Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Konzole
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Konzole Konzole i softver za njih...

Pregled rezultata glasanja: Gde bi ulozili tesko zaradjene pare?
Nitendo Wii 76 24,52%
Xbox360 81 26,13%
Playstation 3 153 49,35%
Glasova: 310. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.1.2008, 0:45   #441
Bansek
Član

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 26 puta na 18 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Bansek Slanje poruke preko MSN-a korisniku Bansek Slanje poruke preko Skypea korisniku Bansek
Određen forumom Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

Za koliko sad moze da se nadje Wii?
Mislim da je za mene i mog klinca extra resenje (moj sin ima 4 god). A vidim da je izasao novi Super Mario, koji je po meni najbolja platforma ever(Super Mario 64 za Nitendo 64, igrali smo ga danima bez prestanka).
Bansek je offline  
Stara 6.1.2008, 0:47   #442
donator99
Deo inventara foruma

Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
Određen forumom Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

26,500 dinara sa cipom koliko ja znam.
donator99 je offline  
Stara 6.1.2008, 2:58   #443
renegade_of_funk
Član

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka

Ludi francuzi :P

PS2: 5.5m
DS: 4.2m
WII: 1m
PSP : 600 k
X360: 500k
PS3: 500k

link
renegade_of_funk je offline  
Stara 6.1.2008, 5:37   #444
crossover
Član

Član od: 10.12.2005.
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku crossover Slanje poruke preko MSN-a korisniku crossover Slanje poruke preko Skypea korisniku crossover

Citat:
donator99 kaže: Pregled poruke
26,500 dinara sa cipom koliko ja znam.
...i to verovatno sa WiiFree-em koji vredi samo donekle. Ispravi me ako grešim, naravno. Ako mi neko zna reći gde ima da se nađe ispod 30.000 sa WiiKey-em častim ga.
crossover je offline  
Stara 6.1.2008, 14:22   #445
Expressionism
Član

Član od: 21.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka

Ja sam uvek bio pripadnik Playstation-a i idalje mislim da je PS3 na duzhe staze, daleko kvalitetnija konzola. Ali sam na kraju uzeo 360 jer sada trenutno imam pa jedno 30 must-play naslova. Znaci, posle zastarelog PC-a i prelaska na 360, muka mi vishe od igrica, ne mozhe covek sve da stigne : )

Takodje sam veoma svestan o RROD ali kada sam malo bolje razmislio o PS3, za koji sam imao pare u tom trenutku, iskreno....cemu da se kurchim i placam ovim nashim lopuzhama 6000din po igrici. Imam posao ali realno da dajem tolke pare na igricu mi ne pada na pamet. Dok se ne pojavi piraterija za PS3, no buy.

Za 360 em imam da skinem sa neta igrice, em imam nekoliko ortaka sa vecom kolekcijom ili usenet-om, kupim DL DVD i lepo sebi narezhem za 200din. Kao sto sam i pre rekao, volim PS ali surova realnost je da za sada bolje piche igre na 360-u. Naravno u pitanju su loshi portovi za PS3 i verujem da ce za godinu dana da PS3 krene na pravi put.

I da se vratimo na rrod....pa naravno da ce da ti se sprzhi konzola kada vecina ljudi prilepi 360 uz zid. Najveci problem je sto se 360 lako greje, izbacuje topao vazduh a naj pogubnije je kada se taj isti toplotni "udar" vraca nazad u konzolu to jest kada je previshe blizu nekog objekta i nema prostora da dishe. Ja hvala bogu imam pola metra prostora precnika, pogotvu bitno za zadnji deo. Naravno, ne branim M$, ipak izbaciti lako mogucu defektnu konzolu je sramota, pogotovu kada nema reshenja josh uvek. Znam da ce mozda jednom da mi se pojavi RROD, ali lakshe mi je da dam 50E tada, nego 80E po igri. Od 4 ortaka, samo je jedan dozhiveo RROD u godinu dana. Znaci lako je dobiti RROD ali pre bih rekao da je over-hypeovano jer zasto bi se pojavio na forumu neko kome konzola savrsheno shljaka. Oni cute i uzhivaju, a drugi se bune i pishu. Isto je vazhilo i za iPod forume, procitao sam sve naj naj gore a meni posle 2 godine i dan danas radi kao prvog dana.

