![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve je radilo OK. Međutim to više ne funkcioniše. Izlazi poruka da treba Novi firmware za fotoaparat. Zadnji je iz februara 2020 i nije moguće naći nov. Kako da rešimo ovaj problem. Fotoaparat Canon 77d i telefon TCL 10 pro Android 10.
Verovatno je u pitanju da android sa novom verzijom na telefonu ne podržava fotoaparat. Ni fotoaparat nije prestar da bi tek tako izgubio tu opciju. Međutim na starom telefonu Android 8.0 radi sve kako treba. Unapred hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Može jedna tema da se obriše pošto iz nekog razloga ima dve iste. Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Jel isto traži i za WiFi?
Ja svoj Canon 750D i Android 10 telefon vezujem preko WiFi i sve radi kako treba. Trebalo bi čak i da je brže od NFC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam ga upario sa wifi možda ne znam podešavanja. NFC mi radio kad sam uzeo telefon pre oko dva meseca. Zadnjih dvadeset dana ne radi, i to me zbunjuje. Kao što sam rekao na Xperia XA1 ultra 8.0 radi perfektno. Ako smatraju da je fotoaparat koji je izašao 2017 zastareo onda nisu normalni. Tvoj je za malo i stariji. Da traži novi firmware za telefon bilo bi nelogično jer se telefon konstantno apdejtuje. NFC nije možda brz ali kad prebacujem 3000 sirovih fotografija onda je OK, sve natenane i navikao sam na to, naročito kad to radim na terenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pogledao sam video, mislim da sam prolazio kroz te opcije, pokušaću opet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Wifi, još ne mogu da se snađem u vezi povezivanja, pogledao sam i gore priložen video. Uspeo sam sa bluetooth. 30% sporije od NFC. Bitno da radi i neka ostane tako. I dalje ću tražiti rešenje za NFC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Telefon izmedju 200-300 e | Lazar95 | Aparati i oprema | 92 | 24.10.2017 18:53 |
Telefon od 6 inča | star-duster | Aparati i oprema | 21 | 23.1.2017 19:07 |
Jeftin telefon u VIP-u | dule.j | Aparati i oprema | 20 | 18.12.2016 17:15 |
Telefon i ADSL? | crni_vatreni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 11.11.2007 15:41 |