Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Konzole
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Konzole Konzole i softver za njih...

Pregled rezultata glasanja: Gde bi ulozili tesko zaradjene pare?
Nitendo Wii 76 24,52%
Xbox360 81 26,13%
Playstation 3 153 49,35%
Glasova: 310. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.8.2007, 12:32   #361
nickey
Član

Član od: 20.4.2007.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 13 puta na 7 poruka
Određen forumom Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

Sve tri konzole su extra, ali ps3 nije samo 700e nego jos 700e za 15 igara koje bih za sest meseci kupio da imam para<mislim da je slicna situacija sa xbox360 >, ali ipak sam svoj glas dao wii, Virtulni boks je prava stvar
nickey je offline  
Stara 7.8.2007, 12:56   #362
N!KSY
Član

Član od: 20.6.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku N!KSY Slanje poruke preko MSN-a korisniku N!KSY Slanje poruke preko Yahooa korisniku N!KSY
Određen forumom Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

BOks je EXTRA! Mene sve zabolelo posle pola sata shibanja
Mnogo mi se svidza Wii samo da nabavim josh jedan daljinac
N!KSY je offline  
Stara 7.8.2007, 12:57   #363
oluja
Superb Moderator

Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.236 puta na 1.274 poruka

Ajde malo da se podsetimo (pominjano vec u ovoj temi):

http://nexgenwars.com/

oluja je offline  
Stara 7.8.2007, 14:25   #364
N!KSY
Član

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku N!KSY Slanje poruke preko MSN-a korisniku N!KSY Slanje poruke preko Yahooa korisniku N!KSY

Necu da vredjam nikoga, ali vidi se da te cifre nisu precizne... Isto se vidi da 51 % ljudi bira Wii...
Mada ne znam kome si ustvari to rekao... Ne verujem da je meni?
Ziveli!
N!KSY je offline  
Stara 7.8.2007, 14:52   #365
Ocelot
Deo inventara foruma

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 993 puta na 535 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot

Olujo, taj sajt nije tačan. U nekom postu sam dao link koji pokazuje na koji način to funkcioniše.
Ocelot je offline  
Stara 7.8.2007, 15:16   #366
renegade_of_funk
Član

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka

Da, taj sajt nije tacan ali zato su ovi podaci iz Japana veoma tacni.

od 23.07 do 29.07

DSL 150,494
Wii 77,169
PSP 35,068
PS3 28,829
PS2 11,757
Xbox360 3,872
GBM 263
GBASP 228
GC 102
DS 90
GBA 41
renegade_of_funk je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku renegade_of_funk na korisnoj poruci:
malesija (7.8.2007)
Stara 7.8.2007, 16:16   #367
Aleksandar Tobdzic
Član

Član od: 26.7.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 20 puta na 20 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Aleksandar Tobdzic

Meni je od ove 3 konzole najbolji PS3.
X360 se kvari kao nenormalan i zato mi ne bi trebao dok je Wii suvise decji, nema nijednu ozbiljnu igru.
PS3 je jako kvalitetno uradjen i to mi se svidja a i igre koje izlaze za njega su strava!
Aleksandar Tobdzic je offline  
Stara 7.8.2007, 16:16   #368
che daboli guz
Banned

Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka
Smile Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

Ma nemojte zamjeriti Oluji ,on volida se igra Boshka Buhe

Samo mu ja zamjeram sto je dao navodni link "kao" onaj sto se vise prodao "taj" bolji!

che daboli guz je offline  
Stara 7.8.2007, 16:31   #369
LoneWolf
Deo inventara foruma

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 1.612
Zahvaljeno 2.006 puta na 1.418 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku LoneWolf

Trziste konzola ce sa PS3 da se jos malo "shepuri" sve dok se neka "bzvz" kompanija ne usudi da napravi nesto jos bolje.
Kad je dosao PS2 predstavljan je kao "najbolje must-have tech cudo milenijuma",i sve sto dodje novo predstavlja se kao najbolje.
Iako PS3 pokusava da objedini konzolu i PC,nece mu uspjeti,kao ni PS2.
Sony pokusava da spoji PC i konzolu,sto je neshvatljivo i nemoguce.
Konzole su namjenjene samo igranju,i po mom misljenju,treba toga i da se drze.PS2 i PS3 imaju sve za pristup internetu,ali uprkos tome nikad nikog nisam vidio da pristupa netu sa konzole.
Jedina isplativa stvar umjesto kupovine konzola je iznajmljivanje i igranje po 12-24 sata "dok se covjek ne smori".Kupovina konzole na dugorocnom planu se ne isplati,kao ni kupovina mobilnog telefona,jer "uvijek se pojavi nesto bolje".
PS3 mi se svidja,ali nema te konzole zbog koje bi se odrekao PC-ja.
LoneWolf je offline  
Stara 7.8.2007, 16:37   #370
oluja
Superb Moderator

Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.236 puta na 1.274 poruka

Citat:
Ocelot kaže: Pregled poruke
Olujo, taj sajt nije tačan. U nekom postu sam dao link koji pokazuje na koji način to funkcioniše.
Ne znam da li je tacan ali sinoc sam gledao na NBC vesti i prica je bila da Wii dobija "rat" konzola, intervjuisali su ljude iz sony-ja, nitenda, MS-a i dali vrlo slicne podatke... Sony i MS su spustili cene svojih konzola i to je bio jedan od razloga za vest...