Ko ima para neka uzme PS3, ali za srpske standarde i plate PS3 je kod nas tek preskup - $980 ako cemo u dolarima. Skoro duplo skuplje od brace amera :P Iskreno, prebio bih nashe uvoznike. Mi smo po ceni konzole, druga najskuplja zemlja. Brate...*****a Srbija.

Poslednja ispravka: Expressionism (6.1.2008 u 14:29)
Expressionism je offline  
Stara 6.1.2008, 14:28   #446
crossover
Član

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku crossover Slanje poruke preko MSN-a korisniku crossover Slanje poruke preko Skypea korisniku crossover

980$? 980 * 55 = 53.900, a PS3 kod nas košta 40.000 što je 40.000 / 55 = 727$ tako da nije baš toliko skuplji. Štaviše, košta isto kao Xbox 360. E sad, piraterija za PS3? Neka i naprave modchip, ali koliko ja znam PS3 ima Blu-ray, pa sve i da se čovek nakani da skida 20-30 GB po igri, BD rezač je 500e, diskovi 20e pa izvolite.
crossover je offline  
Stara 6.1.2008, 14:32   #447
wolfologin
Član

Član od: 27.9.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 46 puta na 42 poruka

Citat:
crossover kaže: Pregled poruke
980$? 980 * 55 = 53.900, a PS3 kod nas košta 40.000 što je 40.000 / 55 = 727$ tako da nije baš toliko skuplji. Štaviše, košta isto kao Xbox 360. E sad, piraterija za PS3? Neka i naprave modchip, ali koliko ja znam PS3 ima Blu-ray, pa sve i da se čovek nakani da skida 20-30 GB po igri, BD rezač je 500e, diskovi 20e pa izvolite.
Ma ljudi Piraterija je ( skoro ) vec pochela
Za 2-3 meseca uzimam trojku

Poslednja ispravka: Ocelot (6.1.2008 u 17:05)
wolfologin je offline  
Stara 6.1.2008, 14:46   #448
Expressionism
Član

Citat:
Pa dobro, ti rachunash naj jeftiniju verzijuod 40GB, ja sam mislio na onu od 80GB i 2 igre. Neshto ne rachunam na modchip vec neki firmware hack kao za PSP. A sto se tiche rachunice, upravu si. Svaka im cast na izradi konzole jer mi je prosto neverovatno da idalje niko nije uspeo da napravi back-up koji radi.
Expressionism je offline  
Stara 6.1.2008, 15:20   #449
LebronMVP
Član

Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka

Potpuno se slazem sa Expressionism. Jednostavno u Srbijici je tesko kupiti PS3 a kamoli igre za njega koje su 5000-6500. Nije toliki problem skupiti za samu konzolu uz neka odricanja ali kad treba dati za igru to je.........nemam reci.....
Jedino ako imate platu od recimo 1500 eura mozete sebi priustiti 2 igre mesecno. A izveo sam racunicu za sebe i shvatio da bi mogao da kupujem 4 igre godisnje. A to mi jednostavno nije dovoljno. Mora minimum 12. Dakle jedna mesecno i ja zadovoljan.
Pa citam po stranim forumima da se i Amerikanci zale na cenu od 60 dolara po igri..........Sta tek za nas reci......Valjda ce razbiti zastitu PS3 uskoro i onda ce biti lakse dati 1600 po igri jer tolko kosta prazan blueray. Ali to nece za manje od godinu dana biti. I naravno cene rezaca treba da padnu sa 500 na 200 eura.
A da ja skidam igru sa neta od 25gb to ne dolazi u obzir. Trebalo bi mi 12 noci da skinem uz idealan odnos seeder/leecher.
LebronMVP je offline  
Stara 6.1.2008, 15:31   #450
wolfologin
Član

