![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 50 puta na 40 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Novi član
Član od: 11.3.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
CoD 4 je odlicna igra . Kako singleplayer tako i multiplayer. Pretpostavljam da ovde ima dosta vas koji igrate na netu. Pa CoD je i droga srca moga
![]() Ako neko oce da me oproba samo recite ![]() Poslednja ispravka: Djole123 (11.3.2008 u 17:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Novi član
Član od: 9.3.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
LJUDI, POMAGAJTE. konacno sam dosa o do cod4 al avaj, prijavljuje mi da nesto nije komplet instalirano (iako provereno sigurno jeste) i da pokrenem igru u sejf modu, nakon doga mi ponudi da to i uradim, i nakon ok nista ne desava.
ja se privi put susrecem sa ovakvim nesto, pa ako moze postupno bio bih zahvalan. Ps. cuo sam da bi to moglo bit do zvucnih drajvera ali ne kontam sta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Novi član
Član od: 11.3.2008.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Pokusaj da reinstaliras igru. Ako to nece valjda je do cd-a...
Uzmi org i videces kako ce da radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Novi član
Član od: 9.3.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Cpu Je Intel Core 2 Duo 2000 Mh 2m Kesa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Starosedelac
|
![]()
Stvarno dobra igra......jedna od bolje optimizovanih koju sam igrao.
![]() A od oruzja...G36C i Dragunov su zakon! Samo padaju headshotovi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Dragunov??? Meni je berreta mnogo jaca za snajp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Starosedelac
|
![]()
Za mene onaj 700 sad sta je ispred ne mogu da se setim i mp5 ili masingan onaj poslednji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Novi član
|
![]()
Ovo je njabolja igra u Call of Duty serijalu super grafika a nije mnogo zahtevna, a i prica nije klasicna idi i ubij. Ovo je po meni igra god. 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Starosedelac
|
![]()
Ma ok je i berreta, ali skoro konstantno sam naletao na Dragunova, pa smo se veoma brzo sprijateljili.
![]() Najvise sam gotivio da skidam neprijatelja iz helikoptera, mada tu ga tek skinem iz 2-3 pokusaja, a sa G36C mi treba malo vise metaka. Mada sam zacudo sa bazukom bas precizan. ![]() Kad bih igrao online, verovatno bih bio solidna podrska, bilo bi samo " PAZI metak....never mind!" Mada i pistolj je dobro posluzio, u jednoj misiji, ja ulecem u ambar i umisljam da sam Rambo....i sve bih za cudo pomlatim... i nikad vise to necu da radim, jedva sam preziveo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A ti pricas za single
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Pa dobro, videcu da probam kako je kod vas na serveru, mada sam sad morao da obrisem igru (nedostatak prostora na hardu), a mislim a ne bi bilo pametno sad kad su mi se nagomilale obaveze. ![]() Mada sam veoma jednostavan za odrzavanje u multiplayu, samo mi dajte nesto sto lici na G36C i Dragunov, posaljite mi na neku lokaciju i begajte sto dalje od mene! ![]() Eventualno bi posluzila sacmara... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Deo inventara foruma
|
![]()
true, true... na multiju skill cesto ne moze da dodje do izrazaja.. sem ako ne razmisljas pet poteza unapred pa predvidis takve situacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
Ma nije meni problem da predvidim poteze protivnika, ali ako je multi takav da moja genijalnost i preciznost ne moze da dodje do izrazaja, onda ne vredi da igram protiv vas smrtnika. ![]() ![]() ![]() Airstrike? Jos ako mi date i RPG... bolje begajte sto dalje od mene. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Deo inventara foruma
|
![]()
He he he... ma mora da probas... Kad ti zaredjaju nekoliko fraga u tri sekunde cu te pitam onda kako ti se svidja
![]() Vidi ovako. Ne mozes da se stekas. Znaci nema sanse. Ako i ubijes nekog iz steka, on to vidi na kill cam odakle si ga ubio i onda samo dodje da te kazni sto stekaris. E sad... ja obicno to predvidim pa kad skinem nekog iz steka sacekam ga natenane i onda promenim polozaj. RPG je neupotrebljiv. Vecina automatskih pusaka koje pucaju brzo imaju mali dmage pa ne mozes da stignes da ubijes nekog ko ima recimo kalash + stopping power pa te skine sa tri metka ili jos ludje ako ima kalash + stopping power (jaci bullet damage) + deeper penetration pa ukapira da se krijes iza zida pa te izbusi kroz zid kao krzo sira... Znaci jako je bitno osim oruzja koje koristis i koje perkove postavis i koji je mod igre. Nije isto dal je Search and Destroy ili Team Death Mach. Ma moras da probas... em sto je mnogo dobro em sto ces da skontas koliko si stvarno dobar (osim kada te bombarduju - tu mozes da budes dobar kolko hoces i dzaba ti). Takodje hardcore serveri su bolji jer ima manje majmuna. i na kraju rokanje u klanu je najbolje jer se igra PAM mod gde nema GL, RPG i slicne bljuvotine vec samo cist skill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Član
|
![]()
MA,mp5,m21,ak47 i 50 barell nema sta vise da kazem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Banned
Član od: 22.2.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 119 puta na 71 poruka
|
![]()
Zlatni Dragunov & zlatni AK-47.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Član
Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 39 puta na 25 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of duty, gameplay |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty 2 Multiplayer!! | alex92 | Mrežne igre | 72 | 4.2.2011 20:55 |
Call of Duty: United Offensive - domaci server | igvan | Mrežne igre | 26 | 26.2.2010 18:25 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |