![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | ||||||
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 498 puta na 292 poruka
|
![]()
Glasine su bile tačne! Armored Core VI izlazi 25 avgusta 2023.
Više detalja o igri u ovom IGN eskluzivnom intervju.
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Ali obozavam ove najave gde igra bukvalno izlazi za par meseci, bez ikakvog vucaranja i hajpovanja decenijama bez potrebe. Opet su poceli da smaraju sa stogodisnjim cekanjem naslova, drago mi je da ovo nije to (samo da bude ispeglan kako treba, pogotovu PC)
Deluje super za sada...Yamamura je glavni, Sekiro je meni bio odlican, nadam se da ce i ovde odraditi dobar posao. Jedino me malo brine sto ce igra imati klasicne misije i nivoe kao i raniji Armored Core nastavci. Ne zelim da ovo bude OW, ali bih voleo da ima malo vise slobode u kretanju, istrazivanju itd. Samo da dizajn nivoa i misija bude na zavidnom nivou i nadam se odlicnom naslovu. Ako nekoga zanima sta je AC u stvari, kakve su igre u pitanju i analiza trejlera, Vaaty je izbacio odlican video na tu temu
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 829 puta na 496 poruka
|
![]()
Ovi iz Froma ne bi bili živi da ne ubace izraze kao što su "cinder", "burn" i slično gde god stignu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pipboy na korisnoj poruci: | ||
mvasic (3.5.2023) |
![]() |
#24 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 347 puta na 215 poruka
|
![]()
Ne vidim zašto ne bi napravili akcionu igru ljudima koji ne vole "souls" žanr. Zašto ne bi uzeli parče tog tržišta ujedno dokazali da mogu iskoračiti iz komforne zone i napraviti nešto novo i drugačije u odnosu na matricu koja postoji skoro 15 godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kekule Mekule
|
![]()
Poslednji Armored Core je izasao pre 10 godina i to je petnaesta igra u serijalu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Bice ovo kao prvi DS...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Treba biti pazljiv sa ocekivanjima da ce ovo biti imalo nalik na DS ili ranije From naslove.
Naravno sve zavisi kako From to odradi, ali ako je verovatni nekim pricama ovaj naslov ce u srzi biti klasican Armored Core naslov, sa klasicnim misijama i linearnijim nivoima i tu se nista preterano nece razlikovati. Osim klasicnog AC-a, po izvodjenju ce verovatno biti slicniji ovim novijim Ace Combat naslovima gde svaka misija ima gomilu linearnih zadataka, neprijatelja i situacija kojima cete se prilagodjavati i pripremati pred svaku misiju. Nikakav polu otvoreni ili pak otvoreni svet (to je vec potrvrdjeno koliko ja znam) Mislim da ne treba ocekivati nikakav DS ovde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
|
![]()
Vise sam mislio da će biti potrebno navikavanje kao na DS.Možda ne legne iz prvog puta...
![]() Borba sa bosom na kraju se svakako ne razlikuje puno od nekog bosa u njihovim souls i soulslike naslovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Mene licno iz price podseca kao na ovaj novi Ace Combat, licno ocekujem nesto slicno. Takodje treba uhodavanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
|
![]()
Svaka njihova igra, kada gledam gameplay snimke, deluje onako, nista spec, ali kada krenem da igram skroz druga prica. Oni su najbolji primer da nije isto gledati i igrati igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.941
Zahvaljeno 2.135 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Ovo izgleda odlicno. Muzika mi se bas svidja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
|
![]()
Kako se bliži release date sve mi se više čini da ovo neće biti my cup of tea.Posebno me brine krivulja uhodavanja, učenja mehanike i svega toga u odnosu na zadovoljstvo koje će mi igra pružiti.Posle DS-a ni jedna njihova igra nije mogla da me preterano iznenadi što se tiče samog načina izvođenja i uhodavanja dok je ovo sad potpuno druga priča.Ne sviđa mi se toliko cimanja oko opremanja AC-a.Kompletna mehanika souls igara u borbi prsa u prsa je jedno, ali kada se to prebaci na puškaranje... hm... ne znam imam li u sebi i dalje ono što je potrebno za jednu ovakvu igru.
![]() Najbitnije mi je, kao velikom fanu FS-a da ne zakažu kakvu god igru da naprave.Želim da, iako se meni igra ne svidi, bude kvalitetna igra onima koji će je igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Veteran
|
![]()
Kao (predpostavljam
![]() Komplikovana kustomizacija robota je i dalje tu (brdo statistika cije vrednosti idu u hiljadama), svi sistemi vezani za to su odlicni i sa te strane i dalje je to stari AC. Medjutim nisanjenje je potpuno izbaceno iz igre, sada igra funkcionise sa Dark souls full lock on mehanikom. I stari armored core su imali lock on, ali je on funcionisao tako da (zavisno od hardvera i softvera koji ugradis) imas ogroman "crosshair", npr. 1/3 ekrana, i moras da zadrsis neprijatelja, opet zavisno od opreme, neko vreme u njemu da bi ostvario lock-on. Ako ti nepriljatelj pobegne iz nisana gubis lock-on. Full lock-on je cak i "bolji" nego u npr. DS3, tamo si mogao da izgubis lock on ako ti neprijatelj preleti iza ledja i sl, u AC6 uvek prati neprijatelja. Sto obezvrednjuje mnogo statistika, sta me briga koliko se brzo moj core rotira ako u borbi ta statistika ne znaci nista posto je instant okrecem da mi neprijatelj bude u centru ekrana. Takodje su uveli estus flask (nije bilo nikakve popravke ni nove municije u toku misije ranije) samo sto ovde ne postoji nikakva animacija koja te tera da se izboris za priliku da ga iskoristis. Prosto mi nije jasno zasto samo nisu povecali HP. Jos jedno veliko odstupanje je mogucnost da menjas opremu u toku misije, na svakom "bonefire" (ranije nije bilo checkpointa) mozes da respecujes meka, sto opet mnogo olaksava igru (i bukvalno nema nikakvog smisla). Ranije si za npr. misiju koja pocinje otvoreno a zavrsava se u nekom postrojenju, prakticno borba prsa u prsa, sa opasnim bosom na kraju u nekoj areni stvarno morao da isplaniras build, pogotovu sto je i municija bila ogranicena. Ne sumljam da ce biti dobra igra, ali ovo je vise Elden Ring sa magovima koji nemaju cast animacije ubrzan x5 nego Armored Core. AC je bio mnogo teza igra od Souls igara a cini mi se da ce ovaj nastavak biti ubedljivo najlaksa From igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.941
Zahvaljeno 2.135 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Ja koji bas volim mechove i igre poput Mech Commander serijala, Mech Warrior i Battletech se radujem sto izlazi ovako nesto za PC, ali me s druge strane isto tako malo odbijaju stvari koje si bas naveo, i sto ne vidim tromost aparature, vec kao da je trzalica na spidu.
Ovo cu sa zadovoljstvom verovatno igrati, ali bih hteo da vidim te stvari koje su krasile prethodne Armored core igre, ali su velike sanse da i ovo bude podredjeno danasnjoj publici kao sto je Elden ring podredjen u odnosu na Dark Souls-a (citaj OLAKSAN). |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Core i5 760 dolazi u trećem kvartalu | Predrag Stankovic | Vesti | 14 | 20.7.2010 11:58 |
Core 2 Duo, Conroe | Boris[FR] | Osnovne komponente | 218 | 3.3.2007 17:38 |
Dole P4 1.7 GHz, živeo Core 2 Duo!!! | PixelTerror | Šta da kupim? | 3 | 1.12.2006 16:34 |
Quad Core Battle | PAIN | Vesti | 9 | 3.11.2006 18:41 |
Core Duo vs Core Solo | milan | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 24.8.2006 20:23 |