Citat:
LebronMVP kaže: Pregled poruke
Potpuno se slazem sa Expressionism. Jednostavno u Srbijici je tesko kupiti PS3 a kamoli igre za njega koje su 5000-6500. Nije toliki problem skupiti za samu konzolu uz neka odricanja ali kad treba dati za igru to je.........nemam reci.....
Jedino ako imate platu od recimo 1500 eura mozete sebi priustiti 2 igre mesecno. A izveo sam racunicu za sebe i shvatio da bi mogao da kupujem 4 igre godisnje. A to mi jednostavno nije dovoljno. Mora minimum 12. Dakle jedna mesecno i ja zadovoljan.
Pa citam po stranim forumima da se i Amerikanci zale na cenu od 60 dolara po igri..........Sta tek za nas reci......Valjda ce razbiti zastitu PS3 uskoro i onda ce biti lakse dati 1600 po igri jer tolko kosta prazan blueray. Ali to nece za manje od godinu dana biti. I naravno cene rezaca treba da padnu sa 500 na 200 eura.
A da ja skidam igru sa neta od 25gb to ne dolazi u obzir. Trebalo bi mi 12 noci da skinem uz idealan odnos seeder/leecher.
Svuda je problem kupiti i jednu igru mesechno. Ja chekam da na nekima padne cena pa ih onda kupim. Za XBOX 360 sam igre placao 30 Evra shto mi je mnogo ali 65 - 70 ne dolazi u obzir. U Srbiji treba da svima bude jasno da dolazi vreme kada ce se kupovati originali ( u normalnim kolichinama ) a zaboraviti vreme piraterije i kad smo lagerovali cd-e ili dvd-e i ne znajuci shta je na njima i shta ce nam. Ja lichno imam preko 1000 igara ( cd ili dvd medij ) koje nisam nikada ni video kako izgledaju . E to je tuga
A svakom normalnom choveku za ceo zivot nije potrebno ni 100 igara jer ih ne moze proci ni igrajuci 24 sati dnevno.
wolfologin je offline  
Stara 6.1.2008, 16:08   #451
Expressionism
Član

Ma ljudi bi se lako navikli na originale kada bi online kupovina funkcionisala i kod nas. Kad se to desi, onda domaci distributeri mogu da se obese o drvo jer svako ce pravo na net i ima da naruci igru po ceni od $60 umesto 80E to jest $110. Takodje vazhi i za konzole. U USA $500 a u Srbiji 500E.

Bezobrazno mi je to sto kod nas svako oce da ima profit od 200%, umesto kao u USA, 20%.
Expressionism je offline  
Stara 6.1.2008, 16:11   #452
LebronMVP
Član

Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka

Slazem se wolfologin kad negde procitam ili cujem ministre kako govore "treba kupovati originale, autorska prava ovo ono"..........u sebi kazem pa dajte zapadne plate (2000 eurona mesecno) pa cemo kupovati sve original diskove (muziku filmove igre).......Nerealno je sa prosecnom platom od 300 eurona kupovati originale od 80 eura za ps3.
Da napomenem da u Americi gde je prosecna plata oko 3000 (oko 165000 din) dolara igra kosta 60 dolara (3300) dinara. Mozda bi ja pristao da dajem ovde toliko. A ne da prave magarce od nas pa se prodaju igre za 6500. Sramota bre!!!!! Kladim se da ionako se prodaju male kolicine originala kod nas tako daevo vam prodavci i distributeri
LebronMVP je offline  
Stara 6.1.2008, 16:22   #453
wolfologin
Član

