![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
Pregled rezultata glasanja: Gde bi ulozili tesko zaradjene pare? | |||
Nitendo Wii |
![]() ![]() ![]() ![]() |
76 | 24,52% |
Xbox360 |
81 | 26,13% |
Playstation 3 |
153 | 49,35% |
Glasova: 310. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 | ||||
Novi član
Član od: 6.3.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
@Ocelot
Moracu malo da ti odgovorim ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Na kraju krajeva, zasto je Microsoft izjavio da im je konkurencija Wii a ne PS3? Zasto se Sony odlucio u zadnjem trenutku da ubaci motion senzore (i izbaci vibraciju zbog toga???) u svoj joypad ? Reci cu ti. Zato sto znaju sta predstoji. |
||||
![]() |
![]() |
#182 |
Član
Član od: 26.12.2006.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 71 puta na 22 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]()
Što volim kad imam dobrog sagovornika.
![]() Opšte je poznato da Nintendo tretira ostale proizvođače vrlo loše. Sada su se malo popravili, ali još uvek to nije to. Gledao sam listu igara koje treba da izađu ove godine i ona uopšte nije zanimljiva. Ima tek nekoliko naslova koji mogu biti interesantni. To priznaju čak i najveći Nintendo-zaljubljenici. Dalje, njihova najveća "inovacija" može vrlo lako biti uzrok propasti konzole. Zbog specifičnog načina upravljanja, portovanje na ostale konzole je ili vrlo teško ili nemoguće. Ako se dobije utisak da igra neće ostvariti profit, onda je neće ni praviti. Prodaja Wii je u Japanu ove nedelje pala za oko 20%. Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
1. Da bi time pokušali da omalovaže PS, jer im je Sony svima isprašio turove u poslednjoj generaciji i to još uvek radi. 2. Zbog trenutne popularnosti Wii konzole, jer je Sony imao veoma slab start. Citat:
Još samo jedno: Na GDC je jedan od ljudi koji rade na igri Spore izjavio: "Wii is a piece of shit!" Zašto je to rekao, možeš da pročitaš ovde: http://wii.ign.com/articles/771/771051p1.html |
||||
![]() |
![]() |
#184 | ||||||
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
Spisak mnogo "dobrih" portova i movie-to-game krs igrica. Wau...da bi dobio malo kesa sve sto treba da uradis je da napravis krs igru,strpas "wiizovane" kontrole i eto ti multimilionske zarade. ![]() Citat:
A povrh svega Ubisoft ce portovati nekoliko "starijih" igrica npr. Prince of Persia The Two Thrones. Jedna dobra igra =/= sve dobre igre Naravno da nije. Nemoj da pricas takve nebulozne stvari. Gledanje Blu-Ray filmova je samo bonus,a za razliku od PS3 Wii can nema ni najobicnije DVD player tj. ti placas 250$ za konzolu koja kosta 150$ da se proizvodi. Nintendo je zla imperija a ne Sony. Citat:
PS3 kao i njegov prethodnik PS2 ce da utice na popularizaciju Blu-Ray. Citat:
![]() Citat:
Da opanjka svoju najopasniju konkurenciju,Sony. Wii nema nikakve veze next-gen ratom,Wii je tu samo da donese profit posrnuloj kompaniji. M$ se uvek sluzio prljavim trikovima i nastavice tu tradiciju. Citat:
Kradja i preradjivanje ideja se desava jos od Hrista,a to sto se ti jos nisi navikao na to nije moj problem. Kao sto je Ocelot rekao,rumble je vracen tako da je tvoj komentar "vibracije nema konsola/kontroler je krs" propao. |
||||||
![]() |
![]() |
#185 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
broj prodatih konzola
![]() ![]() Sto se mene tice Wii ima sasvim sigurnu buducnost, Wii nije "nex-gen konzola" vise je new-gen ![]() http://renegadeofwii.blogspot.com/20...2007-igre.html |
![]() |
![]() |
#186 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Član
|
![]()
jos bolje brojke
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Član
Član od: 26.12.2006.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 71 puta na 22 poruka
|
![]()
Za godinu, dve, PS3 ce biti prvi, Xbox 360 drugi, a Wii se vise nece ni proizvoditi.
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Član
|
![]() Citat:
Ne kapiram zasto imate toliko veliki problem sa Wii konzolom. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Konzola je po meni idiotska, jer je namenjena deci od 5-7 godina. 168 različitih spin-offa Super Maria. Kontroler za koji tvrde da je revolucionaran a nije. Gomila ljudi koja odjednom tvrdi da je ovo najbolji način za upravljanje i da je sve ostalo glupost. I zašto nisu odmah ubacili podršku za DVD?
Još jedna vest o "revolucionarnom" Nintendovom ( i Sonijevom ![]() http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=48254 |
![]() |
![]() |
#191 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() "Over the years, Mario has appeared in more than 200 video games..." Poslednja ispravka: renegade_of_funk (12.3.2007 u 12:11) |
|
![]() |
![]() |
#192 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Playstation 3 i to samo zbog 2 igre GRAN TURISMO I TEKEN
|
![]() |
![]() |
#193 |
Veteran
|
![]()
Wii je po meni druga konzola koja ide ili us PS3 ili uz Xbox 360.
Naravno,za PS3/Xbox 360 + Wii kombinaciju potrebna su materijalna sredstva iliti novac/pare. |
![]() |
![]() |
#194 | |
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Novi član
Član od: 6.3.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Evo malo sam se vratio u nameri da odbranim stav, ali mislim da gubim vreme jer vidim da se moje reci izvrcu kako bi se dobio drugaciji smisao. Kao sto reche duke ne razumete kako funkcionishe trzhiste, a izjava tipa 'ova imperija je zla a ova dobra' je tipicno decija. Nintendo je doveo trziste konzola ovde gde jeste, prvo ga je kopirala Sega pa posle Sony. Ako se malo pogleda istorija konzola Playstation je trebao da nastane iz partnerstva Sonija i Nintenda, pre svega zbog ubacivanja CD-a kao jeftinog medija, i kada im je dil pukao nastao je Playstation ali su pre toga pokupili znanje od Nintenda. A sada je Sony malo prebudzio mashinu, digao nos i nabudzio cenu, a nista novo nije izmislio i to ce ga skupo kostati u ovoj generaciji. Jednostavno Sony nezna sta da radi dok ne vidi Nintendov potez. Ni najmanje nesumnjam da ce se u iducoj generaciji nastaviti kopiranje ideja i da ce se pojaviti PS4 i novi XBOX sa Nintendovim kontolerom. Kao i sto nesumnjam da ce neki nastaviti da brane Sony koji po meni samo obican plagijator. Za Microsoft i da ne pricam, svi znamo odakle je Vista izkopirana.
|
![]() |
![]() |
#196 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Nijedna kompanija nije dobra. Njihov jedini interes je novac. Razlikuju se samo po tome na koji način pokušavaju da ga zarade. Dil je pukao zato je Nintendo želeo da ostane na disketama. Sony je video da je budućnost u diskovima i nije želeo da propusti priliku. Svako bi to iskoristio. I još nisam video šta je Sony iskopirao od Nintenda. Citat:
|
||
![]() |
![]() |
#197 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Član
|
![]()
Ajde vi Wii paljevine nabrojte mi 8 dobrih igara za ovu konzolu!!!
Tesko a jer Wii uopste i nema dobrih igara ima samo Mario sto je za malu decu i jos po neka glupost. PS3 je tata. Wii nikad mi ne bi trebao, da gledam grafiku stare generacije i da igram one defekte igre za decu uzrasta 4-7 godine nema sanse. Ajde da se deca pale na Wii nego vi odrasli stvarno ste neozbiljni. Nintedno je uvek bio slab sa igrama a tako ce biti sa Wii. Poslednja ispravka: voodoo_ (17.3.2007 u 12:38) |
![]() |
![]() |
#199 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.236 puta na 1.274 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#200 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.236 puta na 1.274 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konzole vs. PC (sta vam vise odgovara) | Ocelot | Konzole | 497 | 17.4.2008 12:02 |
Create Your Own Xbox 360 Games | voodoo_ | Programiranje | 5 | 1.9.2006 18:21 |