![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3281 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
"Ja to ne vidim... jednostavno...", je rečenica koja najbolje oslikava pravi način razmišljanja. Svaka čast. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ne znam nishta o zadnjem albumu, niti je moje mishljenje bazirano na njemu. Uostalom, ne mora da znaci da neshto nije dobro ako nije rock. ![]() Citat:
![]() Koja omalovazavanja? Rekao sam RHCP nije rock i da su komercijala. ![]() Bitlsi su veci rokeri od RHCP jer su rokeri a ovi nisu. ![]() Poslednja ispravka: Garson (10.7.2007 u 2:28) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Covenant na korisnoj poruci: | ||
Garson (10.7.2007) |
![]() |
#3284 |
Član
Član od: 31.12.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
@!ACHTUNG!:
Smisao repa je u buntu, ko razume shvatice. Samo poslusaj nekad Marchela, ali ne tako da unapred znas da je to njesra za tebe, vec kao da nemas pojma o cemu se radi. Poslusaj o cemu prica. @Bobi, hvala sto cenis moje razmisljanje.. @garson, naravno da ne mora da znaci...u svakoj muzici postoji nesto kvalitetno...uglavnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 | |
Član
|
![]() Citat:
Zatim, prestanite da hop poredite sa rok muzikom...hop je najslicniji, ako tako moze da se kaze, panku...rec je o pobuni, i ima veze sa odrastanjem...osim ako ti to ne postane nacin zivota...onda je vec mnogo ozbiljnije... VEC SAM REKAO, Marchelo je neko koga skoro svi cenjeni muzicari hvale, od rokera pa na dalje...poslusajte samo coveka.. KO RAZUME SHVATICE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
Starosedelac
|
![]()
Ti mora da zivis u nekom opasnom hoodu, a? Ima kod Roma u jednom delu moga grada koji se oblace kao crnci i glume crne repere. Sednu ispred prodavnice, iznesu radio i poziraju. Sta znam, ima nesto u tom buntu i underground repu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 | |
Član
|
![]() Citat:
Pazi 'vamo...hood, cigani koji glume 50 CENTA, crew i ostale gluposti...sve je to ono sto svaki prosecan Srbin zna o repu...on je mnogo dublja stvar, nesto iz cega je sve to (nazalost) nastalo...ne, on nema veze sa nekim ko ima udoban i vecno lep zivot, on nema razolga da se buni, njemu ne fali nista, taj svakako ne kapira svrhu repa, koji takvim ljudima nije ni namenjen... Ako stvarno mislis da je cela rep fora u sirokim lonama, duxu sa kapuljacom, varas se... Kao sto je metalcima obelezje duga kosa, koza, crna boja, tako i rep ima svoja obelezja, koja mogu, a ne moraju nista da znace... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3290 |
Starosedelac
|
![]()
Cekaj, Romi imaju udoban zivot i nemaju razloga da se bune?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Član
|
![]()
Ne, Romi su prica za sebe...je li normalno da oni ceo dan stoje na most i prose za 200 dinara, a isti oni mogu da kopaju za 1200? Brate, ko nece da radi, ne mora...ima i kod mene Roma o kakvim ti pricas, i oni imaju udoban zivot...voze besna kola, vade pistoje gde stignu...jel to ok? A ovamo se kao bune protiv nekoga...da, nije to vezano samo za Rome, ima mnogo takvih primera, da ne ispadne da je na nacionalnoj osnovi, ali vidi se da Romi koji rade imaju vise od onih koji prose (a takvih je vise na zalost)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3292 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ljudi su presli na visi nivo shvativsi koji plicak od muzike(sto se mene tice rep samo uslovno moze tako da se nazove)ustvari slusaju Zao mi je,moje misljenje Citat:
Ne uklapaju se bas u street/gangsta/gheto buntovnicki fazon koji navodno furaju ![]() BTW porediti rock(a tek punk)kao pravu muziku koju sviraju zivi ljudi,sa hip hopom i nekim ko skace i snepuje uz miksetu spada po meni u cisto svetogrdje |
||
![]() |
![]() |
Sledećih 7 korisnika se zahvaljuje korisniku Covenant na korisnoj poruci: | ||
Guardian (12.7.2007), Highlander (10.7.2007), Ice-Man (10.7.2007), Iron Maiden (31.7.2007), M1los (10.7.2007), Shlaymara (10.7.2007), SV 84 (10.7.2007) |
![]() |
#3293 |
information junkie
|
![]()
Razumem ja sve to o buntu i revoltu, ali ne može da se previdi što većina repera sklepa nešto što ne liči na tekst pesme a kamoli na poeziju. Muzika je umetnost i takvi treba da budu i tekstovi. Ja ne vidim umetnost u pesmi u kojoj neki crnja pusti bas koji se ponavlja 3min. i nešto recituje sa željom da se što više reči rimuje.