Citat:
Slazem se wolfologin kad negde procitam ili cujem ministre kako govore "treba kupovati originale, autorska prava ovo ono"..........u sebi kazem pa dajte zapadne plate (2000 eurona mesecno) pa cemo kupovati sve original diskove (muziku filmove igre).......Nerealno je sa prosecnom platom od 300 eurona kupovati originale od 80 eura za ps3.
Da napomenem da u Americi gde je prosecna plata oko 3000 (oko 165000 din) dolara igra kosta 60 dolara (3300) dinara. Mozda bi ja pristao da dajem ovde toliko. A ne da prave magarce od nas pa se prodaju igre za 6500. Sramota bre!!!!! Kladim se da ionako se prodaju male kolicine originala kod nas tako daevo vam prodavci i distributeri
Ja imam 1050 Evra platu a za zivot mesechno mi odlazi oko 800 E znachi da mi ostaje oko 250 Evra Zapad je chudo sve zvuchi lepo i interesantno.
U izrachunavanju prosechne plate u nekoj drzavi se uzimaju i najvece plate. Koliko li ima Bil Gates ili Shwarceneger ili josh neki milioner ?
Smeshno je kako imash izvrnutu sliku o mogucnostima ljudi na Zapadu
Ali ipak mi govorimo o igrama i ja chekam Unreal Tournament III da ga rokam na X360 a naravno free
wolfologin je offline  
Stara 6.1.2008, 16:33   #454
Expressionism
Član

Ja sam na primer zhiveo do prosle god u USA, 4 godine. $2500 je prosecna plata ali vecina ljudi ne rachuna na stanarinu. Tamo ne kosta stan 300E mesecno, vec od $1500-$2000 pa vi vidite dal vam je dovoljna prosecna plata. Znaci sve to stoji, ali idalje mislim da smo mi najgore lopuzhe : ) Ako amer jedva kupi 2 igre mesechno, kako mozhe onda srbin po duplo vecoj ceni?
Expressionism je offline  
Stara 6.1.2008, 17:11   #455
che daboli guz
Banned

Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka

Citat:
Mislim da bi trebao biti "malo"racionalniji.Ja te potpuno shvatam da imas takvo razmisljanje poslije krakovanih psx,ps2,wii,xbox-360.I da je tesko se naviknuti na "drugaciji nacin zivota".Ali stani pani,nije frka.Sacekaj dok se neuozbiljis,posao,zena ,djeca...pa ces tek onda zaliti za i ovakvom situacijom kakva je daje. Iz pouzdanih izvora znam da su mnogi prestali sa ovim hobijem zbog "ljepse polovine"a da razvode(svadje) i ne spominjem....toliko o realnom zivotu.Samo da vas informisem da je na zapadu minimalac tek nesto vise od 1000€. Pa ako zivis sam i imas auto pa jos i struja voda a da o kreditima i ne govorim najmanje 700€ ode. A sta ostane za hranu i entertaitmen,ne znam??!!!
Prema tome....nije svima isto i na zapadu. Cak i javno mnjenje smatra one sa 1000€ siromasnima aaaa standard

Citat:
Expressionism kaže: Pregled poruke
Ma ljudi bi se lako navikli na originale kada bi online kupovina funkcionisala i kod nas. Takodje vazhi i za konzole. U USA $500 a u Srbiji 500E. Bezobrazno mi je to sto kod nas svako oce da ima profit od 200%, umesto kao u USA, 20%.
On line kupovina funkcionise u srbiji ima primjera i na SKu i na jos jednom forumu kojeg necu da reklamiram iz principa,ali mi se zato uvjek mozete obratiti preko licne poste(PM).Tako da vas uvjek mogu uputiti ka osobama koje su vec nesto kupile iz inostranstva,bez bojazni da ce na carini da uprskaju stvar.

Citat:
..u sebi kazem pa dajte zapadne plate (2000 eurona mesecno) pa cemo kupovati sve original diskove .
Tu si u pravu,samo mi je zao sto niko ne kaze isto ali na drugi nacin.A to je ,sto ne naprave ugovor sa izdavacima da se ionako skupe igre ne prodaju u "trecim"(po niskom standardu)zemljama svijeta po nesto nizoj cijeni. Mozda zvucim kao hipik ili linuxash ili neko kao ......Nazalost ima toliko primjera u svijetu da trece zemlje taj prijeko potreban "lijek"ponovo prodavaju zapadnjacima-obostrana zarada novca,stim da ovi prvi nisu nista pametno uradili.Sigurno se pitate cemu ovo moje piskaranje....paaa ,samo da znate da od kukanja nema nista.Nego use i u svoje kljuse.Ponekad je pametnije procitati i neku knjigu nego se frustirati do iznemoglosti.Chesto pomislim da je ovo i dobra ideja.Ali gledajuci kamo juri ovaj "svijet"mogu sam da se

Srdacno vas,
GandiGee.

Poslednja ispravka: Ocelot (6.1.2008 u 17:19) Razlog: šta uradi, crni Che :D
che daboli guz je offline  
Stara 6.1.2008, 18:41   #456
crossover
Član

Nije mi jasno. Kažete da na zapadu uopšte nije tako dobra situacija, ali zato kadgod izađe neka AAA igra (WoW, Halo) ili konzola (Wii, X360) prepune vesti o kilometarskim redovima u prodavnicama. U Americi već mesecima nestašica Wii-a, pa mi vi recite da ti ljudi nemaju para za entertainment.
crossover je offline  
Stara 6.1.2008, 18:51   #457
tokyorush
Član

Član od: 5.1.2008.
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka

@ Sol-Badguy
@ donator99

OK, ljudi, kad sam rekao da je PS3 samo malo brzi PS2 nisam mislio na sirove podatke (koliko cega u jedinici vremena) vec na cinjennicu da kod PS i XB drzis u ruci tipkalo i tipkas, a na Wii-ju ti se otvara cjeli drugi svijet. Wii rulez kad je zabava u pitanju. Ja vozim NFS koji nije nesto narocito odradjen, ali je nivo zabave do jajeta. Sa zenom igram neke japanske zezalice i tenis, samo nam mala soba, ocemo sve polupati. Odrzavam trbusnjake boksujuci, ne *****avam, preznojim se kao svinja. To na PS ili XBox ne moze. Meni se to dopada, neko drugi voli brzi skrol, pogled kao kroz prozor, sve je individualno....

Na to sam mislio, ne na proracune...

@ Sol-Badguy

Zivim u Japanu pa mi je takva i verzija konzole. Japanskih igara ima neuporedivo manje nego za ostatak svijeta. Pola igara o kojima citam na netu nije nikada izaslo. Lud sam za kokanjem svaba, a oni ne izbace ni MOH ni COD. Poludio sam. Neki ****** Ghost Squad je skoro izasao za J trziste, pa cu da ovih dana kupim pusku-drzac za Wiimote i pocnem da kokam teroriste dok ne izadje neki zutoglavi Helmut. I da, po prvi put u zivotu sam 100% legalan. Ne sto volim da bacam pare vec sto nemam kad da odradim chip, a i moram da reklamiram konzolu pvo, puno mi se cuje kuler. Onda cu da ga odradim. Poslije toga bi trebalo biti lakse. Nije fino vidjeti igre koje polovne kupim za 3-4000 yena, tj. 20-30 evra. Mnogo je kume, boli.....

@Bansek

Ako imas klinca, kupi Wii obavezno. Ja sam najbolji drug komsiji Japancu od 5 godina, stalno je kod mene kad ne radim (jako rijetko) da malo odigramo golfa ili bejzbola. Vjerujem da bi i tvoj sin odreagovao isto.

Inace, imao sam priviliegiju da probam PS par dana pred zvanicni pocetak prodaje u Sonijevoj zgradi na Ginzi. Odusevio me, moram priznati, i dalje mislim da je odlicna masina. Pisao sam o tome i na svom blogu. Ali maltene da skoro sve sto moze PS3 moze i moj komp kuci, Wii je nesto drugo.

