![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.4.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Koliko nas ovde ima Wii >?
![]() ![]() ![]() ??? i da li uopste postoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Mene zanima uopste kako Wii ide na internet i za sta mogu da koristim njegove usb ulaze ? ? Koje stvari treba da dokupim i ima li ih kod nas i koliku su (za povezivanje na net)... Imam kablovski modem koji moze i preko usb-a da utaknem to u WIi??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Wii ima wireless ako si pokriven tim signalom (kao na primer ja
![]() ![]() ![]() A jel nema Wii i LAN? Onaj kao telefonski samo siri prikljucak... Ako nema onda moras da napravis wireless mrezu u kuci (a to je vec malo komplikovanije). SBB je nesto menjao podesavanja tako da ne moze modem u hub (switch) pa internet iz hub-a preko wireless AP-a svima. Mozda moze modem u komp, pa internet sharing a wireless AP u hub i onda svi uredjaji koji imaju WiFi imaju internet. ADSL znam da moze direktno modem u hub, wireless u hub i onda dalje opet sve isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 140 puta na 39 poruka
|
![]()
Imas i LAN za Wii ali samo ako kupis adapter USB to LAN... Ako nemas Wireless mrezu ovo ti je jeftinija opcija, povezes sa kompom i cepas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Hmmm, opet ce da mu treba hub. Mada moze i bez toga ako ne koristi PC i Wii u isto vreme....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Trenutno nema nijedna igra koja moze da se igra online za Wii(jedina koja mozda moze da se igra je Mario bejbol igra),a da bi mogao da igras sa nekim moras da mu uzmes tzv. "friend code" i to je jedno veliko *****e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Da to je po meni najveci propust Nintenda ( On line igranje) valjda ce nesto da odrade po tom pitanju .
Ljudi pitanje je bilo koliko nas ima Wii ovde ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
LJudi mozda nije mesto ovom pitanju u ovoj temi ali da ne otvaram posebnu, zanima me nekoliko stvari :
1.koji modchip ima wii kupljen kod nas (u onoj radnji kod mcDonaldsa na novom) 2. vidim na netu fenomen "Bricked wii" sto potpuno blokira wii ako se ubaci pogresna igra i onda moze da se baci u djubre konzola ? jel moze neko da napise nesto vise o tome ? 3. Takodje zanima me da li smem da updatujem wii preko neta , jer imam u njemu mod chip neki ... ?? hvala na odgovorima poz ljudi!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Potpuno blokiranje konzole se javlja zato što modovani Wii-i (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
|
![]()
hvala na odgovoru , ja se samo plasim da ne blokiram wii tako sto skinem neku igru na kojoj pise da je pal a nije samo zato....Pokusacu ovih dana da updatujem wii tako sto cu ga povezati na net preko laptopa koji ima wifi a na netu je...ako uspeju da se povezu zajedno..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() i dobio sam chip za dzabe zato sto sam kod njih kupio Wii i garancija normalno vazi tako da ti preporucujem da ugradis chip u prodavnici gde si pazario Wii ako ga imaju ! Poz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
ja sam uzeo u virtual masteru...i ima ugradjen cip samo ne znam koji?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Koliko sam obavesten oni ugradjuju Wiikey modchip....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Član
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
Resenje za zakucani wii sigurno postoji u vidu butabilnog DVD-a, ali Nintendo-a boli **** (sa pravom, doduse) za one koji su cipovali Wii da bi igrali piratske i region-free DVD-e. Kada bi ne-daj-boze se pojavili originalni ali felericni DVD-i koji zakucaju Wii, da vidis kako bi poleteli da ti besplatno posalju butabilni DVD koji bi sve popravio... Ako hoces da igras SPM NTSC uradi system update na min. 2.1 verziju, za sta ti treba internet konekcija (wireless router, Wii LAN adapter ili USB wireless AccessPoint za PC). Sto se tice drugih igara (koje nisu SuperPaperMario) najnormalnije se pokrecu igre iz drugih regiona i nema nikakve opasnosti da ce zakucati Wii, naravno ukoliko cip podrzava Region-free (za sada WiiKey, CycloWiz v2...). Ukoliko cip ne podrzava region free i dalje postoji opcija u vidu patchovanja DVD image-a pre rezanja. Patch popravlja 3 bajta (!!!) u DVD image-u igre. Mi (PAL korisnici) smo prosli 100x bolje od nesretnih amera (NTSC) zbog toga sto NTSC u PAL konverzija radi za 80% trenutnih igara, obrnuto vazi samo za 5-10% igara... Na ovoj adresi mozete naci azurnu listu regionalne kompatibilnosti Wii igara. Ova aplikacija radi konverziju regiona na samom DVD image-u. Sto se tice samih cipova, za sada je po karakteristikama najbolji WiiKey, mada zna da pravi probleme sa rezanim gamecube igrama (ne radi audiofix, cak ni GCOS softverski, TeamXeno obecava da ce popraviti u novoj verziji firmware-a, ali za sada nista) Poz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Nabasao sam negde na netu da je moguce instalirati linux na Wii konzoli...
![]() Sta vi mislite? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
mislim da za sada nije moguce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Novi član
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 3
|
![]()
Sta je sve potrebno i kako povezati Wii na internet ADSL ???
![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 26.5.2006.
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka
|
![]()
imash dva nachina da povezes wii na net (iliti neku mrezu racunara).
1. posto wii ima ugradjenu wireless mreznu karticu, sa wiijem mozes da se "nakachish" na neki wireless AP ili drugu wireless mreznu karticu. naravno pod wireless AP-om mislim na onaj koji bi bio kod tebe u stanu, a ne na krovu druge zgrade. AP-ovi kostajo od 40tak evra pa navishe WiFi mrezne od 15tak evra pa navishe 2. wii ima i usb port, na koji mozes da stavish "USB to LAN" adapter iliti mrezna kartica koja ide na USB port. Kod nas tesko da moze da se kupi, ja sam jednom video taj adapter, mislim da je bio Digitus-ov ili Corega-in. Kostao je oko 20e. Ja bih ti preoruchio da pazarish neku WiFi karticu. Em najeftinija, em se lako nabavlja (skoro svaka komp radnja treba da ima neku). ADSL konekciju "share-ujesh" (proguglaj internet connection sharing) na WiFi mreznu, a sa Wii-jem se nakachish na mreznu i to je to. Morash uzeti u obzir , da browser za Wii nije vishe besplatan. Koliko se secam do prvog juna je bio besplatan download Opere, sada kosta 500 wii poena (5-6e , ali ne znam gde mozes njh pazariti kod nas). Ali za updateovanje Wii-ja , vremensku prognozu i vesti je dovoljna samo internet konekcija. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku simakosmos na korisnoj poruci: | ||
LoCo (26.7.2007) |
![]() |
#20 |
Član
|
![]()
Preporucio bih ti bezicno ako ti je komp npr. u spavacoj sobi a Wii u dnevnoj, inace jeftinije te izadje zicno povezivanje jos ako su Wii i PC u istoj sobi...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku chris na korisnoj poruci: | ||
LoCo (26.7.2007) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Oldblivion (program za igranje na starijim kompjuterima) | Veljko the King | Role-Play | 27 | 12.6.2007 0:03 |
SAT net za online Igranje | K'R' HooD | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 24.6.2006 23:16 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |
Online igranje... | dzambo | O igrama uopšte | 7 | 28.12.2005 0:57 |