Bosko Buha

EDIT: NBC - National Broadcasting Company (americka nacionalna mreza, kao kod nas RTS)

Poslednja ispravka: oluja (7.8.2007 u 16:40) Razlog: edit
oluja je offline  
Stara 7.8.2007, 16:54   #371
A M G
Deo inventara foruma

Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
Arrow Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

Citat:
LoneWolf kaže: Pregled poruke
Trziste konzola ce sa PS3 da se jos malo "shepuri" sve dok se neka "bzvz" kompanija ne usudi da napravi nesto jos bolje.
Kad je dosao PS2 predstavljan je kao "najbolje must-have tech cudo milenijuma",i sve sto dodje novo predstavlja se kao najbolje.
Sony pokusava da spoji PC i konzolu,sto je neshvatljivo i nemoguce.
Konzole su namjenjene samo igranju,i po mom misljenju,treba toga i da se drze.PS2 i PS3 imaju sve za pristup internetu,ali uprkos tome nikad nikog nisam vidio da pristupa netu sa konzole.
Jedina isplativa stvar umjesto kupovine konzola je iznajmljivanje i igranje po 12-24 sata "dok se covjek ne smori".Kupovina konzole na dugorocnom planu se ne isplati,kao ni kupovina mobilnog telefona,jer "uvijek se pojavi nesto bolje".
Naravno, to se zove tehnoloski napredak. I kod racunara gotovo svakodnevno izlazi nesto brze, vece, bolje, skuplje pa to nije razlog da se kaze "njegova kupovina se ne isplati".
A M G je offline  
Stara 7.8.2007, 17:31   #372
Ocelot
Deo inventara foruma

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 993 puta na 535 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot

Citat:
oluja kaže: Pregled poruke
Ne znam da li je tacan ali sinoc sam gledao na NBC vesti i prica je bila da Wii dobija "rat" konzola, intervjuisali su ljude iz sony-ja, nitenda, MS-a i dali vrlo slicne podatke... Sony i MS su spustili cene svojih konzola i to je bio jedan od razloga za vest...

Bosko Buha

EDIT: NBC - National Broadcasting Company (americka nacionalna mreza, kao kod nas RTS)

Ma nema nikakve sumnje da se Wii prodaje kao alva, ali kažem da, ako želiš da gledaš tačne brojke, onda taj sajt zaobiđi.
Ocelot je offline  
Stara 7.8.2007, 20:33   #373
che daboli guz
Banned

Talking Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

"LoneWolf"
"Trziste konzola ce sa PS3 da se jos malo "shepuri" sve dok se neka "bzvz" kompanija ne usudi da napravi nesto jos bolje.
Sony pokusava da spoji PC i konzolu,sto je neshvatljivo i nemoguce."
-Slazem se ,ali isto tako vidimo da se radi "KA" promjenama te iste situacije.

"Konzole su namjenjene samo igranju,i po mom misljenju,treba toga i da se drze.PS2 i PS3 imaju sve za pristup internetu,ali uprkos tome nikad nikog nisam vidio da pristupa netu sa konzole."
-E pa sad imas "jedan slucaj(to jest mene)"koji surfuje preko ps3.Znas velika je razlika u kad gledas uTUBE preko pca i tevea,zaista velika(idi u pod forum ps3 i vidi slike)!Osim toga takodze je velika razlika izmedzu ps2 i ps3 sto se tice samih netwerk(chat)funkcionalija(nadam se da znas sta podrazumijevam pod ovom recju)!

"Jedina isplativa stvar umjesto kupovine konzola je iznajmljivanje i igranje po 12-24 sata "dok se covjek ne smori".Kupovina konzole na dugorocnom planu se ne isplati,kao ni kupovina mobilnog telefona,jer "uvijek se pojavi nesto bolje"."
-Kao i izmedzu ostalog,da naravno,slazem se.A onda bi bilo i najbolje nikad nista kupiti,ukoliko niste ni u najmanju ruku materijalista-nesto kao Hare-Krishna are are!

