![]() |
![]() |
![]() |
#301 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Clear Sky je bio veoma problematična igra pa sam je opušteno odigrao nekoliko puta. Ovo je jedina igra u kojoj mi šminka nije mnogo bitna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Član
Član od: 24.3.2018.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 110 puta na 62 poruka
|
![]() Citat:
Btw, DSOG kaze da je igra radjena na staroj UE 5.1 verziji, a to nije dobro jer novije verzije rade dosta bolje, pogotovo Lumen i Nanite. https://www.dsogaming.com/pc-perform...ance-analysis/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 264
Zahvaljeno 201 puta na 146 poruka
|
![]()
^Razumio sam ja dobro šta si htio reći, poenta je bila da će svejedno biti jedva igrivo kada izađe što i potvrđuju prve recenzije igrača.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Veteran
|
![]()
Kapitalizam, braćo, kapitalizam, jurenje dedlajnova, rokova i završetaka projekata, da bi se uzele pare, zato dobijamo raspale igre, koje posle čekamo po par godina da ispeglaju, da bismo mogli da kažemo da su odlične i savršene.
To postaje trend, jer publika postoji, novci su spremni, marketing je uradio svoje, a targeti moraju da se ispune. Užas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Član
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 495
Zahvaljeno 476 puta na 167 poruka
|
![]()
Neinspirativno i kasno, omatorio sam da igram sve sto se servira. Nije moglo da se ubaci neki vid prevoza bar bicikla ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Znaci ili necemo polu-proizvode ili ipak hocemo, publika je generalno retardirana, kako god okrenes. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Član
Član od: 30.7.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
Gameplay Walkthrough - Full Game
https://www.youtube.com/watch?v=EOwENdiQI8M Kompletna igra, od početka do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.168 puta na 1.335 poruka
|
![]()
Koliko vidim situacija je gora nego sa 2077, mada je to nekako i ocekivano kad se uzme kakav je haotican development imala ova igra kao i ceo studio koji stoji iza nje (ne govorim o sukobu u Ukrajni), loong road ahead za ovu igru i studio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.667 puta na 4.099 poruka
|
![]()
Znaci autenticno Stalker iskustvo XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Član
|
![]()
Mnoge od ovih ranih recenzija su bez prvog patcha, sto je razlog zasto su imali dosta bugova.
I tesko da je situacija gora nego sa 2077, jer tu su morali redizajnirati neke stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Bacih pogled na par delova po par sekundi i odma su mi za oku upale dve negativne stvari. Prva je glupo odrađena krv kad pogodiš protivnika, druga je zadržavanje X da bi nešto pokupio što mi je užasno i smara igru.
Igra mi žešće glupo deluje na Engleskom jeziku sa onim njihovim mada faka i pussy. Svakako odigraću ovo i verujem da će biti dobra zabava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Član
|
![]()
Postoji opcija da se igra na Ukrainskom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Mislim da je ovo vise Jedi Survivor fazon.
Igrao sam CP 2077 na GTX1650 i I5-7400 kad je izasao samo nekoliko podesavanja su mi bila na low a nekoliko na high ,vecina na medium. Gustna ljudi mislim da mi je bila medium cak . U 1080p bez problema sam odigrao igru . Nije dolazilo u pitanje ni seckanje i ni padovi ispod 30fps . . Ako je bila neka dinamicna rezolucija u podesavanjima ja je nisam koristio .Igrao sam na cisitih prirodnih 1080p . Sad na toliko igram AAA igre sa RTX4070 jer DLSS na 1440p je maltene neki 1080p ![]() Onih cuvenih bagova po jutubu sto su pravili kompilacije se ne secam da li sam imao 1 ili 2 bukvalno. STALKER izgleda ne moze da radi igrivo nikako i to svima . Reko imace mikro seckanje i losiji FPS , neke bagove ali da ne preporucuju igru zbog tehnickog stanja nisam ocekivao . Jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.386
Zahvaljeno 3.334 puta na 2.307 poruka
|
![]()
Ja uzeo da igram na Xboxu i ajde što je fps ko na klackalici, veći problem su mi loše utegnute kontrole. Bukvalno ne možeš da ideš pravo ako analog nije usmeren perfektno i direktno pravo, u suprotnom lik hvata dijagonalu.
