![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Član
|
![]()
Nazalost nisam igrao bas sve te igre sto ste nabrojali, ali evo mojih favorita:
CoD (1, UO, 2), GTA V. City, svi delovi LoK, Resident evil, Silent Hill, Halo, Painkiller, Far Cry, Doom, GTA SA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 74 puta na 50 poruka
|
![]()
Prince of Persia Trilogy, to je i jedna od najboljih igara koju sam igrao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Član
Član od: 27.4.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
meni je atmosfera u max payne 2
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Half Life 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
-Syberia
-Fallout -Metal Gear Solid -Clive Barker's Undying. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Član
|
![]()
GTA vice city BLJAAAAK!!! porazno iskustvo
a sto se tice dooobrih atmosfera: -Fallout 1 i 2 (zar se nije svako uziveo u ovaj post-apokalipticni svet) -Half life 2 (prvi deo nisam igrao) -Call of Chtullu (ma ova igra je jezivo dobra!!!) -Arcanum -Mafia |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pacman
![]() ovaj, meni je Syberia 2 imala extra atmosferu, grafika je prelepa! THPS3, skroz opusteno i zanimljivo, pogotovo ona jahta na kraju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
po meni scarface ne zasluzuje da udje ni u top 100 kada je u pitanju atmosfera. prilicno prosecna igra (a kopija gta), sa grafikom zaostalom za vreme kada je izasla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 31 puta na 9 poruka
|
![]()
hmm, Atmosfera...
pa recmo ovako> igra u kojoj sam se stvarno osvrtao oko sebe (lokalna osa),i adrenalin mi je pichio konstantno je Alien VS Predator 1 or 2. Igra u kojaj sam se bash uziveo je Halo. (jbg bash sam se lepo osechao igrajuchi je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Veteran
|
![]()
Suffering,igras ga nocu od 10 do 2 i stavis slusalice na usi(zvuk je odradjen vrh)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]()
-Suffering
-Fear -AvP 2 -Diablo I&II -HalfLife 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
|
![]()
Tacno ali sto samo do 2 , u 3 je nekako atmosfera za te spoky igre najbolja stavis slusalice i na svaki krik gledas u sobi oko sebe.A jos gora stvar ti je da sa slusalicama u 3 sata gledas onu foru sa stonhendzom , ziv sam se.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Dawn Of Magic ima dobru atmosferu za wizarda!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ma moze i duze,ja to onako od oka...A vec sma ispricao sta mi se deilo jednom kad sam igrao: Evo moj post iz teme"lik iz igre koji vas je najvise uplasio...": Na sufferingu je mnogo dobro odradjen zvuk,to me je najvise plasilo...Samo kad cujem ono kako ide po plafonu,ili one vestice kako se smeju..uf..Inace ja sam Suffering igrao iskljucivo nocu,ugaseno svetlo,slusalice...E sad zovite me ludim,ali tako je uzitak EXTRA!!!A sto se tice toga imao sam jedno lose iskustvo.... 02:00h igram Suffering u pomenutim u slovima,kao da sam osetio nesto u sobi,okrenem se -mrak je ne vidim nista(nikog),nakon 2-3 osetim neciju ruku na ramenu,oblio me hladan znoj,u trenutku sam se najezio,bila je to moja tetka koju nisam video ni cuo,dosla da mi kaze da treba da spavam..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Starosedelac
|
![]()
Ma to ti je ono radjeno cini mi se u flashu sa slikom stonhendza i cepa tekst o nekom popularnom pakistanskom pevacu i da je njegova pesma slicna majkl Dzeksnovoj pa se ti udubis da je cuje s i onda .......i dan danas probam da je odgledam a da se ne cimnem ali uvek neuspesno.
Btw jel si siguran da je to bila tetka jel te ovako dotakla ![]() Poslednja ispravka: Stojadin (20.5.2007 u 19:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Veteran
|
![]() Citat:
SIguran,sam...Kao sto vidis ziv sam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Apsolutno si u pravu. Najgori je osecaj koji te tera da protrcis kroz ceo nivo, iako to ne treba da radis... ili kad neko ide ka tebi, a ti si u mraku, znas da ne moze da te vidi, al' ti ipak frka
![]() ![]() Citat:
![]() Inace, sto se tice horor igara, kako koja, ali uglavnom mi nije neka atmosfera s obzirom da preteruju u kolicini istog... horor je lep samo kad se dozira na kasicicu... Thief, FEAR i slicni... a RE je ***** tesko, na koje (bar meni) otupe chula za strah posle 10 min igranja... jedino ostaje sporadicno "cimanje" al ****s to kad nema onog konstantnog straha, koji se uvlaci u kosti, kao kod Thiefa, koji te na kraju nivoa opusti kao da si rak izlecio ![]() Inace, sto se tice atmosfere, extra atmosferu imaju brze voznje sa extra zikom (NFS:U) zatim brze pucacine sa takodje extra zikom (Quake II ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Starosedelac
|
![]()
Blood Omen 2 i Far Cry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Novi član
Član od: 18.5.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Po meni najbolja atmosfera je u Jade empireu jer igrica stvarno ima dobru pricu ,i igra na neki nacin cini igraca malo pametnijim i tjera ga da procita i neku knjigu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Po kojoj biste igri voleli da se snimi film, i zasto? | Marko_L | Kompjuteri i film | 691 | 6.11.2015 15:17 |
Najbolja grafika u igrama IKADA | PeTkO | O igrama uopšte | 241 | 26.7.2013 21:43 |
Najbolja mini igra? | alex92 | Male igre | 56 | 21.2.2009 19:02 |
Koja je po vama najbolja sportska igra u 2005. godini? | Rene | Sportske simulacije | 55 | 13.12.2006 6:33 |