![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
Pa kako niko da ostavi ovo
![]() Esad Plavi ( ![]() Iz Harema jednog dana pobjegla je od Sultana niz čaršiju bez nanula Šeher'zada lijepa bula Ref. 2x Šeher'zada, Šeher'zada, ti si uzrok mojih jada moraš jednom to da shvatiš dajem carstvo da se vratiš Sultan šalje svoje sluge da je nađu al' nje nema zbog ljepote tog anđela ostavio mnogo žena Ref. 2x Jednog dana ona dođe pred Sultanom gordo stade volim drugog, ubi'te me oproštaj joj Sultan dade Ref. 2x ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:13) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
information junkie
|
![]()
Kako ste zaboravili onu građevinsko-arhitektonsku od Dare Bubamare? I onu od Djanija "Ostajem Balkanac i neandertalac"?
![]() Lepo sam se ismejao čitajući ovu temu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Veteran
|
![]() Citat:
I smejem se idiotima....I tako popamtim tekstove i budem sav happy Mislim ja zapamtim te tekstove da bih se smejao ceo dan a ne da bih "rozgao" na duginom po-selu Btw:Lol Pant-Era Ojdanic ![]() ![]() P.S: Zamolite nekog da klikne na sliku dole dok vi zmurite a kad se slika otvori ,otvorite oci radi maximalnog zadovoljstva ![]() Poslednja ispravka: Insecticide (20.9.2007 u 0:26) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Ova?
Dara Bubamara Zidovi Vrata sam otvorila tamo te je ona ljubila stajala sam, gledala pevala je tuga Nisi se ni pokrio samo si mi hladno rekao s mesta odlazi kome to pretiš, pazi Ref. Ovi zidovi duše imaju više nego ti soba stidi se i ona kaje se a tebe je, zar ne, baš briga Šta je tebi žena ta nekako sam te upitala rekao si, sve mi je pevala je tuga Nisi se ni pokrio samo si mi hladno rekao s mesta odlazi kome to pretiš, pazi Ref. 2x Ref. 2x Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:15) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() Citat:
![]() sir je napisao zidove... Djani - Balkanac Danas je normalno da se poludi pola sveta se udara po nosu duše se prodaju, kupuju grudi a ja još sanjam tvoju crnu kosu i još bih hteo s tobom da se budim moja malena Refren 2x Ostajem Balkanac i provincijalac putuj, Evropo, sreću želim ti ja a ti, mala, kad ti zatreba muškarac doći ćeš meni, budi sigurna Danas je normalno da se poludi ljubav na kredit kupiti se može sve se promenilo - vreme i ljudi a ja još čuvam tebe ispod kože i još bih hteo s tobom da se budim moja malena Refren 2x Refren 2x[/quote] ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:18) Razlog: ubačena naša slova, izvađeno iz citata (da bude jednoobrazno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa i nije neka "drastična". Ona od B. A ova od Đ. je malo bolja (tvrđa).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Ali ovo je genijalno
![]() Samo kad se setim koliko se ovo vrtelo svuda Djogani Fantastiko - Čekam te kod kolima Zar ti stvarno, mala ne znaš ko sam ja zar ti nikada nisi čula za Đoganija e, pa to sam ja, da l' si znala to dođi da malo, malo đuskamo Hajde, vodiću te sad odavde ja i čekaću te dole kod kolima moram da samo da prvo javim se zove me Answer, Answer zove me Stani, nisam babaroga niti opasan k'o droga ali ipak hoću da ti skinem ruž tako lepo je u mraku a ja nisam, znaš, u braku ja sam, sada sam samo Slađin bivši muž Ja biću poznata znam, biću poznata jer sam s tobom viđena u svim novinama, u svim novinama Ref. Ja, bićeš poznata znam, biću poznata jer si sa mnom viđena u svim novinama, u svim novinama Svašta čujem, ali nikako nisam ljut koliko me ima po novinama postao sam žut ma opusti se i uvuci mač dobro nam došla, sad i ti si trač Kolaju o meni mnogi vicovi nezgodni ko pokvareni šlicovi a ti da, kao da nisi znala ko je ko ma pusti to, hajde da đuskamo Nikada ne nosim kravatu nikako ne plivam u zlatu ali ljudi ipak znaju ko sam ja meni igra je u krvi stvarno sam najbolji i prvi hoće svi da đuskaju kod Đoleta Hajmo svi kod Đoleta svi kod Đoleta da bih bila viđena u svim novinama, u svima novinama Ref. Sada te imam u rimi zapalim vatru i ostavim pesmu da kuva se dok se još dimi a onda da duvam i duvam i pitam se da l' će City to da primi i da l' će to da snimi ali kad snimi, ima da bude krimi Otvaraš usta na zvuk doteraš malo svoj struk dođeš kod mene na kurs implante stavi i šta će ti brus puknem soma il' dva da te probijem ja i ceo svet s tobom će da đuska Znaj da sa mnom sve je Grand daj, dođi na moj štand estrada nam je ko buvlja pijaca i, i mesta ima još iako pun je koš ma, veruj da si samo ti još falila Samo ja sam falila ja sam falila da bih bila viđena u svim novinama, u svim novinama Ref Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]()
Evo i ovo...
![]() Duck Mali Perica U dvan'est se budim onda spavam do jedan onda setim se ko sam onda prođe me jeza onda zapalim pljugu baš bih popio kafu al' nema, nema, nema nema, nema je Zvoni telefon neko zvoni na vrata čcupam gajtan iz zida virim kroz prozor opet poštar zvoni ja sam iza zavese i nisam tu za njega nisam tu Palim telefon opet zvoni i zvoni ajde reći ću halo bivša riba me zove ona to još ni ne zna opet pričaću sa njom o nama u budućnosti Čet'ri je sata opet boli me glava vreme je da pozovem moju devojku novu koja nije ni svesna da je sa mnom u vezi važno je da ja to znam Ref. 2x Beži mali, beži mali (mali) svaki dan (beži mali) Ti si mali, ti si mali (mali) bolestan (beži mali) Na ulici sam sâm to me opušta skroz mislim samo na to da treba da prestanem da mislim prema meni iz daljine ide poznato lice koje ne mogu da izbegnem jer već me vidi On se smeje ja se smejem pita gde si ja ga lažem tu sam šta ima novo nema ništa jedva čekam ono čućemo se, ćao i pobegnem, pobegnem opet pobegnem Sati je sedam na krevet opet krče mi creva opet boli me glava roknem dva kafetina onda ustanem, kažem ovako više ne može od sutra ja sam novi čovek Dvan'est je i budim se i spavam do jedan više ne znam ni ko sam šta sam, gde sam i što sam kamoli kad sam koliko sam, kom sam koga to zanima Ref. 2x Evo, sam sebi obećavam neću više nikad to da radim svaki dan se vadim te sutra ću, te sutra ću a sve mi je gore Ima bre da se zaposlim u fabrici da radim da ustanem u sedam da legnem u osam da imam hobi da jedem triput dnevno k'o čovek i to je to Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:26) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ref:
Nas dva brata naučio tata sa ženama kako se barata |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]()
Pant-Era:
![]() Nisam majstor da napravim bure, al' sam majstor da osvajam cure! *** Unknown authors: Ja sam seljak veseljak, al' u duši tugu skrivam: Šta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam! *** U nemačkom zatvoru prolaze mi dani. Već godinu dana nisam bio vani. ref: Hej nemački policajci pošaljite mojoj majci razglednicu ovog divnog grada. Nek pomisli moja mati da je lepo da ne patim neka neka neka mi se nada. etc... *** Ta tvoja mala erogena zona tako je blizu mojih pantalona. Juče bih rado pošao za njom, al' ko još to radi nedeljom? *** Hej, konobaru, donesi mi štok, štok, hoću da se napijem da zaigram rok. Poslednja ispravka: aerochivija (20.9.2007 u 9:41) |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Starosedelac
|
![]()
Mala moja, sitni paradajzu
sjećaš li se ljubavi u špajzu mala moja, stavi dasku na nju opet sam je probiti u stanju da si, mala, fapova mašina šalt'o bi' te u sedam brzina da si, mala, volan u kabini smot'o bi te u svakoj krivini idem šorom i pucam pištoljom iza ugla odvali me kugla... No, kako nemam nameru da prekucavam 4 stranice teksta, bacite se na citanje ostatka narodnjačkih gluposti: http://www.nostalgija.com/zabava/gluposti.php ![]() ![]() ![]() Uzela si brijač da s njim sečeš veeene, s čim ću da se brijem, što ne misliš na meeene... lol Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:30) Razlog: he... Ramone, svaka cast :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Starosedelac
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 379 puta na 261 poruka
|
![]()
evo malo i klasike
Džej Mrak, mrak, mrak, mrak Kad bih znao mala ko li mi te diro' metak bi mu pravo kroz srce prosvir'o Refren: Mrak, mrak, mrak, mrak pao mi na oči ni đavola trista neće mu pomoći Mrak, mrak, mrak, mrak nisam više dobar zbog tebe ću, mala da napravim dar-mar Refren Kad bih znao mala ko je s tobom spav'o na mesec bih njega oterao pravo Refren Kad bih znao mala gde li mi se skitaš šta bi onda bilo nemoj ni da pitaš Refren ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:36) Razlog: ubačena naša slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
ma odakle vadite ove "stihove", skoro se nisam ovako ismejao. ali ako hocete da se dobro nasmejete nadjite krajiske pesme, imam druga ciji cale ih slusa, e to su biseri.
mada vrh gluposti, seljastva i primitivizma u takozvanoj turbo folk kulturi, bar po meni (znaci subjektivno) i dalje neprikosnoveno drzi gara!!! i da sada je Sabacki vasar, e sad evo i nove poslovice "dodjoh, videh i umreh od smeha!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislis na:
Gara, Gara gariš li se sada ko što si se garila nekada Takođe je dobra Selo moje, lepše od Pariza lepo izdaleka još lepše iz bliza Na kući se odžak puši, na tavanu meso suši JA sam seljak u srcu i duši ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Mrka Kapa (10.10.2007 u 2:50) |
|