-Takve vrline volim da vidim

Poslednja ispravka: che daboli guz (7.8.2007 u 20:35) Razlog: Slovo L
Stara 7.8.2007, 21:24   #374
malesija
Novi član

Član od: 27.7.2007.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 4 puta na 2 poruka

mislim da nishta nemoze da zameni pc osim p.s. 3.
pplay station 3 je extra skoro sam ga kupio i odlichan je
malesija je offline  
Stara 7.8.2007, 22:08   #375
renegade_of_funk
Član

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka

Citat:
malesija kaže: Pregled poruke
mislim da nishta nemoze da zameni pc osim p.s. 3.
pplay station 3 je extra skoro sam ga kupio i odlichan je
mislim da je i u tome trenutni problem sa PS3 konzolom, pokusava da zameni PC
renegade_of_funk je offline  
Stara 7.8.2007, 22:34   #376
che daboli guz
Banned

Citat:
renegade_of_funk kaže: Pregled poruke
mislim da je i u tome trenutni problem sa PS3 konzolom, pokusava da zameni PC

Nepokusva nego evoluira!!!!!
Donekle je i uspio pomocu Linuxa.
Stara 7.8.2007, 23:48   #377
N!KSY
Član

Linuxa koji jedva radi na njemu
N!KSY je offline  
Stara 8.8.2007, 10:18   #378
simakosmos
Član

Član od: 26.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka

Citat:
che daboli guz kaže: Pregled poruke
Nepokusva nego evoluira!!!!!
Donekle je i uspio pomocu Linuxa.

mislim da je lepo to sto sony pokusava, da sjednini sve, al to je dobro jedino za onog ko zivi sam.
videcesh kad dodju deca (ili zena), moracesh da im kupish josh jedan TV , josh jedan DVD player, josh jedan racunar... jer jeste da sony moze da "ide na internet" , "pushta dvd" i "pushta igre" ali ne moze sve u isto vreme...
tako da , dok si sam, ti surfuj, igraj, gledaj....posle ces ionako kupiti dvd player, josh jedan tv, i jedan PC...
simakosmos je offline  
Stara 8.8.2007, 15:31   #379
che daboli guz
Banned

Talking Re: Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara)

Citat:
N!KSY kaže: Pregled poruke
Linuxa koji jedva radi na njemu
Odkud ti to???
Dali to tvrdis sa 100% sigurnoshchu?

Citat:
simakosmos kaže: Pregled poruke
mislim da je lepo to sto sony pokusava, da sjednini sve, al to je dobro jedino za onog ko zivi sam.
videcesh kad dodju deca (ili zena), moracesh da im kupish josh jedan TV , josh jedan DVD player, josh jedan racunar... jer jeste da sony moze da "ide na internet" , "pushta dvd" i "pushta igre" ali ne moze sve u isto vreme...
tako da , dok si sam, ti surfuj, igraj, gledaj....posle ces ionako kupiti dvd player, josh jedan tv, i jedan PC...
Ne treba zemo,jer vec imam od svega sto si naveo da ce mi biti potrebno(sve na kvadrat izuzev konzole; - )!!!!
Jedino nemam ono za sta govoris "jer kad budem ozenjen i djeca"!!!
Prema tome, sve osobe ljepsega pola koje traze osobu sa istim ili slicnim statusom i anfinitetima poput mene neka mi se obrate preko PM.Sifra: situiran.
Primam jedino one sa slikom.

P.S. Zaboga,kome treba jos konzola koja pusta video,ide na net,i igra igru u isto vrijeme???!!!!Ne znam mozda si pak u pravu!Mozda ce u buducnosti napraviti takvu konzolu "multi atraktivnu" za koju ce biti potrebno 3 tevea da bi radila u punoj brzini?!!!!
Stara 8.8.2007, 15:57   #380
simakosmos
Član

Član od: 26.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka

Citat:
che daboli guz kaže: Pregled poruke
P.S. Zaboga,kome treba jos konzola koja pusta video,ide na net,i igra igru u isto vrijeme???!!!!Ne znam mozda si pak u pravu!Mozda ce u buducnosti napraviti takvu konzolu "multi atraktivnu" za koju ce biti potrebno 3 tevea da bi radila u punoj brzini?!!!!
deca ce da igraju na konzolu, ti bi da proverish mail,a zena da pogleda ponovo film "dirty dancing" na BlueRay disku...samo da ne budesh za par godina kao ovaj pacenik

a linsux radi na ps3, onaj yellow dog, al to je za entuzijaste... nije za nas koji smo navikli na next, next, ok, finish, copy-paste-overwrite...
simakosmos je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Konzole vs. PC (sta vam vise odgovara) Ocelot Konzole 497 17.4.2008 12:02
Create Your Own Xbox 360 Games voodoo_ Programiranje 5 1.9.2006 18:21

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 18:00.