![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Evo mene opet sa mojim smaranjima oko kupovine... Da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem samsung syncmaster 226bw naslednik monitora koji sam zeleo da kupim, a to je model 225bw za koji sam se vec raspitivao na forumu... Zvao sam generalne zastupnike ERCCommerc i oni su mi rekli da ce prvi modeli stici za otprilike mesec dana a meni je to kasno jer moram da ga kupim hitno jer sad imam para a sam bog zna kada cu ih opet imati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
pogledaj ima u Beogradskoj jedna samsung prodavnica ja sam tamo kupio moj 730bf.Nisam najbolje razumeo tvoj post ,jel hoces da kupis 226bw ili 225bw(posto si spomenuo prodavnicu koja je prodala 7 komada 225bw)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
rekose ti da stize za metar dana. pare na stranu i cekaj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ispravio sam ovo i odnosi se na 226bw... Ne mogu da cekam jos mesec dana jer sam tako cekajuci danas pukao 90€ na MX Revolution... sta da vam kazem....NEED BACKUP!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Daj bre pa ti nisi normalan,skloni te pare negde,jbt ne mozes da sacekas mesec dana
![]() pozz...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
XXXtreme
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Easier said than done!!! Ako ima nekih dilera ili prodavaca u radnjama koje imaju ovaj monitor jako bih im bio zahvalan da mi jave... Hvala svima na Forumu!!!SK RULEZ!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
problem sa parama sigurno nema ![]() @muki85 samo da ponovim pogledaj u Beogradskoj. pozz...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
XXXtreme
|
![]()
veruj mi da bi sachekao da imam 2k evra...nikakav problem mesec dana, meni su stajali grafa,cpu i ram na polici 2 nedelje dok mi nije stigla matichna, nije teshko biti strpljiv..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 24.5.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 23 puta na 13 poruka
|
![]()
samo jedan info za tebe:226bw ima identican panel kao i 225bw (otuda i ista/manja cena od 225bw modela na zapadu) samo je overdrive-ovan sa 5ms (g2g,225bw) na 2ms (226bw) i malo lepse izgleda.ja posto sam isto cekao ovaj monitor cekacu neki domaci review prvo pa cu videti,ali ako je stvarno 100% isti kao 225bw a kosta 100e vise zbog "fancy" izgleda onda neka hvala kupicu 225bw koji ce verovatno jos ici dole sa cenom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Pazi:
1. Ako je odziv stvarno 2ms a prodavac ga je ekstra nahvalio i licno ga testirao onda je monitor bruka ![]() 2. Razlika u ceni nije 100€ vec oko 40€. 3. Dobijas Windows Vista ready monitor ako to uopste ima neki znacaj... Ovo je licno moje misljenje jer pored kvaliteta kod mene i presudni znacaj u mnogim slucajevima ima i dizajn jer se i sam bavim grafickim dizajnom, tj studiram tako da mi je gore pomenuto veoma bitno... Mislis da mi je pri kupovini MX revolutiona bilo potrebno da znam sve njegove funkcije i da mi je bio neophodan bas zbog ekektromotora? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
Član od: 24.5.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 23 puta na 13 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Kosta 35.000 din. ili ti 480€ - fantasticna cena za ovakav monitor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() Jedan prijateljski savet. Nemoj žuriti s kupovinom jer najgore je posle kajati se, govorim iz skorašnjeg iskustva, znači ako čekaš baš određeno parče hardvera čekaj ga, al' nemoj kao neki da čekaš da kao padne cena, pa da izađe još koji model jer ima ljudi koji tako ''čekaju'' mesecima, ako ne i godinama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
Da li je iko video neki review na netu a da nije na nemackom??? Stavili su me na listu cekanja za ovaj monitor (dobijam ga cim stigne prva isporuka a to je u toku sledece nedelje), a jos uvek ne znam nista o njemu... Ako neko zna neki link koji nije na nemackom neka se javi plz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
XXXtreme
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Zasto bre negativna reputacije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Samsung SyncMaster 205BW | mad_skillz | Grafika | 7 | 22.9.2007 20:31 |
Samsung SyncMaster 960BF | djolex | Grafika | 4 | 23.11.2006 21:40 |
Asus FX5200 uz Samsung SyncMaster 753s | Sasa011 | Grafika | 9 | 14.3.2006 18:14 |
Samsung SyncMaster 710s pitanje? | jocabg011 | Grafika | 2 | 3.3.2006 23:11 |
Samsung SyncMaster 730 BF pitanje..pomoc! | Marjan J. | Kvarovi | 5 | 6.12.2005 15:17 |