![]() Da ne beše bobija ja ne bih slušao Anathemu ni MDB. ![]() LM, sluša li neko Disturbed i Seether? Trenutno otkidam na Disturbed - I'm alive, Disturbed - 10,000 fists (ustvari na ceo album 10,000 fists), Seether - Fine Again, Seether - Love her i ostale... ![]() Album Sickness od Disturbed-a mi se uopšte ne svidja, ima samo dve dobre pesma (Voices i Conflict). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Član
Član od: 24.5.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 23 puta na 13 poruka
|
![]()
wow,napadoste decka ko' blesavi
![]() rap/hip-hop je muzika kao i svaka druga ![]() ![]() ![]() ko recimo zna da je Afrika Bambaataa ("vodi" se kao pokretac hip-hop-a pored grandmaster flash-a i jos nekih "matorih" crnaca ![]() ![]() White man's got a god complex ![]() Niggas are scared of revolution ![]() i to su ovi ljudi "pevusili" sesdesetih kada je crncima znamo kao bilo u americi ![]() za novije rap/hip-hop izvodjace/pesme priznajem: i meni su trash ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 | |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]() Citat:
![]() Jednom prilikom je neko iz Tool-a (dal' pevač dal' gitarista, sad ne mogu da se setim) izjavio da bi USA bila super država, samo kad bi se otcepila Kalifornija. And true enough, bar što se muzike tiče. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zato East Coast hard core nije
![]() E ta(odlicna)muzika vec moze da se nazove nekom vrstom bunta Poslusajte odlicni HC band Earth Crisis i njihov album Destroy The Machines Ma i sam naslov govori dosta toga ![]() BTW vecina bendova iz te price vise ne postoji izuzev Agnostic Fronta koji i nije bas tipicni predstavnik branse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 | |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]() Citat:
![]() A pored toga, cela ta grana NY trasha i HC-a je legendarna. Nemoj sad da ih delimo na tipične i netipične... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da,da,da....
I Dying Fetus u svojim ranim radovim spada u tu pricu(isto su iz NY) I nemoj da niko pomisli da su oni neki ne-ljudi ili zlotovori zbog ovako bizarnog naziva-naziv je namerno srocen tako i odnosi se na svu onu frku oko abortusa(slicno je alaudirala i Sepultura u svojoj pesmi sa Arise albuma-Dead Embryonic Cells) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Čuješ na albumu nemelodično roštiljanje, svakojake testere, urlike, čudesa... i onda skontaš da se oni u stvari na taj način bore da očuvaju životnu sredinu i svi su mahom vegetarijanci. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Starosedelac
|
![]()
Eh, taj Arise album se nikada nece ponoviti... Kakav album, kakav album...
ENDLESS REPRESSION BY MAJORITY A MASTER WITHOUT COMMAND STRANGE NEW DIMENSION DISTURBING MY BRAIN CENSORED IDEAS, COUNTERFEIT ANSWERS Sepultura Arise Altered State |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |