![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
Pregled rezultata glasanja: Gde bi ulozili tesko zaradjene pare? | |||
Nitendo Wii |
![]() ![]() ![]() ![]() |
76 | 24,52% |
Xbox360 |
81 | 26,13% |
Playstation 3 |
153 | 49,35% |
Glasova: 310. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#341 |
Veteran
|
![]()
Meni se cini da je Xbox najbolji izbor. Cena mu je nekih 500 evra full verzija dok PS3 kosta 700 ona verzija sa 60GB tako da je u svakom slucaju velika cena i neznam koliko bi mi trebalo da skupim toliko para
|
![]() |
![]() |
#342 | |
Član
Član od: 26.12.2006.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 71 puta na 22 poruka
|
![]() Citat:
Oni koji ne mogu da skupe pare za PS3 nece skupiti ni za XBox. Ne verujem da se neko odlucuje prema ceni za kupovinu konzole. |
|
![]() |
![]() |
#343 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Xbox je trenutno isplatljiviji (ako kupujete s garancijom, pa ne mislite da li će da crkne). A pritom su i igre džabe.
|
![]() |
![]() |
#344 |
Novi član
Član od: 13.6.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
x360 je dosta dobar,njega imam,grafika je fenomenalna.ps3 sam probao u lokalnom salonu,imaju samo jednu igru:Fall of man,i on je dobar,ali sam igrao na obicnom tv-u,pa grafika nije mogla da dodje do izrazaja,tako da po ne moze da se primeti razlika izmedju ps2 i ps3 na standardnom tv-u.sigurno da na hdtv-u razbija.kupio sam x360,jer je trenutno stvarno bolje resenje,ali planiram da,ako Bog da,svojim igrackama pripojim i ps3
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Banned
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka
|
![]()
E pa Snechi zaista se nebih mogao sloziti sa ovim.Razlike ima itekako.I to na oko vidljivo.Samo reci nam koliki je tv u promjeru tamo gdje si ga video(ps3)?
|
![]() |
![]() |
#346 |
Novi član
Član od: 13.6.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
pa bio je nekih 50-tak cm,marka mi se cini da je bila BEKO,sve je bilo nesto iskockano i mutno,igra je isla kao po ledu,ali kazem bilo je malo mutno i iskockano,ili oni nisu podesili rezoluciju,mada obicni tv moze samo na 480p
|
![]() |
![]() |
#347 |
Banned
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka
|
![]()
Da u pravu si ,treba otici u opcije i namjestiti velicinu tv ekrana kao i kvalitet.I posebno izlaz kvaliteta to jest na koji nacin je ps3 povezan sa tv-eom.Dali je u pitanju samo cinc-evi ili kombinacija ovoga sa scart-om .
A naravno moze biti malo i do samog kvaliteta tevea.Obicno se desava da u igraonicama stave telvizore sumnjivog kvaliteta sto je razumno zar ne?! Any way ps3 je finta ipo i uskoro cu napisati jedan mali opis jer ovo vise nije samo konzola neko ide malo i u vode kompjutera bar sto se tice komunikacija i medija... ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
Ko ima pare za sve to, njemu je svejedna ta mala razlika... Moje lično mišljenje vezano za konzole je da uopšte nisu važne karakteristike konzole, koliko kvalitet ( a i kvantitet) igara. Za PS će izaći i izlaziće sve moguće igre. Ninteno je od SNES uvijek bio traljav u tom pogledu... Nisam mogao da se nagledam CoD3... |
|
![]() |
![]() |
#349 |
Novi član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Evo i ja da se prikljucim diskusiji, imam xbox360 jos od dec.2005 i masina je odlicna, graficki igrice kao sto su Gears of War i Lost planet su jos neprevazidjene i cak ni PC nema bolje(trenutno) igrao sam i PS3 i mogu vam reci da je graficki inferiorniji(jaci mu je cpu ali gpu je veoma losiji od xboxovog i ima manje ram memorije za gpu) i da je online dosta losiji od xboxlive-a i da je cjena samo nabudzena zbog bluray player-a....
