![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
- Lažeš kao pas, gledaš me ko zver,
stvarno nije fer. -Sve, sve, sve, sve ćeš da mi daš al ja neću s tobom jer si mafijaš. -Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo -Plitak potok, a voda duboka -Mala lezi, tuku mitraljezi, ja ću na te, ne boj se granate! -Oću kući da te vodim, ali ja sam izbjeglica nemam kuće bože, bože zar ja tražim nemoguće. -Vetar duva, kiša sipi a pod nama krevet škripi. -Zbog nje su me zvali papak. ja to nisam znaoooo -Je l' te peku u daljini moje suze na haljini? -Skočit ću sa sedmoga sprata, rodila mi žena a ja nisam tata. -Moj se dragi u autu voza a ja jadna u šumi kod koza -Kažu, nismo par zato što si podstanar. -Uz malu peć i radio svašta sam joj radio. -Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene? -Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema. -Ti ode na zeleno, ja osta na crveno, rastavi nas semafooor. -Da dogovor kuću gradi rek'o je neko, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko. -Mala moja, na vrh kola stani da te moje oko nanišani. -Skini, skini košulju, al' nemoj brushalter ostavi bar nešto, mala, da pocepa panter. -Kuče laje, a ja mislim ti si, otis'o si, sarmu prob'o nisi. -Ja te volim, ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam. -Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala. -Alal vera, mili moj, kad me stegneš joj joooj -Cveta cveće, listaju bandere, ja te volim, ti si mi devojka! (????) -Ispred kuće metar drva, ti si moja ljubav prva. -Mala moja, dođi da sviramo malkice, ja dok sviram ti mi skini gaćice. -Ja sam svoju Raziju miniro, poginuće ko je bude diro. -Pletem džemper, džemper mi u ruci, dođi, mala, pa mi ga navuci. -OOOO, otpala ti ruka ako drugu takneš oko struka. -Otišoooo si, e pa nek siii, nisi bio bogzna kako seksiiiiii. -Nisam zgodan, al' sam neophodan, ko me proba, želi me do groba. -Mala moja na vrh sela moga, ti živiš u oblacima, ja živim u opancima (?????) -Ja ti kažem odlazi, pokido se lanac, a ti ne razumeš, k'o da si Bosanac. -Guram, guram pa neće da uđe moja noga u cipele tuđe. -Pevaljka sam od glave do pete, oko mene sve valute lete. -Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator. -Sutra kada prođe što je noći milo, ti ne pričaj drugovima šta je sinoć bilo! -Dva bunara, dva bunara, a velika suša, dođi, dragi, izgore mi i srce i dušaaaa -Rodno mesto Banja Luka, jedem cevap s mnogo luka u Beču sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:48) Razlog: ubačena naša slova i pokoji zarez |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Ultra Boban (leskovachki Rap)
(tipovi koji prave matricatu i to... ako vam se svidja text imam mp3) DobrovecCHe zelim svim gostima... Jedinica shestnaest.. Nadam se da me nikoj ne poznaje ovde Hehe..hehe haha... Samo za mene: hehe. Dali od gibanicu, ili od ribanjke, Kad vidi kriminalca iznabuta mu ga majke. Dali od gibanicu, ili pod ribanjke, Kad vidi kriminalca IZNABUTA MU GA MAJKE. Ultra boban je zastitnik na slabe, on energiju crpe od pitu svoje babe. Kad izrucha banichku energiju dobije, i odmah moze sa svakog da se bije. On na svet gleda sa drugu perspektivu, i njegovo se gledishte zasniva na RAKIJU. On se oduzme i sve se iscepi, i onda misli da je cool, ete ti... Svi ga njega cenjaju i svi ga obozavav, jer najjeftinu papriku na pijac on prodava. I cigare, laki 40 dinara krade, 33.33 al neje toj za svi ![]() On na veresiju ne dava bilo kome, vec samo kog poznaje, ![]() On pred zadrugu voli pivo da sobuje, ali posle truje, gorushicu najebuje. On mahom radi shverc sa pileci bataci, al valja i papriku u NAJLONSKIJEM DZACIMA... (echo najlonsk... (tihi glas: dali je to butanje po kafane, ali kriminalci gi iskrshi od tepanje) DAli je to butanje po kafane, ali kriminalci gi iskrshi od tepanje. Jer Ultra Boban je karate treniraja, i Ramba i Konana sve gi iscepaja. I Flesh Gordona ga jednom shamarao, jer mu letecim tanjirom papriku pre****o. On je Dzaci sa cementom za batulovo dizao, i na istom nachinom dosta ojachao ![]() Jer on se u Vijentam tri godine tepaja, pa gi tamo na svima krshtenice iscepaja. On u Batulovo zanat je ispek-ija, i tomo kinezima odmah gi je rekija. Jednoga dana, mislim sreda da je bila, na Micu iz Stublu se kola zaglavila. Mica se chovek uplashIO, i mozda si otisho, da nije Ultra Boban sluchajno naisho. Jeste da je farmerke u blato sve ****ja, al je zato barem kola izguraja. Iz blato... (opet onaj tihi glas.. i ISKRSHI OD TEPANJE!) Godzila u Batulovo naisho drugog dana, i pochea da pljuje neke vatre i da pravi neka *****a. Ultra Boban odma mu je prisho, da mu lupi dva shamara, da bi si otisho. Da ga Boban nebi napravio lom, godzila je podvukja rep, i pobegja dom. Jer on kad zamane, on napravi krater, tako na godzilu on ****ja bi mu mater. I sestru u pichk... ![]() sorry za "bad language" al nije pesma ako se ne otpeva kako treba ![]() Inache dobar rep ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Aj okaci pesmu, bas me zanima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Član
Član od: 16.10.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 62 puta na 23 poruka
|
![]()