Čekaće se da ispeglaju šta mogu... Metro Exodus (kao primer slične igre) je izgledao fenomenalno i radio fenomenalno tako da nema izgovora. Posebno ne nakon toliko dugog development ciklusa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Konačno se skinulo, PC Gamepass varijanta, konfa iz profila...
Iskreno: ceo dan sam čekao ovo, pored nekih nebuloznih poslova, i praćenja još apsurdnijih protesta širom grada, živeti ovu simulaciju je jedno - igrati drugu dosadnu simulaciju je druga stvar. Prvih sat-dva STALKER 2 me definitivno nije očarao. Jank je prisutan, performanse su srednje-loše (iako na mojoj konfi nije toliko strašno koliko sam očekivao, no ipak je 1440p plus DLSS plus FG). Ali ono što me je razočaralo jeste što ova igra vizuelno ne izgleda drastično bolje od prethodnika koje su fanovi modovali dovoljno da se pitam - jel nam uopšte potrebna ova igra. A na nivou priče i svega propratnog isto ne deluje kao neki drastičan korak napred. Nastaviću da igram, iako sa rezervom jer mi ovaj prvi utisak nije baš dobar. Ali moram reći jednu stvar: posle dva sata igranja, više sam razmišljao o tome da se vratim da igram Dragon Age The Veilguard, a i ta igra nije baš sjajna, iako je na mene ostavila obrnut utisak: najpre je delovala dobro (zbog te optimizacije i prosto, manjka bagova), a onda me je razočarala užasnim dijalozima. Nadam se da će situacija sa Stalkerom biti obrnuta, ali očigledni problemi i dalje su tu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (21.11.2024) |
![]() |
#317 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 264
Zahvaljeno 201 puta na 146 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dantheus na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (21.11.2024) |
![]() |
#318 |
Član
|
![]()
Nisu svi igrali istu verziju, ali to izgleda ne koristi naglasavati ovdje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Pratio sam ovako brojeve uzivo kad je izasao DAV kao i za sve naslove koji su mi zanimljivi . Ono sto vidimo koliko brzo se gomila broj ocena i komentara na Stimu , broj igraca cak i entuzijazam u negativnim i pozitivnim komentarima itd
Zanimljivo mi je to sto apsolotno daleko bolje prolazi STALKER od DAV i ako su ogromne zalbe na samu moguncnost da se igra normalno a nije neko ni odusevljenje da je nesto vanserijski nikad vidjena grafika i slicno. Sama igra i kontekst privlaci ljude. Mislim da su developeri se vec oglasili u vezi popravki za STALKER znaci nije start kakav su ocekivali . Ima problema. A opet bije DAV pa ne malo. Mnogo bolji start. Cisto ovako samo da konstatujem da "mladi zele bal bla bla" i "moderna publika" nema veze sa vezom zasto se desavaju neke stvari u igrama i pravac koji se bira. Sve je to odozgo na dole naturano . Bac ocu da STALKER uspe i navijam da "proradi" sto pre a ljudi kupuju, igraju bice to OK mozda i brze nego sto mislimo. Ne mora da bude vrhunska samo malo sredjena pazaricu je sa apetitom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
To ne znači da je ova trenutno dostupna verzija nešto superiorna.
Još jedna fascinantna stvar, ne postoji zvanična podrška za kontrolere na PC-ju uopšte, ja priključio svoj Dualsense, vidim ne radi, ok štagod dešava se. Uključim DSX, stavim da emulira Xbox džojstik, isto ne radi. Posle po forumima vidim da su drugi imali isti problem. Ovaj tip igre možda jeste sasvim dobar na kb+m ali odvikoh se od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
S.T.A.L.K.E.R. : Call of Pripyat | lijenština | Akcione igre | 1928 | 30.12.2023 18:26 |
Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | kvare_cg | Akcione igre | 562 | 7.7.2013 23:44 |
S.t.a.l.k.e.r. 2 | DylaN | Akcione igre | 136 | 16.4.2013 23:01 |
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat online?? | kamikaza_ns | Akcione igre | 11 | 21.10.2009 1:36 |
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer | illidan | Akcione igre | 11 | 26.12.2006 17:48 |