![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Veteran
Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka
|
![]()
Haha lol za oči. Inače, ne mora uopšte na mišu da se igra. Samo se podese tasteri. Neću ja skoro ovaj Japan preći...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
|
![]()
Pa nije hahha jer stvarno mi je zamorno a igrica je zaraza samo takva. Jbt imas osijecaj da stvarno sviras a mogu samo da zamislim kako je na onom kontroleru...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Meni se svidja ekstra... Uzivam samo tako... Greota sto kad nas nema da se nabavi kontroler...
Probao sam da stavim tastaturu kao gitaru ali nije to to >_< |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Igra je prevelika zaraza
![]() I otkud tema u "akcionim igrama" ? Zar ne bi vise odgovarala u Upravljackim simulacijama ili Malim igrama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa tesko da ovo moze da budu mala igra jer trazi prilicno jaku masinu da bi lepo radila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka
|
![]()
To je više stvar neoptimizovanosti
![]() Ipak se poprilično razlikuje od sviranja prave gitare, ali osećaj jeste prilično realan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa i nije... Evo ja sam ponesto malo svirao (moj burazer rula koliko je dobar) a i WhenDarknessFalls je basista pa ce da ti kaze da je osecaj potpuno drugaciji nego kad stvarno sviras...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]()
Jel imao neko problemsa sa namestanjem kontrola na tastaturi, znaci sve lepo podesim onih 6 boja (zica) na shift, z, x, c ,v, b.
I kada krene pesma kontrole ne rade, cuje se samo prvi ton koji naidje, a ostali se jednostavno ne cuju, tj. kao da nisam ni stisnuo. I onda me publika gadja flashama ![]() Ni kod ortaka ne radi, ali zato radi na xbox kontroleru za PC ![]() Help ! Bas sam hteo sinoc da sviram malo, ali tuki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() Brate moras da okidas i zicu povremeno... Nije ti to klavir... Samo kad naidje nota lupi po zici (mislim da je default strelica gore i dole) i ima da rokas opasno ![]() Ja imam gamepad ali nisam provalio kako da mi prihvati njega kao kontroler... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (24.12.2007) |
![]() |
#30 |
Veteran
|
![]()
Da li su slicne komande kao u Fofu i da li se tako igra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam igrao FoF ali otprilike igra se tako sto stisnes odgovarajucu zicu u kombinaciji sa tasterom za okidanje zice. Plus imas taster za bender (whammy bar) i taster koji aktivira super mocno sviranje (u stvari isto sto i normalno samo sto ima eho a rezultat ti se racuna duplo dok to traje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Predjoh obu igru prvo na easy, pa na medium, eno dole i dokaza
![]() Bogami sa onim Luom na kraju je baz bilo zaj.ebato bato ![]() Na hard je vec totalno mucenje i tu sam probao jednu pesmu i batalio. Inace ocekivao sam vise pesama koje znam odlicno, tu su manje vise sve dobre gitarske grupe, ali im pesme i nisu najbolje sto su oni napravili, ali dobro. Jel zna neko kako se zove ona poslednja pesma kada je poslednji duel u igri sa Luom ? Pise samo naziv grupe: The Charlie Daniels Band - Guitar Battle Vs. Lou i godina 1979. A ne pise naziv pesme, pretpostavljam da ovo nije naziv pesme |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E moj Pjano... Ovamo se svadjamo oko toga kakav je GT a kakav GTS a igramo Gutiar Hero III
![]() Mada kazu da za njega treba nesrazmerno jak hardver iako je u sustini mala igra u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ali ipak je osecaj mnogo drugaciji, nije bash to to. Josh ne d`o Bog da uzmesh bass, pa one debele i krute zhice ![]() ![]() Ali sve u svemu, igra je skroz dobra ![]() Off: E da, imate i onu South Park epizodu sa parodijom na Guitar Hero ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
Član od: 26.8.2007.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 124 puta na 47 poruka
|
![]()
Haha, koja epizoda
![]() ![]() E, Pjanovicu, pesma je The Devil Went Down To Georgia. Ali ovo u Gitar Hero-u je Steve Ouimette, u originalu je The Charlie Daniels Band. U originalu zvuchi kao kantri. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MiDa na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (24.12.2007) |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() Citat:
Steve Ouimette - The Devil Went Down To Georgia. A originalnu pesmu su snimili The Charlie Daniels Band u kantri fazonu. Inace ja ne volim kantri ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
Član od: 26.8.2007.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 124 puta na 47 poruka
|
![]()
Da be, Steve Ouimette je uradio ovu iz Guitar Hero-a. Ovu brzu, jachu.
Inache, jer zna neko shta je ovaj Companion Pack za Guitar Hero? Jer su to dodatne pesme ili...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
|
![]()
To je valjda soundtrack, i neke bonus pesme sa igre za x360.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
MiDa (24.12.2007) |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima da iseckam jednu staru tastaturu i da je modifikujem da moze da se nosi oko vrata kao gitra pa da probam da nekako predjem i na vecem nivou tezine...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]()
Pa kupi onaj game controller u obliku gitare? Nego imate na youtube razne klipove na tu foru... Gledao sam pre neki dan kako neka dva lika "igraju" Through the fire and flames na najtezhem levelu... Havarija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Frets on Fire - Guitar Hero za PC! | MiDa | Akcione igre | 73 | 13.1.2012 16:34 |
Metalci spasavaju princezu | Covenant | Cvet kompjutera | 28 | 12.10.2007 16:09 |
Virgin Radio Classic Rock | vladale | Zanimljive Web lokacije | 2 | 26.2.2006 1:58 |