![]() |
![]() |
![]() |
#11161 |
Član
Član od: 7.2.2013.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 13 puta na 5 poruka
|
![]()
Krenuo sam da instaliram najnoviji update PROMODS i najnoviji update ETS2, kad ono nije kompatibilno, traži se DLC-France.
Zbog toga sam i kupio DLC France ali ne znam glupi ključ da rešim |
![]() |
![]() |
![]() |
#11162 |
Veteran
Član od: 21.5.2012.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 165 puta na 145 poruka
|
![]()
Steam, gore levo imas Games>Activate a product on Steam, i ubaci kljuc. Onda desni klik na igru u listi, properties, local files, i verify integrity of files. To bi trebalo da ti instalira DLC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11163 |
Član
|
![]()
Activate a product on steam sam uradio. Medjutim u taj desni klik na igru u listi ne mogu da uradim jer nigde mi ne pokazuje ETS 2 - DLC France
Poslednja ispravka: TENT (11.5.2017 u 23:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11164 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Pa ni nema to posebno u library
![]() http://i.imgur.com/HP7tt4F.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11165 |
Član
|
![]()
Kada udjem u igru i pokrenem je odmah javi da ubacim onaj ključ što ovako izgleda xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx. To samo stoji i ako unesem ključ ispod, pita aktivate DLC a druga ignore DLC....
Medjutim nista se ne dešava automatski. Da objasnim, ranije sam DLC going east i DLC scandinaviu, kupim ih i na meil mi posalju ključ i ja ga aktiviram u samoj igri. A sada preko glupog stima... Eto kupio i ne znam da pokrenem DeCoy vidim na slici da je kod tebe instalirano gde se listaju DLC ali kod mene nije instalirano. Jel to automatski sama igra radi da te ne obavesti ili moram da čekam da ona malo duže to obavi.... Baš mi nije jasno Poslednja ispravka: DeCoy (12.5.2017 u 0:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11166 |
Intel Inside
|
![]()
A gde si ti uopšte kupio ključ za DLC? Steam ključevi uopšte nisu u tom formatu koji navodiš. Jel ti uopšte imaš osnovnu igru na Steamu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11167 |
Veteran
Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 311 puta na 238 poruka
|
![]()
Чек бре полако, шта си ти све пријавио на Стеам? Поента је да и игра буде пријављена на Стеам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11168 |
Član
|
![]()
Evo ja sam malopre kupio igru preko steama i onda naknadno sam kupio vive la france i nista mi nisu poslali na mail (mislim na kljuc) niti sam morao sta da aktiviram. Jednostavno sam samo na steamu kliknuo na download i kad je zavrsio sve sam mi je steam ubacio sve dlcove i aktivirao sve sta ima da se aktivira. Mozda ti nesto znaci.
P.S. Jos koji evric da skupim za kamionce i onda na multiplayer prelazim. Nadam se da ce me neko primiti u firmu. Mlad sam i perspekrivan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11169 |
Intel Inside
|
![]()
Kad kupiš direktno na Steamu nema ključeva niti aktivacije, niste isti slučaj
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Jovan111YU (12.5.2017) |
![]() |
#11170 |
Član
|
![]()
Igru sam kupio još kada je izašla. I kupio sam sve DLC preko ETS 2 sajta. Kada sam kupio DLC going east i scandinaviu dobio sam na meil ključ za aktivaciju u formatu xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx, sećate se to i sami, ubacimo ga u samoj igri i aktiviraš ga. Znači nisam imao nikakve veze sa Stimom niti bilo kakve aktivacije preko stima.
