![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 |
Ex Parrot
|
![]()
Druze, pored njihovih imena i tekstova koje izgovaraju (ili pevaju, ali ja pevanjem smatram nesto drugo), najjace je sto i kad iskljucis ton izgledaju kao da psihijatrija place za njima... Totalni debilitet... A ljudi to gutaju... I deca... jadna deca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
Ima jedna pesma od Neđe Kostića:
Neznam celu,ali refren je ![]() Čuvaj se Klintone,gospodine žuti, ne diraj u srpsku zemlju bolje ti je ćuti.... Inače moj prijatelj je izbrisao RTV Dugu sa svog TV-a jer ga taj Neđo nervira zbog onog: P,hop,hop,hopa!Ko iz topa!Nema... Bože sačuvaj ovog Neđe.... Šta sve nije lupio na TV Duga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Veteran
|
![]()
Alkos nema perspektivu
Gotov je, gotov je, ubiće ga žena uš'o je u treći karton Hajnekena 2x Ref. Alkos, alkos nema perspektivu dobar čovjek, donesi mu pivu alkos, alkos nema perspektivu dobar čovjek pije svoju pivu S rakijom, s rakijom počinje mu dan već oko osam on je nakresan 2x Ref. Eno ga, eno ga, stoji pored šanka ponovo se nadro, žalosna mu majka 2x Ref. Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:01) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]()
LAKA LOVA
Poslušaj me, mila majko, zakucaj me iznad vrata ako tvoj sin ikad uđe u kuću Velikog brata. Ref: Ima boljih načina, osećaj me ne vara, da se lako zaradi sto hiljada evara! Šta mislite, imam li šansi kao tekštopišac? Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:01) Razlog: bold-italic naslov, nek se zna da je prava pesma :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]()
@Mrka Kapa
Ma da, i tako na'vatam sto somova i zaradim sto somića... Over sa off topic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
XXXtreme
|
![]()
meni je najveci urnebes bio kad sam u nekom spotu Nedeljka Bajica - Baje video crnca kako igra kolo i pokazuje tri prsta..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Pogledajte Mileta Kitica ![]() ![]() A isti je i u spotu Dragane Mirkovic... debilizam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo jednog triptiha.
Garderoba Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala "skini". Moja mala nosi suknju maksi, ispod maksi napisala "taksi". Etnos Ja sam seljak veseljak, a u duši tugu skrivam: šta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam? Tragedija Nemoj da plačeš na mom kućnom pragu, da mi vrata ne povuku vlagu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Član
Član od: 15.8.2007.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 73 puta na 32 poruka
|
![]()
Jednom sam dobio onaj sat na CD-u, normalno, sat je puk'o ali je CD ostao. Pustim ja, a ono:
"Ej ti mala, u miniću, Ja te čekam u kafiću, al' bez momka dooođi ti, dođi sama, maajkeee tiiii..." ![]() ![]() ![]() Izvođač je inače Dragan Jeftić-Gagi, a na CD-u je pisalo "the best off". ![]() ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:03) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
pazi ovamo!!! znam da je zabranjeno reklamiranje ali nisam mogao da izdrzim, televizija Duga, muzika za ovu temu, zasto???
sjase kurta da uzjase murta!!??... je tekst od jedne od njih, pa uzivajte!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 145 puta na 44 poruka
|
![]()
Što si mala, što si mala nokte lakirala,
kukuruz ti slabo raste, što ga nisi okopala! Kad zasvira ladina sirena, mnogi ljudi ostaju bez žena, niko ne zna ko cura Milanka, kako vozi lada specijalka. Volim, lado, tvoju belu boju, voziš mene i curicu moju, ode lada, moja curo mlada, gde cemo se milovati sada? Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:21) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Da oživim malo temu.
Evo još jednog sajta sa tekstovima naših i stranih tekstova http://www.tekstovi-pesama.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Banned
Član od: 27.5.2006.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 18 puta na 10 poruka
|
![]()
Ima toliko smesnih turbofolk textova da kad sam ja gledao na netu vristao od smeha toliko sam se smejao da su me posle boleli misici na licu.Fake Respect za Jelenu Karleusu koja na svakom koraku dokazuje kolko je glupa i Mileta Kitica koji bi se u ludnici osecao kao kod kuce a Sabane da ne komentarisem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
A npr. moja umetnos':
Gorka si ko caj bez meda Hladna kao santa leda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Deo inventara foruma
|
![]()
SPLAVOVI SU MEKA I MEDINA,
SAMO NEK SE OKRECE TURBINAaaaaaaa (Bole je postao turbo zvijezda preko noci) |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Imam ovu pesmu! LOL
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Član
Član od: 13.9.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 42 puta na 17 poruka
|
![]()
Gori Njujork
Gori Njujork, Pentagon se pali, Ameriko, dali su ti, dali. Gori Njujork, Pentagon se ruši, Krajišnici, vraćajmo se kući. Šta će sada u Zаgrebu vlada, Amerika na kolena pada. Ameriko, Arapin Bin Ladin Nije Turčin, vec Srbin Miladin. Ameriko, biće ti i gore, platićeš za Jankovića dvore. Ameriko, dobila si svoje, zbog Kosova i Krajine moje. Ameriko, priprema se buna, gorećeš zbog Like i Korduna. Ameriko, biće zemljotresa, platićeš nam zbog Kupresa. Čuj nas dobro, kučko Olbrajtova, ubiće te puška Gavrilova. Doći ćemo Klintonu na vrata, ubiti ga k'o Miloš Murata. I gospođi Del Ponte nek jave da se neće nanosati glave. Neće srpska zatajiti ruka kad zapuca na Blera i Kuka. Braćo Srbi, pitanje je dana kad će biti ubijen Solana. Kofi Anan, crni gospodine, dočekati nećeš dogodine. Ej, da mi se dočepati mraka da upitam za Žaka Širaka. Da ga pljunem u francusko lice, tukao je Srbe nemilice. Videćete, propalice sede, čija majka crnu vunu prede. Vi nećete biti izuzetak, i vama ce doći crni petak. Moram priznati da mi se ova pesma sviđa! ![]() ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:24) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Nije turbo-folk ali je zanimljiva.
![]() Vlada Divljan - Nindza mix Evo nama ide Nindža! Koji Nindža? Disko Nindža! Evo nama ide nindža! Kakav Nindža? Jugo Nindža! Ej, more, Nindžo... Novi Nindža kolo vodi Kakvo kolo? Nindža kolo! Ovaj Nindža, naša dika taj je Nindža lep k'o slika Hokaido palica micubiši, ohoho... sajonara boginje Fudžijama, Mišima Niko ne zna tog junaka Kog junaka? Nindžu, bre! Al' ga voli cura svaka Ide Nindža iz Japana gde ce s ovih naših strana Da te čuva samuraja sedam Ukrašću tebe ja, nikome te ne dam i biću ti pčela sa trešnjevog cveta žaoka sam ljuta, znaj, onom ko ti smeta Zaboravit te ne mogu ruke tvoje mile jer su, dužo, najteži okovi od svile Novi Nindža kolo vodi Kakvo kolo? Nindža kolo! Nema više duge kose svi sad crnu masku nose Nano, deko, seko, oče, kupite meni Nindža ploče! Ali je još bolja pesma kada se sluša! ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:28) Razlog: Ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
smesno, turbo-folk |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vaše iskustvo sa SBB-om | vladale | Internet usluge | 3970 | 20.10.2023 20:13 |