![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
Bolje da se ima vise "srpskih" pretrazivaca, pa se izabere onaj koji ti najvise lezi. Aj ti nas obavestavaj kad izadje nesto novo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Meni pomenuti google.com/intl/sr/ radi sasvim dobro, ne vidim baš potrebu za novim pretraživačem, ali dobro.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 159 puta na 35 poruka
|
![]()
Evo sad nadjoh na netu da i sad vec bivsi google.co.yu nije kao domen bio u vlasnishtvu kompanije google nego nekog nasheg djilkosha....
Chovek je samo google stranicu na srpskom jeziku frame-ova i eto tako je postojao nash google.... Valjda je chovek shvatio da se neispalti koristiti Google Brand, jer bi pre ili kasnije zaglavio neku presudu na sudu ( samo je bilo pitanje vremena kada ce ga Google na to opomenuti ) ..... mada u sustini ko prvi domenu, njegov domen, ali nemozesh ga korsititi u iste ili slicne svrhe, mada postoji rupa u zakonu koja ogranichava uopshte upotrebu domena koji su siti sa bilo kakvim Brendom neke kompanije ... e pravo,pravo.... Sada neznam da li su ovi novi likovi reportirali kompaniji Google da koriste taj domen ( mada i ako nisu, brzo ce saznati )...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Mi smo dobili dozvolu od googlea da možemo da koristimo bilo kakav domen ili bilo šta drugo.
Ko je ovde web dizajner? Neka on uzme kod za google pretraživač i neka on vidi da li to mou obični dizajneri da urade. NE!!! Mi pokušavamo da stvorimo što bolji pretraživač. Ali ko zna možda i jednog dana budemo imali i sopstveni kao što je i pogodak. Nemojte odma nešto izmišljati. Uzmite i napravite jedan pretraživač pa da vidimo posle ko će kome nešto da priča. Mi smo počeli sa radom pre nekoliko dana, a planiramo da stvorimo odličan pretraživač. Pozz |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ma shvatam situaciju.
Samo vi gurajte, vazno da se nesto radi. A bio je ovde jedan covek na forumu, pretstavljao se kao Zmmaj. E taj Zmmaj je isto tako hteo da "conquer the world" samo sto je to radio u Game Makeru. Tako da su ovde ljudi pomalo vec oGooglali na teme u kojima neko "skluplja ekipu da napravi najbolju igru na svetu" ili "pravi game engine u Game Makeru koji je ocenjenjn od kriticara u Bugarskoj kao najbolji" i slicne "poduhvate". Ali bas mi je interesantno da je vama Google dao bilo sta eto tek tako sto ste fini i ljubazni sa njima i imate najbolje namere. Obicno to ne funkcionise bas tako. Interesantno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 159 puta na 35 poruka
|
![]()
Ma Google daje kod pratichno svakom.... to ti je onaj kod koji se ubacuje naprimer na tvoju prezentaciju, samo shto su oni napravili search sajt pa im je taj kod u prvom planu....primer za to ti je ona crna verzija googla koja ce navodno da smanji potrosnju energije u svetu zato shto koristi crnu boju za podlogu......
Ali Google nece dati kod pri kojem ce neko od njihovih saradnika imati bolje hintove, to su samo pusti snovi..... Poslednja ispravka: freeminder (18.8.2007 u 13:41) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Google AdSense | Sekki | Internet tehnologije | 167 | 13.6.2016 14:57 |
ne radi mi software za tv karticu | marko vuleta | Video/TV softver | 2 | 30.1.2007 18:20 |
Nesto ne radi a ja ne znam sta | bofi | Kvarovi | 21 | 15.2.2006 3:01 |
Google, Yahoo ili... | vladale | Zanimljive Web lokacije | 77 | 25.1.2006 1:54 |
Problem sa mp3 playerom? Na nekom XP-u radi na nekom ne... | Master Neo | Foto i audio/video | 7 | 5.1.2006 2:42 |