![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.941
Zahvaljeno 2.135 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Igracu ovo, deluje lepo. Razocarao sam se kad sam usao u postavke za jezik, i pored onoliko jezika nisu stavili srpski. Ne mogu ni da je dozivim kao domacu igru uopste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka
|
![]()
A cekaj da li je bitno ?
Koliko sam razumeo u igri nema ni monologa ni dijaloga, nema teksta, nema nicega. Problem ti je sto meni sa podesavanjima nije na srpskom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tako je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.658 puta na 4.091 poruka
|
![]()
Realno bilo bi ok kada bi barem razvojni studiji sa ovoga podneblja radili malo na domacem jeziku. Sony neke svoje naslove ako ne i sve novije prevodi na hrvatski npr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.382
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
Ja probao pošto je u game pass, stvarno ima dobar art style i atmosferu, alal vera. Ali smara brate sa zagonetkama. Bolje da ih nije ni bilo ili da su totalno rudimentarne, ionako ubijaju već spor pacing cele igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]() Citat:
Meni padne na pamet kad je svojevremeno Nioh izašao, ljudi su bili oduševljeni, meni se nije svidela uopšte. Nikada je nisam ni završio. I to je potpuno legitimno. Ali očekivati da igra, još od domaćeg studija, mora da dobije visoku ocenu ili šta već, malo mi je naivno. I opet ću ponoviti, meni kad se igra dopadne, deluje interesantno, uzmem, instaliram, probam pa procenim. Šta mi vredi što xy jutjuber balavi nad njom ili je pokopava 2m pod zemljom, dok ne vidim sam, nisam nikad siguran. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja imam nasumicni kreseve nakon 15,15 sekundi igranja. Samo izbaci iz igre. Ne moze ni da se igra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]()
Ja ću večeras igrati, vidjet ćemo kako će ići.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Član
Član od: 25.10.2020.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 51 puta na 35 poruka
|
![]()
Evo GmanLives recenzije!
https://youtu.be/ZuUtGVhRDVo |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Veteran
|
![]()
Igrao nekih 20min, za sada je sve ovo bilo u Demo verziji, igra se vrti solidno na mojoj skromnoj konfiguraciji, što je vrlo bitno.
(Ima malo trzuckanje, tj gpu usage varira od 1-100%, ali nije često. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Meni igra za sad odlicna! Atmosfera stvarno vrhunska.Zvuk.Sa slusalicama pogotovo.Groteskno, jezivo i prelepo u svemu tome.Animacije.
![]() Apsolutno je sve do toga, ko od igraca u koji podforum stavi ovu igru.Vise je avantura nego sto je shooter i meni je to sasvim ok.Svet je dovoljno interesantan da mi ta sporost ne smeta.Zagonetke za sada, za jednu ovakvu avanturu skroz interesantne.Po meni se od prvih nekih gejmpleja videlo da to i nije toliko nabijeno akcijom.Narator je u poslednjem onom klipu izricito naglasio da igra nije suter. Mislim da je za nas prvi zvanicni prvenac medju velikim igracima jako dobro i da zasluzuje mnogo vece pohvale nego osude!Nije Serious Sam i mozda je i to najveci problem mnogima. Jedino sto zameram a za to stvarno ne vidim nikakav opravdan razlog je to sto bas ima samo meni prakticno, a nema ga na srpskom.Ovo jeste i moze da bude odlicna prezentacija neceg naseg a nema na nasem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Veteran
Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 254 puta na 136 poruka
|
![]()
Ovo je out of box i to je super. Izleteli su iz klisea, nema teksta i sam tumacis igru i pricu. Uticaj Gigera je veliki, ne Xenomorph, vec nesto drugo sto iz njegovog opusa. Podrska za EBB. Djavolski posao koji je dugo trajao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Meni je bila teska za poceti zato sto nisam u tom trenutku bio za takvu igru.Morao sam da vidim sta je iz radoznalosti i znam 100% da cu je igrati. U jednom momentu samo mi se igra takva igra i to vazi za bilo koji tip igara.Naucio sam da stavim igre( i filolmove i knjige i drugo) za momenat kada sam mentalno bas za to. U poslednje vreme vecinu igara pocnem da vidim sta je i ostavim a odma znam hocu li igrati u buducnosti .
Vidi se da je ozbiljan pristup a ne povrsno farbanje preko ociju . Pala je do 67% a sada je u pozitivnih 72% , tacno ono sto sam pisao u prethodnom komentaru da su mnogi poleteli misleci da je igra nesto sto nije i sad kada je poznatije sta igra jeste popravlja se ocena. A prodaja izgleda ide odlicno i isla je i kad je bila mixed ocena. I dalje mislim da za to sto je pokusano potpuno je uspesno i ostvareno. Zaista kad se stavi zvuk na filmik (ili sinematik kako se bese zove) vrhunski je. Ideja "bacenog u svet" je potpuno uspela. Ne moram da zavrsim igru da to vidim. Izgleda da ce biti jedna od onih igara koja ima kultni status. Vec se prave videi gde se spekluse o "pitanjima sveta" . Mislim da su autori to i hteli.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kultni status hahahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Da takve igre dobijaju kultni status pre nego popularni status . Znas kao Dejvid Bouvi pre Let's Dance ...
![]() A ima vec ogromnu prodaju ,veoma impresivno . 4000 recenzija na Stimu za 3 dana je jako puno plus igra je na GOG ne znam za Epic...Video sam vec ovaj proces vise puta za druge igre . A zasto je smesno ne znam al ako samo nek je radosno. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
Gadoguz (18.10.2022) |
![]() |
#96 |
Veteran
|
![]()
Zlokobni zvuk radio, verovali ili ne, Đorđe Miljenović aka Skaj Vikler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
|
![]()
Ovo izgleda tehnički i stilski ultra dobro i atmosferično. Deluje baš svetski a ne nešto čemu se gleda kroz prste jer je naše. A što je najbolje od svega, vidi se jasno da nije playing safe mainstream stvar.
Ja ću lično sačekati da se malo ispegla šta ima da se ispegla. Nije da im je potreban push sa ovakvim startom. Anyways, svaka čast ljudi! Za viziju, za rad i za uspeh koji je već očigledan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ponovo ću da napišem ono što je obrisano: igra nema načina da ostvari "kultni status": izgleda jako lepo i atmosfera je sjajna ali je dosadna do koske i to je činjenica.
I nešto što mi izgleda i kao summa summarum opšteg utiska o igri: https://www.youtube.com/watch?v=7Lhd_E7suZ0 Poslednja ispravka: DeCoy (18.10.2022 u 14:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
|
![]()
Danas sam nastavio sa gameplay-om, igra me podsjeća dobrim dijelom na (Obduction) zbog zagonetki, koje u ovom slučaju nisu teške bar meni, i level dizajn malo na doom, atmosfera je odlična sa sluškama, do combata još nisam došao, i svidja mi se što nema Jump scare-ova, nisam baš neki ljubitelj horor igara ali ovo sam morao da igram.
Evo još koja sličica: Spoiler za slike:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
|
![]()
Ne igra se ova igra sa uperenim kamerama i moranjem da komentarises svaki momenat drugima svoje misljenje... Ovo se igra solo, sa sluskama, prepusten atmosferi i vizuelnom ugodjaju. Jako me ova situacija podseca na Death Strandi gde su jako bila podeljena misljenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|