![]() |
![]() |
![]() |
#6261 | |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6262 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 928
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Kontam sam da tih 36 krajeva nisu svi različiti totalno.
Ali pričati da 2-3 triggera utičnu na njih je suludo, mogu samo da utiču u većoj meri na ishod. Videću kad budem prešao igru. Sad ću jedva imati vremena za jedan prelaz pa koji kraj bude a za jedno par godina možda opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6263 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste suludo ali je istina. Neću da spoilujem ali online možeš da nađeš tačan spisak 3-4 triggera koji su sakriveni iza prividno potpuno nebitnih stvari a koje imaju 100% uticaja na krajnji ishod glavne priče.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6264 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Ima ih 5-6 i od toga je potrebno da potrefiš polovinu kako bi ti pao ono što se naziva "najbolji" kraj. Ne znam što svima to deluje toliko misteriozno, pa ja prvi sam najpre imao loš kraj i odmah sam znao gde sam tačno pogrešio, i bilo je potrebno da napravim samo jednu izmenu (da ne uzmem pare od Emhyra, ebiga tad sam bio praznog džepa :P ) i kraj se promenio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6265 | |
Veteran
Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Jao pocela nova godina na faksu a imam toliku zelju da ga ponovo obrnem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6266 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Spoiler za ...:
Svaka čast ako si uspeo da napraviš takvu dedukciju. Nemam nameru da ulazim u bilo kakvu dalju raspravu. Kad podvučem crtu Witcher 3 za mene lično ima neoprostiv propust da se desetine sati uloženog vremena i truda mogu svesti na... Spoiler za :
I počni već jednom da koristiš spoilere. Prepričao si pola igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6267 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka
|
![]()
Zavrsio sam main story i Hearts of Stone pre neki dan. Sad je na redu Blood And Wine za koji sam prosto odusevljen kako izgleda.Dopada mi se sto je radjen na fazon bajki pa je zanimljivije za igranje
![]() Sto se tice kraja glavne price iz prvog sam potrefio najbolji kraj sto se tice Ciri, za Emhyr-a i ne bas i naravno za moju voljenu Triss. Veca mi je frka bila da li cu ostati sa Triss nego hocu li ubosti srecan kraj.Kada sam na kraju pogledao koji su sve trigeri za happy ending video sam da sam bio na granici 3 od 5 i sad kada bih ponovo igrao, a da ne znam za njih isto bih postupio. Sve u svemu, prema mom misljenju, ovo je igra "decenije".Pruzila mi je sate i sate zabave. Graficki je predivna sa puno sitnih detalja i svim sitnicama na pravom mestu.Ogromna mapa za virtualni turizam.Sporedni questovi manje vise znaju da dosade ali opet vode na nove i ne istrazene lokacije pa sam ih ipak bez dosade zavrsavao.Optimizacija izvanredna (barem kod mene) pa sam igru igrao na maksimalnim podesavanjima i to je jos jedan plus. Ocena od mene 10/10 za glavnu radnju igre dok za Hearts of Stone 8/10 posto me likovi nisu bas nesto privukli da se vezem i ne dodaje bog zna sta novo ni na mapi ni Geralt-u, a ni samom svetu. Sto se tice Blood and Wine, ovde sam odusevljen kao sto sam rekao svime.Mnogo novih stvari potpuno novi svet i zaniljivi likovi.Zavrsio sam 4-5 questova sve ukupno i vec potrosio oko 10ak sati na istrazivanje koje nije ni 50% gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6268 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
|
![]()
Posle XX odlaganja, poceo sam da igram Blood and Wine, doduse samo sam fokusiran na glavnu pricu i imam problem sa verovatno finalnim bossom. Ne bih da spojlujem koji je, ali oni koji su presli ekspanziju znaju o kome se radi.
U prvoj formi je lak. U drugoj formi me apsolutno svaki put one-shottuje jer napad prolazi u fullu kroz skroz napucani Quen znak. Ako promasim roll makar i pola sekunde, gotov sam. Ima li neko neki savet? Priznajem da sam dosta oslabio sa samim "skillom" u ovoj igri jer sam je poslednji put igrao u oktobru 2015. kada je izasao HoS, i sigurno cu je preci u celini jednom kada uhvatim vremena sa sve ekspanzijama, ali trenutno me samo B&W interesuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6269 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]()
Pa tako je, moras dodge da pogodis, da ga utegnes kako treba
![]() Bitno je da radis dodge u stranu, nemoj ni jednom da pokusavas da usisas udarac. Ako ti je lakse, a jeste, kad vidis da ce to da radi budi na solidnoj distanci od njega jer on to salje "leptirice" u liniji na tebe. Sve ostalo je timing. Momenat kako se onaj oblak skroz skupi onda dodge, probaj da se posluzis i zvukom da provalis kad trebas...Kad se to uvezba sve ostalo je lako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6270 |
Starosedelac
|
![]()
Zavrsio sam B&W. Blago receno - "oduvan" sam, kao sto je bio slucaj i sa base igrom. Dobro, uvod i epilog price mozda nije bio toliko epski kao sa Wild Huntom, ali je sama prica na vrhunskom nivou.
Sto se tice kraja, iz prve sam pogodio happy ending, i jako mi je drago zbog toga. Spoiler za moj kraj:
Sve u svemu, fantastican kraj za vrhunsku trilogiju kao sto je The Witcher serijal. Zao mi je sto nece skoro biti nastavka u tom svetu, a i sto je Geraltova prica zavrsena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6271 |
Starosedelac
|
![]()
Izvinjavam se za dupli post i ako je vec bilo, ali da li je iko primetio da je vampir u ovom traileru https://www.youtube.com/watch?v=VF7kqc7th0A ustvari
Spoiler za spoiler za B&W:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6272 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Bilo, i to bas u ovoj temi pre nekih desetak strana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6273 |
Starosedelac
|
![]()
Da li uopste moguce pokrenuti B&W ukoliko main igra zavrsena sa najlosijim krajem, s obzirom sta je implicirano u istom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6274 |
Član
Član od: 29.10.2012.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 24 puta na 12 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6275 |
Član
Član od: 22.10.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 24 puta na 18 poruka
|
![]()
Vise me smorise preterano duge cutscene sa preterano dugim dijalozima koje su razvezli kao najlonske gace....mislim ako sam seo za pc treba mi na prvom mestu gameplay a prica i dijalozi na drugom mestu a ovde je to obrnuto, lomim se na stolici gledajuci film ili citajuci strip, ako to bas zelim onda cu leci na krevet pustiti tv ili uzeti strip, jer kad sednem za pc zelim gameplay... izgleda da bi mi ovaj witcher prijao samo uz bezicni gamepad pa da se uvalim kao covek...inace sve ostalo mi se svidja i nastavicu na tenane ide zima a od igara nista novo ne ocekujem kao sto sam mafiu 3 zaobisao i vratio se da nastavim W3 pricu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6276 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 928
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Uvek možeš da prekineš cutscenu ili dialog, ali čemu poenta onda.
Ako ti to smeta onda igraj Dark Souls, ili Skyrim koji ima kraće dijaloge, mada po meni ni jedna od ovih igara nije bolja od druge svaka briljira u nečemu. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zokocx na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (15.10.2016) |
![]() |
#6277 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku buraz na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (15.10.2016) |
![]() |
#6278 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]()
@panta80
Izgleda da ti nisi igrao Metal Gear na PC... Kad je scena odi do kreveta, pa kad se završi sedni za komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6279 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Selekcija buraz. Be happy, igraj ono što voliš, ne ono što je IN. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6280 |
Član
Član od: 20.5.2016.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]()
sad onaj ko želi da se igra a ne da gleda sinematike nije pravi rpg-aš.
ccc... pa kakav ste to svet? ima primera fantastičnih rpg-ova u kojima sam kreiraš radnju a ne moraš da pratiš tuđi scenario. m&b recimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |