![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
+1, meni je Avast kršina upravo zbog toga što usporava kompjutere, a 360 TS ima Avira+Bitdefender engine, i nikog ne spamuje sa tim glupostima "lajkuj nas na fb" nego gore u vrhu menija postoji opcija da povežeš i fb akaunt. Iskreno, ne znam šta im to treba al' eto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Samo što su ta "bitna" upozorenja za 95% korisnika potpuno nebitna
![]() @ LoneWolf: meni ne deluje da Avast Free usporava kompjuter više od BitDefendera Free. U svakom slučaju, Game mode rešava sve te "marketinške" probleme, treba Oskara, Baftu i Nobela da daju onome ko je to izmislio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Džaba, ja ne mogu Avast, Pandu ni Bitdefender da svarim nikako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Ja sam do pre godinu dana koristio avast i bio sam dosta zadovoljan, sad vec eto ravno godinu dana samo windows defender i nemam nikakve probleme, jednom nedeljno pust malwarebytes da uradi scan i to je to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 945 puta na 701 poruka
|
![]()
Na par mesta je WIndows defender/Microsoft Securrity essentials propustio ransomware i to je reč o poslovnim korisnicima.
Poslednji slučaj ga je detektovao i obrisao, ali tek nakon par minuta, a za to vreme je završio kriptovanje dokumenata. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
^To ne znači puno, i plaćena rešenja poput Bitdefender-a, ESET-a i Kaspersky-og su propuštala pojedini ransomware. Tu više ima uticaja sreća da te baš ta (nova) verzija ne potkači pre nego što se napravi rešenje za istu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2008.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 311 puta na 294 poruka
|
![]()
Pa znaš probao sam i njega i on se lako isključuje samo ako se sećam oće da traži da kreiraš onaj user name i e mail adresu ako se ne varam inače posle nekog vremena prestane sa radom bilo je to davno godina i više dana zato ga ne koristim. 360 je veoma dobar malo nametljiv. Mada koliko ja malo koristim viruse Panda mi je najbolja. Najviše koristim ovaj Malverbajtov rootkit i Anti malver. Svremena na vreme pokrenem to je to. Mada sam jednom i ja popio taj Ucenjivač što kriptuje slike pa traži otkupinu ali ima već nekoliko godina tome. Mada ih uvek imam bekapovane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Panda je cloud-based, što znači da ne radi bez interneta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1591 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 719
Zahvaljeno 1.278 puta na 980 poruka
|
![]()
Probao i ja Zone Alarm Free Antivirus + Firewall i mogu reci da sam sasvim zadovoljan. Trosi nesto malo vise memorije od npr novog AVG-a (oko 250 MB na 32bitnoj masini) ali je aktivan i firewall a manje je zahtevan. Ne smara reklamama, GUI je lep, sveden i pregledan. Apdejti traju nesto duze ali tada procesor nije opterecen vise nego inace. AVG je posle poslednjeg apdejta poceo opasno da usporava komp, Avast definitivno usporava net saobracaj na ovom mom laptopu tj ruteru dok sa ZA nemam ama bas nikakvih problema. Koristi od strane Kasperskog sertifikovani engine (nema bas sve mogucnosti AV resenja Kasperskog naravno) ali je sasvim dobar. Od mene preporuka.
Poslednja ispravka: Laskaris (5.8.2016 u 12:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 | |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 719
Zahvaljeno 1.278 puta na 980 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Član
Član od: 30.3.2013.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Član
Član od: 30.3.2013.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]()
Dobri ovi programčići počišćeno sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Novi član
Član od: 19.9.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Koristio masa antivirusa i iskreno nikad od kad koristim racunar nisam ''nastradao'' od virusa...Od kad sam krenuoda koristim racunare odmah sam vremenom i ucio da radim sa njima, sa programima, popravka i sve vezano za njih, tako sam i naucio kako da se pazim ''virusa''
Sve u svemu vodim se i dalje po teoriji ''bolje ista nego nista'' u principu svi besplatni su podjednako ''dobri'' jer ni jedan nije 100% siguran i da je placen a kamoli besplatan ali opet neka ga....Neki vise usporavaju racunar, neki manje, zavisi i od vase konfiguracije , da ne pametujem mnogo uglavnom nekom je dobar avast, nekom avg, nekom avira i obrnuto...stavite onaj antivirus koji vama odgovara, koji vam ne koci racunar i pazite gde klikcete...uostalom sad 90% ljudi zna da uradi nov windows jovo nanovo tako da cemu toliko straha od virusa...zakoci komp , uradite mu nov sistem i cao zdravo mada ja evo ima tri godine kako sistem nisam radio a sljaka mi lap lepo i na svim antivirusima (probao dosta) i isto mi se ponasa lap..stavio sam Bitdefender free i za sad mi je ok, pre njega koristio avast free i isto mi je bio ok, avg free isto, avira free isto nekako mi BD free najmanje ''opterecuje'' sistem al isve u svemu, pamet u glavu i pazite imate li antivirus ili ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Član
Član od: 8.11.2015.
Zahvalnice: 15
|
![]()
Meni je avg free ok, ranije sam koristila avast zbog preporuke većine ali me je užasno nervirao, pre toga kaspersky i on je bio kult. Zadnji put sam navukla onaj virus što pravi shortcut-e i briše sve živo pre jedno 5 god, a pre i posle toga skoro ništa je obično znam gde klikćem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 | |
Novi član
Član od: 19.9.2016.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
Koje podatke ako ih nemas? Tako ja idem logikom bas me briga dal me neko spijunira ionako ne moze nista naci kad nema ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Član
Član od: 8.11.2015.
Zahvalnice: 15
|
![]()
To što mi je bitno uvek prebacim na bar dve flash memorije. Ne opterećujem se previše jer i onako svaku zaštitu možeš da slomiš ako hoćeš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Ma za obicne korisnike stavis Avast ,jednom mesecno uradis sken sa malwarebytes i viola.
Iskren da budem nemam nijedan antivirus vec neko vreme i ich mu ne fali |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
antivirus, besplatni antivirus, freeware |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Који mp3 плејер да купим? | Akumu | Šta da kupim? | 34 | 3.5.2008 20:27 |
TRUST SP-3300M 2.1 ili Philips SPA2300? | NikolaT | Zvuk na računaru | 5 | 15.4.2008 17:29 |
Који ЛЦД ТВ купити? | sablja | ŠDK - Grafika | 29 | 28.2.2008 21:40 |