A i ovo za zapad se slazem, nije ni ovamo sve bajno (iako je moj zapad u stvari na istoku). Moja plata je nesto iznad japanske prosjecne plate po zvanicnim statistikama, zena na nekoj stipendiji-ekvivalent minimalcu, skupa napravimo nesto ispod 5000 USD. Cini se puno, i dosta nam je, nije da se stiscemo, ali drzava jedna od najskupljih na svijetu. Kad vidim da sam za 4 CD-a dao cca. 100-150 dolara, pojedem se. Za to sam mogao stosta drugo kupiti.

Pozdrav....
tokyorush je offline  
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku tokyorush na korisnoj poruci:
che daboli guz (6.1.2008), DeCoy (8.1.2008)
Stara 6.1.2008, 21:30   #458
Expressionism
Član

Citat:
Nije mi jasno. Kažete da na zapadu uopšte nije tako dobra situacija, ali zato kadgod izađe neka AAA igra (WoW, Halo) ili konzola (Wii, X360) prepune vesti o kilometarskim redovima u prodavnicama. U Americi već mesecima nestašica Wii-a, pa mi vi recite da ti ljudi nemaju para za entertainment.
Ne znam za ostale ali ja sam mislio na kolichinu igara. Naravno da ce uvek biti redova za AAA naslove, ali za razliku od nas, amer nece sigurno kupiti 10 igara odjednom. To jest, mi ih rezhemo pa imamo kolko oces a amer malo pametnije pa kao odigra jednu,pa drugu kupi. Ja sam u roku od 10 dana, nabavio 10 360 igara..hvala bogu igram ih jednu po jednu ali samo pricam o nashim prednostima piraterije. A za originale sto je neko vec rekao, cu imati 4/5 godishnje.....kakav mi je to gaming a da puknem tolke pare na konzolu.
Expressionism je offline  
Stara 7.1.2008, 0:19   #459
crossover
Član

Pa ono...gledam pre neki dan, za 40$ ima da se bira kolko hoćeš igara, a to je negde oko 2.000 dinara. Da su ovde igre do 30e vala bih uzimao češće.
crossover je offline  
Stara 7.1.2008, 1:55   #460
che daboli guz
Banned

Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka

Citat:
Paa znas kako je,pod prvo treba da pravis jednu veliku razliku izmedju japanaca i amera od evropljana(ipak smo mi umjereniji).Pod drugo mnogi su preordered konzole ili su unaprijed stedeli ili pod trece kao i sto se najcesce dogadja kupe na kredu.Mada nije redak slucaj da su mnogi cekali smanjenje cijena ili rasprodaje.A sto se igara tice ima par web stranica preko kojih se moze kupiti za jeftinije pare nego u radnjama koje se nalaze u njihovim mjestima(uzmi mene za slucaj).A isto tako se i kupuju secon hand,tj.rijedje menjaju igre preko weba.Medjutim moras imati na umu da ja radim,mada se isto tako ponekad nerviram kao ovaj nas zemljak iz japana;-]
Osim toga uzimam ono sto spada u moj ukus i ne zalim se.Ne brinite nije se tesko naviknuti na nekolicinu igara godisnje(5-10),imam radni staz sa ne modovanim ps2.Pa ako ja mogu,sto ne biste mogli i vi?!
A za wii se ne treba cuditi pored onako zaista niske cijene(zaboravio sam rechi).

Citat:
tokyorush kaže:
a na Wii-ju ti se otvara cjeli drugi svijet. Wii rulez kad je zabava u pitanju. Ja vozim NFS koji nije nesto narocito odradjen, ali je nivo zabave do jajeta. Sa zenom igram neke japanske zezalice i tenis, samo nam mala soba, ocemo sve polupati. Odrzavam trbusnjake boksujuci, ne *****avam, preznojim se kao svinja. To na PS ili XBox ne moze. Meni se to dopada, neko drugi voli brzi skrol, pogled kao kroz prozor, sve je individualno....

Zivim u Japanu pa mi je takva i verzija konzole. Lud sam za kokanjem svaba, a oni ne izbace ni MOH ni COD. Poludio sam.I da, po prvi put u zivotu sam 100% legalan. Ne sto volim da bacam pare vec sto nemam Nije fino vidjeti igre koje polovne kupim za 3-4000 yena, tj. 20-30 evra. Mnogo je kume, boli.....

A i ovo za zapad se slazem, nije ni ovamo sve bajno (iako je moj zapad u stvari na istoku). Cini se puno, i dosta nam je, nije da se stiscemo, ali drzava jedna od najskupljih na svijetu. Kad vidim da sam za 4 CD-a dao cca. 100-150 dolara, pojedem se. Za to sam mogao stosta drugo kupiti.
Pozdrav....
Slazem se za wii ,imao sam priliku da ga probam kod zemljaka.
Ali gle cuda igrao sam COD2 ili nesto tako bas ono sto tebi treba sa shvabama.
Uzas kako nisan leti po ekranu ali poslije nekih 10tak minuta naviknuo sam se.Kontrole su inovativne zaista ali po pitanju grafike kao sto si i sam rekao manje bolje.Cak mi se ucini da je grafa malo losija u odnosu na ps2.Ali nista katasrofalno...gameplay je tu.Kazes imas male sobe ,to ti vjerujem bez prijemca.Ali cekaj zar nisi kao evropljanin dobio nesto odgovarajuce jer smo mi za njih divovi.A iz japanskih filmova kao i televizije se moze vidjeti kako je kod njih sve katastrofanlo minijaturno...stoga se ne cudim ako ima polomljenih vaza i prozora

Kazes zivis u japanu pa ima i takvu konzolu!
Hmmm ,a ja sam mislio da je i Ps3 iz japana????
Heh ne moze se balkan boy odreci tesko stecenih navika pa cak i ako je na drugom dijelu zemaljske kugle

BBBBRRRRRR japan je uzasno skup a u metropolama za se.

Citat:
Expressionism kaže: Pregled poruke
a amer malo pametnije pa kao odigra jednu,pa drugu kupi. ali samo pricam o nashim prednostima piraterije. A za originale sto je neko vec rekao, cu imati 4/5 godishnje.....kakav mi je to gaming a da puknem tolke pare na konzolu.
BRAVO ,to si dobro zborio sto se tice amera.Ali si isto tako i dao odgovor sam sebi u vezi par igara godisnje.Zapravo ne radi se o broju igara .Nego o kvalitetu uzivanja.Ja da sam na tvom mjestu sigurno bih se zasitio u prvih 10 dana i nebi pipnuo kozolu sledecih mjesec dana a neku drugu igru pola godine.
Ipak ima jedna zachkoljica sto se tice Sonyja i x boxa a to je on line i kad se navuces na to pod uslovom da imas resurse za to,zaboravi se na pirate.Medjutim ako ti je toliko stalo do toga sto ne uzmes 2 konzole jenu sa chipom a drugu bez.....Al djabe opet ces se zaliti kako skupo platiti obe konzole.

PS.Zaboravih reci da je zemljak dobio wii od firme kao novogodisnji poklon zato sto radi za njih vec 10 godina kao moler.
PSS.Sorry Ocelot,prvo sam pisao ovo na forumu pa sam kopirao text u wordpad(ne pitaj zasto he he).I ond naravno nesto zablokiralo i nije htjelo da se postuje.Zatim sam opet kopirao iz notepad-a u prozor za odgovor ali nisam znao kako da ga sredim da izgleda normalno poredano.Pa sam ga ostavio onako kao neku pjesmicu ha ha ha.Mada sam znao da ce se smilovati neka dobra dusa moderatora ili saradnika SKa i prepraviti ga.
POZzzz

Poslednja ispravka: che daboli guz (7.1.2008 u 2:46)
che daboli guz je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Konzole vs. PC (sta vam vise odgovara) Ocelot Konzole 497 17.4.2008 12:02
Create Your Own Xbox 360 Games voodoo_ Programiranje 5 1.9.2006 18:21

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:17.