naslova na tom polju).
A, to "GTA IV nema na Wiiju" možeš mačku da okačiš o rep geniuse, jer ima gomila ljudi kojima GTA ama baš nimalo ne znači npr. ja. Stvarno ne kapiram toliku ložanu a pogotovu činjenicu da se igra vodi kao jedna od najbolje ocenjenih igara ikada?! Kretenizam, IMO. Toliko boljih i interesantnijih igara ima, ali to je moje mišljenje. Poenta - svako ima svoj ukus, i ja bih pre Wii od X360 npr, ali kada bi bilo domaćih igara za PS3, verovatno bih štedeo za njega, nego za Wii kao što sada radim. |
![]() |
![]() |
#949 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Sto se tice GTA 4 igre , ja mislim da Nintendo nije ni racunao na tebe i na tvoje istomisljenike (ljudi koji nisu spremni da pogledaju stvari iz drugacijeg ugla) kada je izbacio konzolu pa verovatno neces ni videti GTA 4 na Wii konzoli. Ako Take2 i izbace (99% da nece) Gta4 za Wii to nece imati neki veci uticaj na prodaju konzole.Šta misliš zašto je toliko porasla prodaja, za čak 420% , to je zbog Mario ŠKart igre i zbog WiiFit-a. Da si stvarno probao da igras Brawl ili MKWii video bi kakve su igre i zašto su najprodavanije igre za Wii, a ne samo da ih ismejavaš bez osnova. |
|
![]() |
![]() |
#950 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Prica o tome kako PS3 i Xbox guraju samo raw processing power ne pije vodu.
Xbox je uneo revoluciju zahvaljuci Xbox Liveu. PS3 ima nevidjene multimedijalne mogucnosti, apsolutno fantastican zvuk i SIXAXIS. Naravno, ovo je samo mali deo onoga sto ove konzole imaju da ponude. ![]() Dakle, ostavite se price kako su PS3 i Xbox 360 samo upgradovane 6th gen konzole, jer to jednostavno nije istina. |
![]() |
![]() |
#951 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#952 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E tacno sam znao da ste lozane... Malo vam covek nesto kaze sto vam se ne svidja i vi odma bacate hejt... Jel vi kapirate da ja ni nemam konzolu
![]() ![]() E sad iskreno. Znam i ja da je osecaj sa Wii mote jedinstven. Ali veruj mi, mario kart !?!?!? mislim MARIO KART ?!?! to mi je stvarno glupo da igram sad. Majke mi... pa kako da igram Karting (pod 1) i to sa mariom kao glavnim likom (pod 2). Znaci stvarno me ta igra ne privlaci. Na xbox360 ima puno igara i 99% izadju na PC pa nemam neki ultra razlog da hvalim xbox360. Slicno je i sa PS3 koji je fakat realno top konzola ali zbog piraterije nece skoro kod nas da ga prime tako lako kao ostale konzole... A PC imam relativno jak tako da nemam kompleks od grafike na konzolama... Ajde da se vratim na temu. Meni najvise odgovara xbox360 jer: 1) jeftine igre 2) dobre igre 3) igre koje me interesuju da igram Wii me ne interesuje jer: 1) te igre me ne interesuju... tacka... a vama ako se to ne svidja dzaba vam da me ubedjujete da sam glup. Meni se to ne svidja... upropascen kontroler ako mene pitate... moglo je to i mnogo bolje... EDIT: Inace tema je glupa. Glupo je porediti Wii i ostale konzole jer on nije konzola nove generacije vec neki hibrid i glupo je uporedjivati ga sa ostalim konzolama nove generacije... |
![]() |
![]() |
#953 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaboravio sam da još ima ljudi koji se boje cute karaktera.Možda bi i probao da igraš MKWii ali da te ne vide ortaci kako igraš.E jel znaš da možeš i sa Baby Peach i Baby Mariom da igraš. ![]() Niko te ne ubedjuje, ti nas pokušavaš da ubedjuješ da je Wii loš i da ne razumeš kako može neko to da igra.Ako se tebi ne svidja Wii ok ali ne moraš da ga pljuješ kao najgoru konzolu a plus nisi igrao ni pola sata igre na njoj. |
||
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku renegade_of_funk na korisnoj poruci: | ||
SirDuck (6.5.2008) |
![]() |
#954 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Geniuse, ja nisam bacio hejt, naprotiv
![]() Ti si prvi bacio hejt sa ŠKART forama, nemoj sad da mi se praviš nevinašce i da uperuješ prstom u nas ![]() Niko te ne tera da igraš M Kart, kao ni sve ostale igre koje imaju maria u sebi. Nabrojao si par Mario igara i to ti je glavni argument da pljuneš Wii ![]() Za jedno si u pravu, Wii se ne može porediti sa ostalim konzolama jer i nije konzola, Wii je Wii, a thickheadi koji to ne mogu da shvate ni ne moraju ![]() @donator99, nije nikakvu revoluciju uneo ni Xbox ni PS3, nemoj da se lažemo ![]() Kao što reče renegade, to sve postoji na PCju poodavno, a SIXAXIS je osnova Wiimotea, zar ne? Šta je starije, PS3 SIXAXIS ili Wiimote? @renegade, danas sam napravio zanimljivo poređenje Wii igara sa roze košuljama ![]() Naime, ljudima je glupo (prvi put(bar bi meni bilo u ovim godinama)) da obuku roze košulju, jer je roze, gay i ne znam ni ja šta, kad je obučeš možda ti je glupo, ali kada odeš na posao jedan dan u njoj, shvatiš da ti uopšte ne smeta što je roze jer je sasvim udobna ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Deo inventara foruma
|
![]()
SIXAXIS je planiran od Playstationa 1.Nintendo je poceo da razmislja o tome za vreme GameCubea, medjutim, bilo je preskupo, pa ta funkcija nije implemenitarana u gamepad.Dakle, to nije bila Nintendova ideja.
Xbox je uneo revoluciju u online gaming.Bilo ko kaze drugacije ocigledno ne zna sta prica. Sony je napravio Full HD media center za $399.Koga su dotad interesovali HD filmovi?Maltene nikoga.Od izlaska PS-a 3, u celoj Evropi prodaja svih HD filmova(BluRay&HD-DVD) za neverovatnih 1000%! Da ne pominjemo fenomanalni kvalitet zvuka i SIXAXIS(grafiku ). |
![]() |
![]() |
#956 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Opet nije Sony izmislio SIXAXIS tehnologiju, to je postojalo, ali je nintendo prvi iskoristio. Čak je moguće da je Sony rešio da ubaci SIXAXIS kad je video da su ga ovi ubacili u Wii.
Na znam mnogo o online gamingu na Xboxu, ali znam da se plaća, što je jako debilno po meni i nazadno, tako da revoluciju baš ne vidim ![]() Pa šta ako je PS3 HD centar? Da li sam pri kupovini konzole možda tražio HD centar ili platformu za igranje? |
![]() |
![]() |
#957 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bas zato sto ne znas nista o Xbox Liveu bi trebalo da te spreci da pricas o njemu u negativnom kontekstu.Bolje se informisi pre nego sto napises jos stvari o njemu.
![]() Tih 60 eura nisu nista u odnosu na ono sto on nudi.Cak ni PSN jos nije dostigao takav nivo kvaliteta i mogucnosti.O Wii-u da ne pricam... A na ovo da je Sony ukrao Nintendovu ideju mogu samo da se nasmejam, posto sam vec napisao da je Sony tu ideju razmatrao jos od ere Playstationa 1.Stvarno ne znam ko je sta tu kome ukrao... Sto se tice HD media centera, neki od nas su ga kupili i zbog toga, kako bi kasnije izbegli muku sastavljanja HTPC-a i svih problema koje on donosi. P.S. Na osnovu cega tvrdis da je Nintendo prvi iskoristio tu tehnologiju?Posto je PS3 izasao pre Wii-a. ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne kažem ja da je PS3 ukrao bilo šta, jednostavno je nintendo prvi iskoristio to.
Da je PS3 izašao pre Wiija nisam siguran, ja sam bio ubeđen da je tako jer nisam fanboy pa da pamtim datume izlaska svih konzola ![]() Bilo kako bilo, Wii je bolje iskoristio tehnologiju. Aj mi sad reci da nije pa da znam s kakvim pričam ![]() Xbox live nisam spomenuo u lošem svetlu, rekao sam da nije revolucionaran. Ako možeš da mi navedeš po čemu je tolko bolji od recimo Steama bilo bi divno ![]() Kako sam kupio Wii tako ti imaš nešto protiv njega... |
![]() |
![]() |
#959 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema potrebe nista da pamtis.
Ukucas u googleu "Wii release date" i "ps3 release date" i kliknes na prvi link.Tu ti sve pise. ![]() Xbox Live je poceo sa radom 2002.Kada je Steam poceo sa radom? Pre XL online igranje na konzolama je bilo prilicno jadno. Xbox Live je doveo DLC na konzole, patcheve, ogroman broj novih mogucnosti(procitaj sta sve podrazumeva Xbox Live na Xboxu 360, i kakvim sve funkcijama raspolaze). Cak je i Sony priznao da se pri kreiranju PSN-a ugledao na Xbox Live.Dok ga ne budes video, neces razumeti o cemu govorim. ![]() Wii je bolje iskoristio tu tehnologiju jer ceo koncept te konzole lezi na jednoj stvari-specificnim kontrolerima.Jbt, pa njen GPU nema ni hardverski implemenitrane pixel shadere. :S Kod PS-a 3 to je samo jedna od ogromnog broja elemenata koji je cine briljantnom konzolom.Kod Wii-a, to je glavni selling point. |
![]() |
![]() |
#960 |
Član
Član od: 20.11.2007.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 27 puta na 25 poruka
|
![]()
Ha ha bas ste smijesni
![]() ![]() Zar vama nikada ne dosadi? Koliko vidim jedni te isti uvjek hrabro brane svoje masine (konzole). Daj te ljudi zbog pojedinaca koji obozavaju da se pregone jedna po jedna (I to dobra) tema se zakljucava. Daj nemojte i ova da prodje tako, malo smirite zivce. Svako ima svoje misljenje, uostalom ko me se koja konzola svidja neka je i kupi. Sta sada? Kao nekoga ste ubijedili da je vasa najbolja? Ma dajjj. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konzole vs. PC (sta vam vise odgovara) | Ocelot | Konzole | 497 | 17.4.2008 12:02 |
Create Your Own Xbox 360 Games | voodoo_ | Programiranje | 5 | 1.9.2006 18:21 |