Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Brbljaonica
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!)
(Pravila pisanja: kliknite ovde.)

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 16.8.2007, 15:34   #21
B@NE
Starosedelac

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 137 puta na 100 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku B@NE Slanje poruke preko Yahooa korisniku B@NE
Određen forumom Re: Srpski google ne radi!

Bolje da se ima vise "srpskih" pretrazivaca, pa se izabere onaj koji ti najvise lezi. Aj ti nas obavestavaj kad izadje nesto novo.
B@NE je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.8.2007, 15:51   #22
Bryan Fury
Deo inventara foruma

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka

Meni pomenuti google.com/intl/sr/ radi sasvim dobro, ne vidim baš potrebu za novim pretraživačem, ali dobro.
Bryan Fury je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2007, 0:58   #23
freeminder
Član

Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 159 puta na 35 poruka

Evo sad nadjoh na netu da i sad vec bivsi google.co.yu nije kao domen bio u vlasnishtvu kompanije google nego nekog nasheg djilkosha....

Chovek je samo google stranicu na srpskom jeziku frame-ova i eto tako je postojao nash google....

Valjda je chovek shvatio da se neispalti koristiti Google Brand, jer bi pre ili kasnije zaglavio neku presudu na sudu ( samo je bilo pitanje vremena kada ce ga Google na to opomenuti ) ..... mada u sustini ko prvi domenu, njegov domen, ali nemozesh ga korsititi u iste ili slicne svrhe, mada postoji rupa u zakonu koja ogranichava uopshte upotrebu domena koji su siti sa bilo kakvim Brendom neke kompanije ... e pravo,pravo....

Sada neznam da li su ovi novi likovi reportirali kompaniji Google da koriste taj domen ( mada i ako nisu, brzo ce saznati )......
freeminder je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2007, 9:47   #24
luka032
Guest

Mi smo dobili dozvolu od googlea da možemo da koristimo bilo kakav domen ili bilo šta drugo.

Ko je ovde web dizajner? Neka on uzme kod za google pretraživač i neka on vidi da li to mou obični dizajneri da urade. NE!!!

Mi pokušavamo da stvorimo što bolji pretraživač. Ali ko zna možda i jednog dana budemo imali i sopstveni kao što je i pogodak.

Nemojte odma nešto izmišljati. Uzmite i napravite jedan pretraživač pa da vidimo posle ko će kome nešto da priča. Mi smo počeli sa radom pre nekoliko dana, a planiramo da stvorimo odličan pretraživač.

Pozz
  Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2007, 10:27   #25
genius
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka

Ma shvatam situaciju.

Samo vi gurajte, vazno da se nesto radi.

A bio je ovde jedan covek na forumu, pretstavljao se kao Zmmaj. E taj Zmmaj je isto tako hteo da "conquer the world" samo sto je to radio u Game Makeru. Tako da su ovde ljudi pomalo vec oGooglali na teme u kojima neko "skluplja ekipu da napravi najbolju igru na svetu" ili "pravi game engine u Game Makeru koji je ocenjenjn od kriticara u Bugarskoj kao najbolji" i slicne "poduhvate". Ali bas mi je interesantno da je vama Google dao bilo sta eto tek tako sto ste fini i ljubazni sa njima i imate najbolje namere. Obicno to ne funkcionise bas tako. Interesantno....
genius je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2007, 13:32   #26
freeminder
Član

Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 159 puta na 35 poruka

Ma Google daje kod pratichno svakom.... to ti je onaj kod koji se ubacuje naprimer na tvoju prezentaciju, samo shto su oni napravili search sajt pa im je taj kod u prvom planu....primer za to ti je ona crna verzija googla koja ce navodno da smanji potrosnju energije u svetu zato shto koristi crnu boju za podlogu......

Ali Google nece dati kod pri kojem ce neko od njihovih saradnika imati bolje hintove, to su samo pusti snovi.....

Poslednja ispravka: freeminder (18.8.2007 u 13:41)
freeminder je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Google AdSense Sekki Internet tehnologije 167 13.6.2016 14:57
ne radi mi software za tv karticu marko vuleta Video/TV softver 2 30.1.2007 18:20
Nesto ne radi a ja ne znam sta bofi Kvarovi 21 15.2.2006 3:01
Google, Yahoo ili... vladale Zanimljive Web lokacije 77 25.1.2006 1:54
Problem sa mp3 playerom? Na nekom XP-u radi na nekom ne... Master Neo Foto i audio/video 7 5.1.2006 2:42

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:33.