Po meni za nase ljude u Srbiji je Xbox360 bolji izbor zbog lakseg modovanja i piraterije i nize cjene od PS3 jer su igrice skoro sve multiplatforme i nece nista propustiti sto nemaju PS3.A ekskluzivne igrice su veoma dobre, neki od primjera: Halo je ubjedljivo najbolja pucacina za konzole(26.9.izlazi Halo3) Forza je bolja od GT-a(skoro je izasla 2) Gears of War Splinter Cell Lost planet GRAW1,2 Rainbow6 vegas FEAR Oblivion UnrealT.3 PES6 |
![]() |
![]() |
#350 | |
Veteran
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 221 puta na 145 poruka
|
![]() Citat:
HALO... pa igrao sam keca i dvojku na xbox-u i keca na PC-u. Nikada nisam shvatio cemu tolika slava. Igra je dobar FPS ali na samom XBOX-u i Chronicles of Riddick: Escape from Buther Bay i BLACK su bolje. HALO je skupio slavu multijem i to je to. Resistance: The Fall of Man je u najmanju ruku dobar koliko i HALO serijal. Sto se grafike tice sacekaj LAIR. Cekali smo Gears of War za XBOX360 toliko, daj i PS3ci sansu. Na jesen izlaze prve igre sa priblizno normalnim razvojnim ciklusom. Sto se tice GPU-ai memorije. PS2 ima 4mb vram-a i nema cak ni shadere a opet pokrece jedan God of War 2 koji posramljuje graficki veliku vecinu XBOX (prvi naravno) igara. Cak je i cuveni consolehater Jhon Carmack izjavio da je PS3 odlicno konstruisan iako prekomplikovan |
|
![]() |
![]() |
#351 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Za ne upucene moj savjet u vezi kupovine PS3 ili Xbox360: Xbox360 pozitive: -jeftiniji od PS3 -lakse se moduje -bolji online -moze da se poveze sa windows media centrom -zasad bolje multi platforme i svojih nekoliko ekskluzivnih -ko voli PC igre uglavnom voli xbox jer skoro sve igrice koje izlaze za PC izlaze i za xbox uz to ima skoro istu performansu kao i high-end PC Negative: -veoma glasan -online se placa(50evra godisnje)samo za multi plejer -ima problema sa pregrijavanjem -mora se kupiti HDDVD drajv posebno ako hoces gledati HDDVD-jeve PS3 pozitive: -jeftin bluray player -ima svoje ekskluzivne igrice -besplatan online multiplejer(bas sam danas citao da ce mozda i SONY da naplacuje uskoro) Negative: -skuplji za 300 evra od XBOX360 -nema razlike u grafici -ne dolazi sa HD kablovima(a reklamira se kao TureHD konzola ![]() -ogroman cak je veci i od starog xbox-a |
|
![]() |
![]() |
#352 |
Veteran
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 221 puta na 145 poruka
|
![]()
To je samo jedan od problema koji mene odbija od XBOX-a. SOnyjev cuklus tezi da se produzi. M$ tezi da ga skrati. XBOX je napusten u trenu nakon 4.5-5 godina. PS2 gura izuzetno jako sa skoro 8. SONY ne prestaje da podrzava svoje proizvode.
Beta je bila propala ali si do kraja proslog veka mogao naci skoro sve hitove na beta kasetama. Isto tako i Minidisk. Sony za**** stvar ali ne za**** korisnike. Za M$ ne bi mogao da kazem tako nesto. U svakom slucaju ko kupi XBOX360, pod uslovom da mu pozivi, naigrace se samo ej pitanje koliko dugo. Zelim da XBOX360 pozivi ali i da M$ promeni politiku. Zelim konkurenciju ali onu koja ce da donese napredak a ne da svi (i krajnji korisnik) sem M$a gube sto se obicno desi E, da I da ne zaboravim. Vecina smatrta da je GT bolji od forzae. Ja GT 1,2 i 3 nisam mogao da igram. Ali onaj GTHD demo... majko moja...Jos uvek ga igram.... i nije 300 nego 200e plus ako nadjes negde zakopanu 20gb onda je 100 jer 20gb je potpuno funkcionalna konzola dok je Core "dipstick up users rectal opening" tj polufunkcionalna konzola. U svakom slucaju cekamo bozic ovaj, tada ce stvari biti valjda malo jasnije. Ni jedna ni duga konzola nisu za otpisati. Samo ih Wii pojede ko dezert... |
![]() |
![]() |
#353 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Član
Član od: 7.4.2007.
Zahvalnice: 22
|
![]()
cuo sam da ce PS3 da spusti cijenu konzole..u tom slucaju ponovo ce da bude prvi (iako bi ja vise voljeo da pobijedi wii..jer se oni Microsoft i sony tamo hvale sa dobrom grafikom a ovi su ih dobro za****li..mada u zadnje vrijeme nisu nesto igrice za wii...
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Mario Strikers Charged je dosta dobra igra plus ima i online podrsku i to besplatnu.
![]() P.S. Moj friend code je 472547 170913 ako hocete da igrate samo mi bacite FC na PM. Poslednja ispravka: renegade_of_funk (19.6.2007 u 18:03) |
![]() |
![]() |
#356 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Član
|
![]() Citat:
PS3 je budža i po! U svakom pogledu je čudovište ![]() ![]() Aj pa živeli! |
|
![]() |
![]() |
#358 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Prodaja konzola u Japanu od 23. do 29. Jula
DSL 150,494 Wii 77,169 PSP 35,068 PS3 28,829 PS2 11,757 Xbox360 3,872 GBM 263 GBASP 228 GC 102 DS 90 GBA 41 PS3 se malo poboljsao ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Član
Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#360 |
Član
|
![]()
Nikad necu priznati da 360 ima snage kao PS3!
Mozda zato shto je micro$oftov, a mozda zato shto i nema! Ziveli! |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konzole vs. PC (sta vam vise odgovara) | Ocelot | Konzole | 497 | 17.4.2008 12:02 |
Create Your Own Xbox 360 Games | voodoo_ | Programiranje | 5 | 1.9.2006 18:21 |