Sada ovaj DLC France isto kupim na sajtu ETS2 i pošalju mi ključ u formatu xxxxx-xxxxx-xxxxx. Evo ljudi poslacu vam meil koji su mi poslali iz ETS2 kada sam kupio posebno DLC scandinaviu a posebno ovaj DLC France. DLC France Your DLC - Vive la France! License - Order SCS170509-1155-61432 SCS Software s.r.o. Support <mailer@fastspring.com> 9. мај (пре 3 дана) Dear Stevan Babic, Thank you for your purchase of DLC - Vive la France! (Steam Edition). LICENSE INFORMATION Use the following activation key to activate the product: xxxxx-xxxxx-xxxxx HOW TO ACTIVATE THE GAME 1. Run Steam client and sign in to your account If you do not have an account yet, you can register for free here and download the Steam client. 2. Activate the game through the Steam client Click on Games -> Activate a Product on Steam... in the top left corner. After a new window opens, simply enter your activation key to add DLC - Vive la France! to your Steam Library. See the step by step image guide here. Should you have any questions, consult either the support page or the Steam community hub or contact us directly at support@eurotrucksimulator2.com Sincerely, SCS Software DLC Scandinavia Your DLC - Scandinavia for Euro Truck Simulator 2 License - Order SCS150518-1536-34403 SCS Software s.r.o. Support <mailer@fastspring.com> 18.5.15. Dear Stevan Babic, Thank you for your purchase of DLC - Scandinavia for Euro Truck Simulator 2. LICENSE INFORMATION Use the following product key to activate the product: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx Please keep this message for future reference and consider printing out your license information for safekeeping. HOW TO ACTIVATE THE PRODUCT 1. Download and install Download the DLC - Scandinavia installer from the official site http://www.eurotrucksimulator2.com/d...candinavia.php, run it and wait for the installation process to complete. 2. Run the game Run your copy of the game and activate it if you didn't do that already. Remember that DLC - Scandinavia can't be used with the trial version of the game. 3. Activate the DLC Wait through the startup sequence for the DOWNLOADABLE CONTENT ACTIVATION screen to appear, enter the key xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx and then press the "Activate DLC" button to continue. NOTE: Euro Truck Simulator 2 can also be activated on Steam. For more information, visit the link below: https://worldoftrucks.com/en/activation.php Should you have any questions please consult the support page http://www.eurotrucksimulator2.com/support.php or contact us directly at support@eurotrucksimulator2.com. Sincerely, SCS Software Eto vidite kako sam to radio sa DLC Scandinavia a sada ne mogu zbog Steam. Krajnje jednostavno bilo, ubaciš kljuc i aktiviraš ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11171 |
Veteran
|
![]()
Velim ti, kad ubacis kljuc u Steam putem "Activate a product on Steam", i kliknes na ETS2 u library, otvori ti onaj pregled, malo skrolujes i pokaze ti DLC-jeve koje imas - taj koji si kupio obicno bude malo zatamnjen, posto ga nema na racunaru. Onda odes verify integrity, i to je to.
Ako ti ovo ne radi (ovo su ti i oni napisali), zali se, nesto ne valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11172 |
Član
|
![]()
Nemam ETS u library jer ja nisam kupio ETS preko Steam već preko sajta ETS-a. Verovatno je kod vas tako jer ste igru uzeli preko steam a ja sam još kada je izasla uzeo sa njihovog sajta.
Očito nešto nije uredu ili su napravili propust. Jer pri ulasku u igru prepozna da imam DLC France i trazi da ubacim ključ da bi aktivirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11173 |
Veteran
|
![]()
E, u tom slucaju, ili si napravio gresku kod same kupovine (odabrao pogresnu opciju, mozda), ili su oni malo zeznuli stvar pretpostavljajuci da svi imaju Steam verziju. U svakom slucaju, kontaktiraj ih na onu adresu na kraju mejla koji si dobio, trebalo bi da ti rese problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11174 | |
Intel Inside
|
![]()
Ne možeš da nemaš osnovnu igru na Steamu i da aktiviraš DLC-ove na Steamu. Srećom pa ETS2 može da se aktivira i na Steamu i lepo ti to piše u mailu koji si dobio od SCS-a.
Citat:
Tvoja je greška što ranije ovo nisi uradio. Poslednja ispravka: DeCoy (12.5.2017 u 14:22) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11175 | |||
Veteran
|
![]()
Изашао нови ДЛЦ, о овоме на њиховом блогу. Цена на Стеам 4.49€. Наравно и нови апдејт за игру верзија 1.27.2.1.
Ау бедака, истекла ми картица за плаћање, с**ње сад треба да је обновим и да чекам једно три до пет дана да се добије нова. ![]() ![]()
![]() Poslednja ispravka: tobra (12.5.2017 u 18:52) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11176 |
Član
Član od: 31.10.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 14 puta na 9 poruka
|
![]()
Jel zna neko kad izlazi nova scania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11177 |
Veteran
|
![]()
Спремно дочекујемо велике терете.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11178 |
Član
Član od: 29.8.2015.
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
A sto mi pise ovo . Skinu na novu verziju i nece . Da li je do stima ? A stim nisam instalirao . Pre mi je ulazili bez problema na igricu .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11179 |
Intel Inside
|
![]()
Da nema tog mongoloidnog prevoda pa i da ti pomognem...
Poslednja verzija igre na Steamu je 1.27.2.1, koliko se sećam ti si imao original, zašto sad igraš van Steama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11180 |
Član
Član od: 29.8.2015.
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ok .Sacu pokusam da skinem stim .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |