![]() |
![]() |
![]() |
#7261 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja malo googlah,isto htedoh graphic mod,ali na kraju odlučih bez modova da igram.First time igram Witcher i za sada sam jako zadovoljan igrom,deluje mi za nijansu bolji od ES Skyrima,doduše još nisam daleko dogurao,verovatno će mi biti još bolji game kasnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7262 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam prešao puno,želim da istražim sve i radim sve side questove a takođe i lutam po svim onim znakovima pitanja po mapi.Igram na najteži diff tako da je poprilično time consuming,jer neki fajtovi(Tipa vukodlaka i Griflina) su mi oduzeli brdo vremena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7263 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stenmark na korisnoj poruci: | ||
buraz (30.9.2018) |
![]() |
#7264 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]()
Ja preporucujem samo taj HD rework project.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7265 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gledao sam ga po netu i užasan je wtf....čemu taj hype uopšte pa ono su samo teksture sa less glossiness....Mislim da nakon što sam izguglao sve te graphic updates i uporedio default game mi izgleda najbolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7266 |
Starosedelac
|
![]()
Pa dobro generalno kod w3 jeste istina da nema potrebe mnogo za modovima uopste. Igra izgleda fantasticno takva kakva jeste.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iceman_37 na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (28.9.2018) |
![]() |
#7267 | |
Član
Član od: 16.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 74 puta na 41 poruka
|
![]()
Ja se ne slažem sa takvim gledanjem na video igre. Prvi prelaz bi zaista trebalo da bude u čast autora, njihove zamisli, mogućnosti u datom trenutku kako njihovih, tako i tehnologije. Bez obzira koliko je to biznis i koliko više u gejmingu nemamo jak autorski pečat pojedinca (van indie scene), figuru koja bi bila ekvivalent režiseru u filmu, opet...
Takođe, ako je nekom klincu nemodifikovani W3 nedovoljno dobar, onda... kako će se ikada vratiti Gotik igrama i njih ceniti? Citat:
Razumem ja tu želju, sam sam takav, ali džaba. Nije W3 neki NES platformer ili indie naslov novijeg doba pa da se obrne za popodne zbog opšte kulture, informisanosti i generalne ljubavi prema igrama, čak i ako te ne zanima zaista. Preveliki je to zalogaj za tako nešto. Za isto vreme možeš da pogledaš 50 art filmova recimo ili pročitaš nekoliko klasika. A život je svakako prekratak da bi igrali igre samo da eto lupimo crticu. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SchizoidMan na korisnoj poruci: | ||
Akumu (30.9.2018) |
![]() |
#7268 |
Veteran
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 214 puta na 125 poruka
|
![]()
Ma da, shvatio sam i sam posle nekoliko walkthrough klipova iz kasnijih delova igre na Tjubu. Em RPG, em zmajevi, baš nije moj đir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7269 |
Starosedelac
|
![]()
Ne razumem samo u cemu je prob sa HD rework. Kakav less glossiness. To mi je jedini mod koji ne menja atmosferu samo su bolje teksture i jedino sto je i potrebno...
Spoiler za slike:
Covek je odradio odlican posao. I to su samo dva primera sa klipa... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iceman_37 na korisnoj poruci: | ||
perablenta (30.9.2018) |
![]() |
#7270 | |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]() Citat:
![]() U trećem delu se, koliko ja znam, uopšte ne pojavljuju. Postoje neke varijacije, Grifini, drakonidi al ipak oni su zasebna mitološka bića. Postoji mnogo toga u Witcheru pored elemenata fantastike. Knjige i igre prave osvrt na pagansku kulturu i slovensku mitologiju, nešto što se retko gde može naći. Atmosfera svake lokacije je unikatna, močvarni predeli Velena prepuni su razbacanih naseobina u kojima žive zadrti seljaci puni strahopoštovanja prema paganskim silama. Novigrad je mesto političkih intriga i spletki, pijandura, moralnog rasula i bandita, verskih sekti, i sveopšteg haosa u kojem kulminira rasizam prema manjinama. Skelige su ostrva čiji žitelji nalikuju Vikinzima, polu-divlji varvari neprijateljski nastrojeni prema svima koji ne žive na ostrvima. Svaki quest je prilagođen ovim područjima, a svaki NPC na određenom području ima sopstveni dijalekat, način govorenja, sopstvene tegobe i poglede na svet. Tako da nije tu samo fantastika dominantna, ima dosta dobrih elemenata priče zbog kojih vredi igrati ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Dovahkiin (30.9.2018) |
![]() |
#7271 |
Starosedelac
|
![]()
A jeste gmazina od čoveka.
Još sve vreme hejtuje igre, kaže kako ga ne zanimaju uopšte, a zapravo mu **** debelo samo traži još novca koji nije na vreme izvukao upravo zbog tog stava. Da je imao drugačiji odnos prema igrama skapirao bi koliki potencijal Witcher univerzum ima u toj formi, i znao bi da napravi bolji dil. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Feferedon (2.10.2018), perablenta (2.10.2018) |
![]() |
#7272 | |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]() Citat:
Čak i da jeste, pojedinac i dalje ima prava da u poslu bude isključivo zainteresovan za novac. U opravdanost potraživanja Sapkovskog ne zalazim. To je već potpuno odvojena priča. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7273 |
Starosedelac
|
![]()
Da, ali oni su mu dali mogućnost, ili da dobije instant kintu ili da dobija u zavisnosti od prihoda ili koječega.
On je odabrao da dobije određenu sumu odjednom baš zato što je mislio da to ne može da uspe. I sad ga jede krivica što je zagrizao samo ivicu ogromnog kolača ![]() Uh kako bih voleo da ga ispuši za ovo. |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
buraz (3.10.2018), Feferedon (2.10.2018), makiem (3.10.2018), perablenta (2.10.2018), RUSuper (3.10.2018), Skenderevo (3.10.2018) |
![]() |
#7274 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.326 puta na 2.300 poruka
|
![]()
Realno, nadam se da će matori ovde da ga obzine jako i duboko iz prostog razloga što je indirektno pljuvao po igrama pre ovoga i već se osećala ogromna količina butthurta u vazduhu i nije imao šta da ponudi CDPR-u zauzvrat nakon što je video da se zeznuo pa sad izvoljeva nešto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7275 |
Član
Član od: 16.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 74 puta na 41 poruka
|
![]()
Ja sam slabo pratio šta on ima da kaže o igrama, osim onog da one nisu kanon i da kroz te reči provejava nadrndanost, koju razumem, no opet je kriv što je očigledno neki debilan ugovor potpisao i dozvolio anonimusima da video igrama nastavljaju sagu koja je definitivno okončana.
Ali, da, mnogo je potcenio video igre kao fenomen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7276 |
Starosedelac
|
![]()
A i što je sad zinuo za pare, valjda je uhvatio dobar deal sa Netfliksom za seriju?
Nek piše nove knjige ako hoće kintu ![]() Sećam se kako je govorio da igre nisu uticale na prodaju knjiga, da je on i pre toga bio popularan, jes vala xD Treba da zahvali CDPR-u što se i dan-danas čita, inače bi pao u zaborav, osim za vrlo usku grupu ljubitelja fantastike, ovako su se i ljudi koji nisu toliko u tom podžanru dohvatili njegovih knjiga. Jedino se pitam šta to znači za budućnost Witcher igara, da li će morati da mu dodatno plaćaju ili su dobili prava za sve buduće igre koje planiraju da prave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7277 |
Starosedelac
|
![]()
Evo inače jedan zanimljiv tekst, o Sapkovskom i Gluhovskom.
Gluhovski čak svedoči da oba serijala, i njegov Metro i Witcher serijal Sapkovskog, mnogo duguju samim igrama. https://waypoint.vice.com/en_us/arti...and-metro-2033 A evo šta sam Gluhovski misli o Sapkovskom ![]() "I think that he's totally wrong, and that he's an arrogant motherfucker" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7278 |
Član
Član od: 23.5.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 61 puta na 37 poruka
|
![]()
Pisac se mozda nije najkorektnije ponio prema ekipi koja je napravila igre, ali realno bez njega nicega ovoga ne bi bilo. Pa sta ako hoce pare, svi bi isto postupili na njegovom mjestu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7279 |
Starosedelac
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 1.020
Zahvaljeno 290 puta na 201 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mocko na korisnoj poruci: | ||
Cracked But Whole (3.10.2018) |
![]() |
#7280 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 365 puta na 267 poruka
|
![]()
Jeste, prodam sat sa dedinog tavana za 10 eur, potpisem ugovor. Kupac ga proda na aukciji za hiljade i ja mu pretim ako mi ne da parce.
A njemu je nudjen procenat, al sirokom du..tu m.da su mera. U svakom slucaju, on se ogradio od igara i price u njima, tako da je on za svoj IP dobio nadoknadu (kojom sada nije zadovoljan). Ne vidim verziju gde je Sapkovski u pravu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku makiem na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (3.10.2018) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |