![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.3.2010.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
Pre nekoliko dana sam presao sa wirelesa na ADSL i sad imam problem sa downloandom. torenti su u redu ali kad skidam nesto sa Depositfiles, filejoker i sl download se u zavisniosti nekad posle 5min nekad posle pola sata prekine i posle par sekundi nastavi. Zapravo neki nastave gde su stali kao sto je keep2share, filejoker ne nastavlja a filefactory krece od pocetka i ako je u pitanju veci fajl u stanju je da citav dan ponavlja od pocetka. Dobro to sve zavisi od sajta ali glavni problem je taj restart ili neki prekid veze zvao sam provajdera nisu uspeli da rese problem. Jos nesto prilikom jedne posete onog bugarskog sajta "R.." pojavila se poruka "our system has detected abnormal activity from your ip address" pre toga i kasnije sve normalno. Takodje kada se konektujem na jedan CoD MP server prvi put mi izbaci error "no or bad challenge for address" izadjem pokusam ponovo udje bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 945 puta na 701 poruka
|
![]()
Na podešavanju ADSL rutera, pod WAN za MTU stavi 1400, resetuj ruter i javi utiske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ne mogu da nadjem tu opciju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Koji uređaj imaš i ko ti je ISP?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
TD-W8901N ISP je PPPoA/PPPoE
Kada sam povezao ruter i poceo podesavanja prema uputstvu prvo sto je trebalo da uradim je da u Virtual Cirkut stavim na PVC4, meni je bio totalno drugaciji nego u upustvu i to sam preskocio ali sam kasnije nasao i stavio tako i to sad stoji tako mada se jednom ili 2 puta vratilo na PVC0. Ne znam da li da ga resetujem na fabricka podesavanja pa da ga ponovo setujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
ISP nije PPPOE/OA, nego je ISP Telekom, PTT, Beotel...
![]() U skladu sa tim, kako njima plaćaš Internet i to ne malo, da im tehnička podrška ne bi sedela besposlena a ti lepo njih pozovi i insistiraj da ti reše problem. Možda je i sam uređaj neispravan. Što se MTU tiče, pogledaj sliku. Ako već stoji 1400, probaj 1492, 1452, 1350, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Napredna Srbija, digitalna televizija i DVB-T2 konfuzija (SK 11/2010) | Crytek | Foto i audio/video | 600 | 14.9.2016 23:08 |
Apache: Air Assault | Stranger2 | Simulacije vožnje | 40 | 28.6.2015 12:22 |
Kako podesiti down. manager da download ide jedan za drugim? HELP | stanke | Aplikativni softver | 9 | 20.6.2008 16:38 |
22 Ashampoo programa - BESPLATNO | Torrente | Aplikativni softver | 4 | 6.5.2008 0:19 |
Problem download ADSL | mileki | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 4.9.2007 0:13 |