Ne spada u turbo-folk tekstove, vec u turbo-izjave...Citajte i uzivajte
![]() Djole Djogani: Isao sam u pravcu Novog Sada sa Vesnom, kada sam cuo kako peva okrenuo sam auto za 360 stepeni i pravac Beograd Sladzo javi se na telefon zove te neki ANSWER! Moja Sladza dzuska i kad ima ( odgovor na pitanje zasto voli Sladju) Bilo nas je cetvoro i ja petoro Ja Sladzu nisam ni znao ni poznav``o dok se nismo upoznali Cuti, Sladzo, ti si glupa, pusti mene da pricam Sladzo, cekam te kod kolima Sladzo, nemoj da se svadzamo pred kamere, nismo cigani Voditelj: Koji je najtuzniji trenutak u vasem zivotu? - Kad je meni i mom bratu rikn``o cale. Dragana Mirkovic: Najvise volim da pijem sok od djusa Na pitanje da li voli Anu Karenjinu odgovara:- Da, procitala sam sve od nje! Na pitanje kako se oseca u novom studiju odgovara: -Osecam se eventualno! ![]() ![]() VODITELJ: Sta citate u poslednje vreme? - Uglavnom TOLSTOJEVSKOG... Ceca: Ceca (Trg ``99): Ajmo sad nesto veselo "Kad bi bio ranjen ..." Da, ja sam samokriticna, narocito prema sebi. Da, ja imam osecaj za filing. ...kad na nas stadion dolaze SUPROTNICKI timovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Ma Ultra Boban je najjachi!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
upravo sam cuo novi biser, znam samo da se stvar zove "crno mece" i toliko je grozna da sam se najezio, ako neko zna ko je "izvodjac", i jos bolje ko ima tekst...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Pijem vino i rakiju vrucu
i ne mislim na njivu i kuću. Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema! Crna il plava, crna il plava, ej kad bih znao koja je prava. Obe il ništa, obe il ništa, obe il ništa, idem do kraja! Zar ja mala da idem po sudu, i da slušam nečiju presudu, da me tamo pita čika strani oćeš, ćerko, il' tati il' mami. Ej, meseče, pobratime, samo noćas isprati me, popio sam koju više, sokaci se ukrstiše, dok pronađem onaj pravi, već ce zora da zaplavi! Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:51) Razlog: ubačena naša slova, sređeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Deni Bonestaj - Crno meče Svako veče, svako veče svako veče, svako veče crno meče Tako lijepa cura noćas nikud ne ide petak veče, ti u kući, stvarno šteta je kako želim da se vidim sa tobom kraj mene ti ništa ne bi falilo Svako veče, svako veče Ref. Svako veče crno meče da po tebe dolazim odmah stižem samo javi kada spremna si Kad si sa mnom da ne brinu reci tvojima ko kap vode ću na dlanu da te čuvam ja Šta ćeš sama kući noćas, hajde, reci mi čitav grad je vani, tebi se ne izlazi kad si sa mnom ništa ne bih bario sve bih dao da smo stalno zajedno Svako veče, svako veče crno meče Ref. Svako veče, svako veče crno meče Ref. 2x ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:54) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Hali-gali Halid
Hajde da se drogiramo Dobro veče, dobro ovo je priča o mojim prijateljima i ostalim stvarima poslušajte Ref. Hajde da se drogiramo ma, nek se oči sjaje hajde da se drogiramo to je ono najljepše što nam srce poznaje Dolazim u grad, pred kafanom stoje sve dobre kolege moje lice im bez boje, spokoj im u duši a svaki cigaru puši Ref. Hoću onda i ja, da se stanje smiri da malo s njima žmirim zaključam se negdje, urokam se dobro da vidiš miline, moj pobro Ref. 2x Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:56) Razlog: Ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
100 dinara
Nije hrabar ko je lud već ko noćas nema kud a ja luda ne znam gdje ću kod koga sem tebe nemam nikoga Nije gluv ko ne čuje već ko srcu vjeruje pa svaki otrov rađe od meda kuša i svoju pamet ne sluša Na koljenima došla sam na koljenima odlazim na koljenima moliću da se vratiš Ref. 100 dinara dodaj mi za taksi do đavola 300 nek' se nosim 100 dinara više i ne vrijedim kad kad za ljubav prosim 100 dinara dodaj mi za taksi na popustu su tvoje skupe greške 100 dinara za noćas je dosta sutra ću opet da ti dođem pješke Nije grešan ko je kriv već ko ne zna da je živ i pušta druge da ga lažima smire pa svako malo on umire Nije slep ko ne vidi već ko drugom zavidi od svojih bolesti taj boluje uvijek jer pogrešan im daje lijek Na koljenima došla sam na koljenima odlazim na koljenima moliću da se vratiš Ref. Ref. Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:58) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Starosedelac
|
![]()
^ Ovo je definitivno najgluplja stvar što sam čuo u životu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
slazem se potpuno, nego ljudi gde vadite ove stvari???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Starosedelac
Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 310 puta na 230 poruka
|
![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 18:59) Razlog: stavljen thumbnail |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Ex Parrot
|
![]()
eeee. ko ima nesrecu da moze da uhvati BN televiziju i da konstantno bude zasipan RENOME produkcijom, pozeleo bi malo GRAND parade da odmori dusu. Ovo je najozbiljnije receno. Ko god je imao priliku da pogleda neku od njihovih emisija sigurno me razume...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |