![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#381 | |
Veteran
Član od: 2.11.2011.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 187 puta na 113 poruka
|
![]() Citat:
Imam hrpu itema u storage-u, a ne mogu da ih prodam drugim igracima, vec samo ingame trgovcima za standardnu sicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Član
|
![]()
Ja sam tek lvl19 pa za sada i ne vidim neke restrikcije ako mi se svidja igra na dalje uplaticu neki mesec sigurno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Deo inventara foruma
|
![]()
А колико је меcечна претплата?
Sent from my Skate using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Član
Član od: 29.5.2010.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 38 puta na 33 poruka
|
![]()
Da li igra neko aktivno AoC? Da li uopste postoji neki aktivan Balkanski gild?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Veteran
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 118 puta na 72 poruka
|
![]()
Da dignemo iz groba neke stare mrtvace, igra je poprilično živa iako je u maintenance modu. Igra je besplatna do posednjeg nivoa, tada dolaze ekspanzije koje moraju da se kupe ali nemaju dodatne nivoe. Svet je lepo uradjen, a muzika je fenomenalna, ja sam u početku slušao onu iz filma dok mi nisu rekli da probam ovu iz igre.
Postoje samo dva servera, jedan pve drugi pvp, klase su zadržale neke stare osobine, tipa tenk ima mod za odbranu, napad i agro, ako hoćeš da koristiš taunt najbolje da se prebaciš u agro pa vratiš u odbranu, fizičke klase prave komboe sa svojim veštinama, magijske klase to nemaju već sa 50im nivoom dobijaju mogućnost da predju u emo mod gde sebe povredjuju i biraju neke od ponudjenih magija koje im se tada nude. Krafting je tu ali je beskoristan, nisam video ikakve role-plejere do sada ali sve u svemu, ima i gorih načina da se potroši vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Conan The Cimmerian download za Amigu.... | Covenant | Stare igre | 7 | 9.8.2006 2:23 |