![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Ja sam se prilično iznenadio lakoćom sa kojom sam prešao remake Demons Souls-a smatrajaći ga, kao rodonačelnika, najtežom njihovom souls igrom.Verovatno je tako i ovo...
Svakako će se zaigrati i nadam se kliknuti. ![]() Ukoliko ispune očekivanja Lords of the Fallen i Lies of P biće interesantan 3. i 4. kvartal ove godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.326 puta na 2.300 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
|
![]()
Ne igra niko?
Iako sam planirao da igru ne pokrećem dok je ne uzmem za PS5, ipak sam je instalirao kod klinca na kompu ne bi li se malo upoznao sa mehanikom, odigrao par misija čisto da vidim hoće li biti potrebno navikavanje i učenje kao što je to bio slučaj sa prvim DS-om. Na žalost taj "skok u nepoznato" je u potpunosti izostao i u igru sam uleteo kao da je ovo i za mene 6. deo AC-a.Ne znam da li je to zbog toga što sam relativno skoro odigrao fantastični Returnal koji iako je potpuno drugačija igra ima, po meni, dosta sličnu mehaniku borbe.Dosta brzo kretanje po terenu, brza izbegavanja, pucanje po unapred, skoro automatski, lokovanim neprijateljima i mele udarci nekim energetskim sabljama. Imao sam peh u samom startu gde sam do prvog bosa stigao iznenađujuće lako a onda njemu sat vremena nisam uspevao da skinem ni petinu skale.Očekivao sam da na tom startu nemam kompletno naoružanje i da ću ostale stvari dobiti kako igra malo odmakne, pa sam provalio da sam se sve vreme borio isključivo sa nekim rocket launcherom koji nema neograničenu municiju i da ja odmah u startu imam i pušku i sablju, ali da mi na gamepad-u ne rade L2 i R2 tasteri i da sam zato toliko loš.Tu sam hteo da batalim igru na kompu, ali sam ipak probao sa mišem i tastaturom što se za sada čini kao bolje rešnje od gamepad-a. Kao i sve njihove Souls i Soulslike igre i ova radi odlično na mom kompu u full HD-u ali igra izgleda lošije u toj rezoluciji nego neka starija njihova ostvarenja.Verovatno tome doprinosi sam setting u kom se igra nalazi.Tako da je to razlog više što ću verovatno sada stati sa igranjem dok je ne uzmem za Sony. Meni skoro u svemu ova igra ne liči ni malo na neko FS ostvarenje ali to je prosto iz razloga što sam se sa njima upoznao 2011 godine i od tada igra određen tip njihovih igara a ovo je ipak potpuno drugačije ostvarenje.Odigrao sam 7-8 misija među kojima su bile i misije sa određenim pointerima bez boseva, misije samo sa bosevima, misije sa kolosima od boseva kojima je bilo potrebno uništiti određene markere na njima kako bi se misija završila, igrao sam se malo sa customizacijom i iskreno mi se sviđa igra.Ima tu i tamo krindža na koji nisam navikao od FS-a prilikom brifinga pred misije ali ne smeta toliko. Za sada, za mene, igra nije ni blizu po težini sa DS naslovima, pogotovo kada prvi put igram ovako nešto u njihovoj režiji, ali vrlo je moguće da će se to promeniti već na sledećoj misiji. Osim u samom uvodu, nisam nešto primetio da mi se priča nešto puno odmotava.Iako to nije ništa novo kada se poredi sa njihovim igrama koje sam igrao prethodnih 12-13 godina ovo je ipak drugačiji koncept.Kao plaćenik koji koristi tuđe kredencijale i na taj način se infiltrira u organizacije koje vode rat na Rubikonu, trenutno stičem iskustvo i poene obavljanjem misija koje su uvek po dve koje kada odradim dobijam nove dve uz to da posle svake misije skoro, dobijam poruku od različitih likova čiju sam pažnju privukao dobro odrađenom misijom (kao da vozim neki NFS).Nadam se da će kasnije misije biti malo više vezane za samu priču i da prosto neće biti u potpunosti koncipirano tako da kroz celu igru samo rešavam dve po dve misije. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku m1aden na korisnoj poruci: | ||
Pandemonium (30.8.2023), polarnimeda (29.8.2023) |
![]() |
#45 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
ja koliko se nadam da ce ova igra biti ok, tolko nemam nista protiv da pukne jer me ni setting ni kontrolisanje robota ne privlace.
voleo bih da se fromsoftware drzi klasicnijih souls igara, da izlaze cesce. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam stvarno kako bi posle Elden Ring-a izgledala još jedna njihova igra u istom settingu.Imalo bi smisla jedino da su uradili nastavak BloodBorne-a ili ne daj bože Sekira.
![]() Ove i sledeće godine su tu Lies of P, The Lords of the Fallen i Black Myth.Tri veoma jaka pretedenta za titulu dostojne soulslike igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
ako nemaju ideju, evo nek srede bloodborne i demon's souls remake za pc. ![]() verujem da je armored core solidan naslov, ali tesko da ce i par procenata od elden ringa dohvatiti... videcemo. a ne mora potencijalna nova igra da bude bas isti setting kao elden ring. nek bude vise u witcher ili skyrim fazonu. ![]() a sekiro je bio top meni. iako mi ni taj setting nije bas 100% po volji, vrhunska igra. tacno bi to mogli u pauzama dark soulsa, ako nesto bas moraju. ![]() eto, reseno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
|
![]()
Slažem se da ni jedna do sada nije uspela da bude souls umesto souls igre, ali po meni, iz onog što sam video, Lords of the Falles ima baš jak souls šmek, P dovoljno dobar BB šmek, a Wu Kong je priča za sebe.Iskreno najviše navijam za Wu Konga, ali mislim da bi sve tri mogle da zasijaju.
U Demons Souls sam se prilično razočarao a o njemu sam najviše mislio dok sam kupovao peticu. Uostalom, nadam se da će u toku sledeće godine izaći i Shadow of the Erdtree i da neće biti ništa lošiji od drugih njihovih ekspanzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
sto ne znaci da igre nece biti dobre svejedno, cak i ako ne budu na nivou fromovih. inace mene P ne privlaci, nista bey krvi i mesa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Odlicna igra, sto se tice akcionog gameplay-a, FS u samom vrhu. Nadam da ce biti jos nastavaka. Terao sam neki medium-heavy build i jedino me onaj Ibis Series zlostavljao...pored njega i finalni boss me namucio.
AC6 9/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Starosedelac
|
![]()
Izgleda da stize update koji donosi nove delove.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (12.12.2023) |
![]() |
#52 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
|
![]()
NG+ donosi neke nove misije dok neke misije menja i ima nekih novih delova za AC. Isto je i sa NG++.
Samo moras da odigras oba kraja da bi na NG++ imao opciju za treci kraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Core i5 760 dolazi u trećem kvartalu | Predrag Stankovic | Vesti | 14 | 20.7.2010 11:58 |
Core 2 Duo, Conroe | Boris[FR] | Osnovne komponente | 218 | 3.3.2007 17:38 |
Dole P4 1.7 GHz, živeo Core 2 Duo!!! | PixelTerror | Šta da kupim? | 3 | 1.12.2006 16:34 |
Quad Core Battle | PAIN | Vesti | 9 | 3.11.2006 18:41 |
Core Duo vs Core Solo | milan | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 24.8.2006 20:23 |