![]() |
![]() |
|
|||||||
| Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 | |||
|
Deo inventara foruma
|
Nisam nasao temu, pa da otvorim
Vec duze se prica o ovoj igri, duhovni naslednik Xcom-a, uz stare devove iz Firaxisa i Respawna https://store.steampowered.com/app/2..._Zero_Company/ Izlazi uskoro a preview su izuzetno pozitivni sto se tice glume, prezentacije, pisanja i same price. Gameplay takodje, mada ovo je ipak samo pocetak igre
|
|||
|
|
|
|||
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Telepatic (11.8.2026) | ||
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
|
Ja koliko čitam combat je Xcom like, ali je priča i komunikacija između likova kao Marvel Midnight Suns
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Neuporedivo bolje ako je suditi po ovim ranim prikazima.Meni se ta ideja dopala u Midnight Suns, ali je izuzetno lose odradjena. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Deo inventara foruma
|
Odlican za sada, izgleda jako jednostavno u pocetku ali se kasnije bas otvara i postaje sve zanimljivije kako otkljucavas nove klase, pod klase i ostalo.
Prica svakako mnogo zanimljivija bez previse davljenja kao sto je to bio slucaj sa Midnight Suns (posto dosta ljudi uporedjuje taj deo sa tom igrom) Za sada, jako dobro. Dosta ljudi se zali na jako lose performanse, ja stvarno za sada ne nailazim ni na kakav problem. Takodje nisam imao ni jedno izletanje na dekstop (igram oko 17 sati vec) ali svakako treba biti oprezan i mozda sacekati neko krpljenje pre igranja |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Star Wars Battlefront 2 | dex3108 | Akcione igre | 151 | 24.8.2025 2:00 |
| Star Wars Jedi: Fallen Order | dex3108 | Akcione igre | 308 | 2.5.2023 23:53 |
| Nadogradnja za - Cyberpunk, Red Dead redemption 2 i Star Wars Jedi Fallen Order... | Djurke | Šta da kupim? | 132 | 12.1.2020 18:35 |
| Star Wars by Visceral Games | dex3108 | Akcione igre | 28 | 26.1.2019 10:43 |
| Star Wars Yoda's Rap | oluja | Cvet kompjutera | 7 | 8.2.2007 1:22 |