![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Član
Član od: 24.3.2018.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 110 puta na 62 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.164 puta na 1.333 poruka
|
![]()
Sačekati datum izlaska i videti kako igra funkcioniše, nikakvi preorderi. Prosto rešenje zapravo
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
BlackArrow (18.11.2024) |
![]() |
#283 |
Član
|
![]()
Na Xbox X fps izmejdu 50-60 u performanse modu, ali treba vrr.
https://www.youtube.com/watch?v=FXH35rXmGuM |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
VRR je ako ne zelis da zaklucas frejmove ali ako osciluju mnogo i secka u konstantnoj frekfenciji seckace i na VRR .Ako volis da imas jednak frejmrejt kroz celu igru VRR nije opcija. Jer ako imas jednak frejmrejt ne treba ti VRR .
Licno mi uvek konstantan broj frejmova gde je donjih 1% isti kao prosek uvek bolji. Sve dok mogu da broj frejmova pogodim sa Hz monitora ili 1:1 ili 1:2 sto kod mene se prevodi u 60fps ili 72fps. Mogu da stavim monitor na 165Hz jer ima ugradjen overclock u opcijama (nije mi jasno zasto se zove overclok kad je prosta opcija u meniju monitora) ali mi 144Hz i 120Hz sasvim dovoljno. Dobro je da kartica ima makar 20% od full load lufta da ako naidje na trenutno opterecenje ne obara frejmove nego podize load. Jedino da bas ocu da igram igru koja pada stalno ispod 60fps dobrano koristio bi G-Sync , tako mi jedino ima smisla. Naravno ima i drugih filozofija kako se igra igra nije ovaj "sistem" bogom dan ali ima smisla i prednosti. Ima likova koji nikad ne koriste ni jednu AA tehniku npr. Smeta im sto "muti sliku" a ne smeta im razlivanje ivica . Svako ima svoji pristup a mnogi ne pipaju opcije kako puste igru tako sem ako nema vecih problema. to je radikalan pristup za nekog ko drzi MSI Afterburner OSD na on/off ![]() Elem ovo iz videa drzi nadu. Nesto mi govori da nije revolucionarna ni masterklas igra kao orginali ali da je daleko od nekog flopa i slicno . Drugim recima nece biti razocarenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Član
|
![]()
To za vrr je u Xbox X slucaju, u ovog igri konkretno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]()
Ja ono malo sta sam istrazio o stabilnosti igre ('rekla kazala' nista zvanicno jelte), izgleda najpametnije iskulirati sve vesti o igri prvih pola godine , dok ne utegnu pocetne bagove i da se izbegnu spojleri ofc.
Pazarim novi PC bukvalno zbog Stalkera 2 i PoE 2 , ovo moje sokocalo jos iz 2012 procesor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Jos jedan UE5 stuttering festival u najavi. Samo na ovom snimku od pedesetak sekundi je secnulo nekih 4-5 puta. Na oko 0:13-0:14 se vidi stutter a fremrejt je i dalje zakucan na 100+...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Član
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 493
Zahvaljeno 476 puta na 167 poruka
|
![]()
Grafika je jako osakacena u odnosu na prve trejlere, nemam neka specijalna ocekivanja od ovoga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Veteran
|
![]()
To je uvek tako . Dovoljno je dobra ako radi pristojno i ako su animacije fluidne i na standardu makar ove decenije ,ne mora nista posebno ali odredjen kvalitet da moze da se kaze AAA produkcija.
I naravno efekti napucavanja ,sve sto ide uz to od zvuka do tela kako se ponasa kad ga lupi metak i sitni efekti. AI kazu da je OK .Verovatno da jeste. Ostalo je sama mehanika progresije kroz igru i da li ima zgodne zemske ![]() Zacudo ovde mi prica nije toliko bitna ali .... I te kako bi pomoglo da je jedna ozbiljno napisana pricica sa dobrom dramatizacijom i nesto pametno unutra da ostane malo duze posle zavrsetka igre u glavi . Bice dobro jer ne moze sve maler da bije. 1.Prvo prodam procesor i stoji 5 dana u posti lik nece da ga podigne ,stalno vice sutra ,sutra i na kraju platim duplu povratnu postarinu. 2.Onda zavrsim Frostpunk 2 dan ranije i sad nemam sta da igram do sutra a da mi se stvarno igra. 3.Onda mi danas stigne laptop ,onako sanjiv ukljucim,probam vidim radi javim majci da dodje da ga uzme. Onda me lik zove u 4 popodne da kaze da je pogresan laptop poslat kobajagi posta kriva... Reko druze salji moji laptop ja ti ovaj ne vracam dok ne stigne drugi. Nije ni izvini reko ni zao mi je samo krivi postu . Tri lose stvari , 4 . mora da bude dobra . Tako da bice Stalker OK. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.941
Zahvaljeno 2.137 puta na 1.188 poruka
|
![]()
Ja na ovim snimcima vidim maltene kec samo u novijoj grafici. Ima li nekih novina u mehanici, neke evolucije, ili je sve ovo samo kec na steroidima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^^ Rana iskustva u poslednje vreme su skoro za svapozitivna ali onda konacan proizvod ispadne bas cist prosek.
Recenzije zakljucane do par sati pred izlazak cini mi se, tako da bi uskoro trebali da saznamo kakva je situacija. Opet, ne uliva nista od ovoga nadu. Zahtevnost, prostor, pecevi....citava situacija bas smrdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Član
|
![]() Citat:
Nije ovo PC ekskluziva, drugi Crysis, pa da se moze forsirati grafika do nekakvog maksimuma i cekati par godina na hardver koji bi to mogao tjerati normalno. Toga vise nema odavno, niti ima potrebe da se tako nesto radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 257
Zahvaljeno 196 puta na 142 poruka
|
![]() Citat:
![]() Podignut je embargo na recenzije. https://www.gamesradar.com/games/fps...rnobyl-review/ https://www.polygon.com/review/48160...er-2-review-pc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Član
Član od: 30.7.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
GamingBolt - Review
https://www.youtube.com/watch?v=nxhBDJyk09Q ACG - Review https://www.youtube.com/watch?v=JHNsOyz8PYY Skill Up - Review https://www.youtube.com/watch?v=BRCLRAJkqjg LevelCapGaming - Review https://www.youtube.com/watch?v=kOiLZPryhLw GamesRadar - Review https://www.youtube.com/watch?v=PIzAa1K_-Y4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 174
Zahvaljeno 193 puta na 124 poruka
|
![]()
Vazno da je osnova igre dobra. Ono sto cini S.T.A.L.K.E.R. dobrom igrom. Atmosfera, AI, napucavanje... Bugovi ce se ispraviti, optimizacija poboljsati.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Geralt na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (20.11.2024), Porsche (20.11.2024) |
![]() |
#300 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pre ce biti da do osnove jos nisu mogli da dodju od gomile problema koje igra ima ![]() Mislim da je jos prerano pricati o tome sta je osnova ove igre, isuvise je problema da bi se realno sve to sagledalo. Mada sam malo razocaran komentarima po netu, nekako ovako katastrofalno stanje igre dobija skoro pa besplatnu prodju, a igra je pod punom cenom sa sve pre-order bonusima, zakljucanim misijama i season pass glupostima.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
S.T.A.L.K.E.R. : Call of Pripyat | lijenština | Akcione igre | 1928 | 30.12.2023 18:26 |
Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | kvare_cg | Akcione igre | 562 | 7.7.2013 23:44 |
S.t.a.l.k.e.r. 2 | DylaN | Akcione igre | 136 | 16.4.2013 23:01 |
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat online?? | kamikaza_ns | Akcione igre | 11 | 21.10.2009 1:36 |
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer | illidan | Akcione igre | 11 | 26.12.2006 17:48 |