![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.4.2011.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Razmisljao sam o kupovini telefona sa ip68 zastitom posto sam od Juna meseca prosle godine razlupao dva telefona.Razmisljao sam o CAT tel. ali sam nasao na netu telefone marke ,NOMU, ono sto sam nasao na netu o njima stvarno je izuzetno problem je sto se kod nas ne prodaju jos uvek zvanico nego preko neta.Da li ih je neko mozda korisio ili zna nesto o njima molio bih za pomoc posto sam se stvarno zagrejao da ga kupim MOLIM ZA POMOC!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
A možda da kupiš neku fotrolu i da više paziš telefon?
I da ga koristiš samo dok si trijezan? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 7.8.2011.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 66 puta na 63 poruka
|
![]()
Za Nomu nikad cuo nisam, a sto se tice CAT-a oni supoznati u tom podrucju, ali kako god ne ocekuj da telefon bude neunistiv, jer sam na servisu vidjao Cat-ove koji su bili citavi ali im je nesto od komponenata crkavalo, a vidjao sam i slupane (stvarno mi nije jasno kako su to izveli). Tako da ako si te sredio sredices i ovaj
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shonee na korisnoj poruci: | ||
Mica (7.3.2017) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda covek prosto preferira kad ima za cim da zali nije isto slupati fon od 150-300 evra i nokiu 3310.... Ovo drugo je podvig.
![]() Poslednja ispravka: sale94 (6.3.2017 u 23:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Ljudi sta radite vi sa tim telefonima,od kada su se pojavili touchscreen nisam ni jedan polomio niti izgrebao lol
Sent from my Acer Iconia One 7 B1-780 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku C64freak na korisnoj poruci: | ||
Mica (7.3.2017) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
Pogledaj Oukitel k4000 ili k6000 ne secam se... kazu najizdzljiviji, imas na yt testove zakucavanja eksera staklom.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mciggzy na korisnoj poruci: | ||
Mica (8.3.2017) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Hvala druze to znam i sam ali mene zanima me odgovor na ono pitanje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 7.8.2011.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 66 puta na 63 poruka
|
![]()
Vidis i sam u ovim klipovima mada opet bi bilo najbolje da kaze neko ko ga ima. I jos nesto ako imas nameru bacas telefon namerno ili da ti ispada stalno nece ni ovaj dugo trajati bez obzira sta si video u klipovima.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shonee na korisnoj poruci: | ||
Mica (8.3.2017) |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 21.5.2012.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 165 puta na 145 poruka
|
![]()
Imao Galaxy Grand Neo, ako se dobro secam, ni Gorilla Glass-a, ni maske, nista zivo, povremeno mi padao, bacao ga sa vrata na krevet, ponekad malo grublje ispustao na sto, i jednom mi je pao iz ruku (sto je u mom slucaju oko metar i po) na plocice potpuno ravno na ekran. Tek je jedan nesrecni incident koji je ukljucivao bacanje i ivicu radijatora malo napukao staklo u cosku, i takav je radio jos godinu dana, kad sam ga se resio zbog baterije koja je pocela da crkava i "otice". Po mom misljenju, ako ko lose tretira telefone, to sam ja, opet su svi izdrzavali bez ozbiljnih havarija.
Nemojte da kucate cekicima, aman... ![]() A sto se time Nomu, prvi put cujem za marku, ali ako izdrzava one torture testove, smatram da je OK. Elektronika je svakako run-off-the-mill, odnosno koriste je razni uredjaji, tako da najverovatnije nije losa. Ako je ROM uzas, zamenis na XDA i to je to. EDIT: Sad pogledao na XDA, ima tema o njima, otprilike su ljudi relativno zadovoljni, cini mi se da ima i par verzija ROM-ova. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Strider na korisnoj poruci: | ||
Mica (8.3.2017) |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 31.3.2012.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 31 puta na 21 poruka
|
![]()
Setih se da sam vidjao na akcijama po netu Ulephone Armor, vidi ako ti odgovara.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku malistev na korisnoj poruci: | ||
Mica (8.3.2017) |
![]() |
#12 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Uzmi ti Samsung Galaxy S6 Active i ako to upropastis e onda svaka ti cast lol
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku C64freak na korisnoj poruci: | ||
Mica (8.3.2017) |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
To mene i zanima,kazu da im je rom za eu trziste i da nemaju problema,a opet da mi je da nadjem nekog ko ga je koristio.U Hrvatskoj se prodaje moram probati na nekom njihovom forumu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
CAT b25 obicni tel na tipke znao je da ima problem sa slusalicom i punjenjem. Punjenje je znalo da zeza jer nije mogao da koristi neke da kazem standardne usb kablove jer nisu mogli da pridju, trebao je duza da bude konektor na kablu zbog cega je cesto nasilnije i jace guran kabal i lomio bi se konektor. Staklo se isto lomilo, nije bas da je toliko izdrzljivo. Nivo jacine mikrofona znao je da varira, i cesto od jacih padova je znala antena da pukne. B15 i B15q su dosta bolji, oba solidna androida, na par njih sam taceve mjenjao. Drugih mana nisu imali. S40 je glupavio sa mrezom, 4G se ne moze iskljuciti pa je znao da kida mikrofon na CG mrezama. S60 sam svega jednom drzao u rukama, termalna kamera ne znam ni kako se pali, al mislim da je precjenjen telefon. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JovanK na korisnoj poruci: | ||
Mica (12.3.2017) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
nomu |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tv telefoni | Pejovic | otpaTci | 2 | 1.10.2011 22:33 |
Touch screen telefoni vs. Classic tastatura telefoni vs. Touch screen+tastatura telefoni | dile | Aparati i oprema | 36 | 17.2.2010 15:02 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |
Telefoni kod MTS-a | redkanji | Aparati i oprema | 4 | 30.7.2008 11:05 |
Lažni mobilni telefoni | Haker95 | Aparati i oprema | 1 | 14.6.2008 9:58 |