![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#161 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To je, Aco, muzika iz filma "Kako je propao rokenrol" (1989), tačnije iz prve (od tri) priče, "Do izvora dva putića".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
A znate li za ono od Seje Kalača
"Ajmo u Rio, ajmo u Pariz može i London, može i Madrid. Kopakabana svakoga dana..." Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Ne znamo, ali ti očigledno znaš
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Veteran
|
![]()
Sejo Kalač - Ja i ti na livadi
Sretoh te u prolazu U taksiju, u hodniku Hajmo u Rio Ref. 2x Hajmo u Rio, hajmo u Pariz I ja i ti na livadi Hajmo u Rio Ref. Hej, hej, hej, hej Rio, Samba hej, hej, hej, hej Pariz, moda I ja i ti na livadi Ref. 2xSamo za VojuM cela pesma da se ne duri čovek ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:31) Razlog: Hvala ;) A ja ubacio naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Veteran
|
![]()
"Ej Monika,Monika
ej da si harmonika našao bih pravu notu bio srećan u životu." ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Vjerovali ili ne, googlao sam. ![]() Moj doprinos temi : "JA SAM TEBE TRI GODINE ČEK'O A TI ODE OD MENE DALEKO ŠTA TI BI, ŠTA TI BI PA ME OSTAVI ŠTA TI BI, ŠTA TI BI PA ME OSTAVI TI SI MLOGO POČEO DA ŠARAŠ A JA NE DAM, LOLO, DA ME VARAŠ" U prevodu, radi se o samostalnom uraDku izvjesnog poljoprivrednika u razvitku (citaj selj@cine) po imenu BAJA MALI KNINDZA i njegovog zenskog ekvivalenta po imenu NADA OBRIC. Duet godine. ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:32) Razlog: ubačena naša slova |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Član
Član od: 23.8.2007.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 39 puta na 12 poruka
|
![]()
ccc nemojte mi reci da niste culi ultra hit Zlate Petrovic - Oaza srece sa tekstom izmedju ostalog "Ti imas cerku, ona je zensko...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam slus'o,daj link za MP3 da se isplacem k'o covjek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
"...okrece se sveeet, i sa njime jaaa,
svako zaljubljeeen, samo nisam jaaa..." ![]() ...daj mikrofon... daj mikrofon, dro**!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Veteran
|
![]()
Zlata Petrović - Oaza sreće
Mislila ja sam ceniš me barem Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:35) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moj doprinos temi :
DABOGDA SE, JOJ DABOGDA SE, PREVRNULA NA ME PREVRNULA NA ME, PRIKOLICA JOJ PRIKOLICA, PUNA UDOVICA, PUNA UDOVICA (otegnuto aaaaaaaaaaaaaaaaaa) I naravno "podboci,mala" kao komentar. ![]() Poslednja ispravka: Mrka Kapa (23.11.2007 u 15:59) Razlog: no no |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jos jedna pjesma koja je dno dna,zen tuge i prvi pokusaj turbo-repovanja.
![]() Aca Lukas koji kaze...Istina je da te lazem??? ![]() ![]() ![]() Aca Lukas Istina je da te lazem Subota je, pijem sam u kafani ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu kad od nekud evo ti Bože, hteli bi te svi ideš pravo za moj sto pitaš je li slobodno Samom sebi kažem ja a ti lepa ko iz sna pored mene sediš tu a ja pijem samo nju kiselu vodu, kiselu vodu a ti me gledaš k'o značajno Pitaš jasno k'o dan hoćemo li u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi hotel, zar ne ili motel, zar ne voleo bih te, razbio bih te Ali je pijem ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu nisam loš, nisam zao ali sebe mi je žao koji hotel, koji stan Gde ću sada s tobom ja šta ću sada s tobom ja kad je sve na meni lažno dok se lice pravi važno i ovaj Rolex je falš i moja priča da sam bogat sve je fol A ti misliš, volim nju volim ovu otmenu kiselu vodu, kiselu vodu a ja volim viski i rado ga se sećam Kad bi znala ko sam ja (4x) Ref. Ne prilazi, ne prilazi sa mnom u noć ne odlazi ni kelneri ni devojke ne vole takve momke nije ovo sto za dvoje sklonište je ovo moje zato se okreni i ne prilazi Tri na karte uvek dodam kada hoću da se prodam kradena su moja kola sobu delim pola-pola ne lažem te kad ti kažem istina je da te lažem Kad bi znala ko sam ja da su džepovi mi prazni da me jure ljudi razni i da samo čekam bruku i sebe mi je žao i tebe mi je žao Pitaš jasno k'o dan da li idemo u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi neki hotel sa vodenim krevetom koji hotel, koji stan Ama, gde ću s tobom ja kad je sve na meni lažno dok se lice pravi važno i Rolex je falš i maska je sve ja bih te voleo, ja bih te razbio ali ja pijem k'o za sram kiselu vodu kad bi znala ko sam ja ubila bi se, ubila bi se Ref. Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:39) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Veteran
|
![]()
Kuguars - Zidareva ljubav
Izvukla si ciglu Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:40) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Veteran
|
![]()
Da ,al' ovo je z*****cija...
Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:41) Razlog: nepotreban citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
U stvari tome treba da se zahvalimo onom sto je pevao 200 na sat.
A ovo gore *je* za*****cija na turbo-folk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |