![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Nastavci, nastavci 4,5,6 u imenu. Remejkovi, remasteri. Tipične pucačine, RPG-ovi malo našminkani. To stvarno ne može da se računa. Nije ništa novo i drugačije. Jedino se navikana indie scena po svaku cenu razlikuje. Ali to su najčešće kratke zaebancije a ne punokrvne igre u koje može da se uloži vreme.
Skoro sam instalirao neku starudiju gog i tokom instalacije ide njihov ponuda. Svaka igra je maltene žanr za sebe, pre je bilo prave raznovrsnosti. Da li će industrija propasti, ne neće. Holivud štancuje jedno te isto decenijma. Remejkuje sve živo pa im ništa ne fali. Njih može samo neka prirodna katastrofa da dokrajči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 255
Zahvaljeno 196 puta na 142 poruka
|
![]()
U životu i nisam baš neki optimista, ali ne mogu reći da dolaze crni dani za gejming industriju.
2015. godina, kad se sve sabere i oduzme, nije bila ništa posebno (svodi se na Witcher 3, MGS V i Bloodborne i to je sve), ali je indie scena sve bolja i bolja. Ako ništa, onda mi barem nezavisni timovi ulivaju nadu da će i dalje biti kvalitetnih ostvarenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
|
![]()
Inače, sunovrat se jednom zaista desio još u ranoj fazi industrije. Ako je neko dokon i zanima ga veliki krah igračke industrije u Americi 1983. evo jednog zanimljivog članka na Wikipediji.
I visokoprofilna igra iz tog vremena napravljena za 5 nedelja, za koju se u šali kaže da je srušila industriju:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.201 puta na 7.163 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Aibo (20.4.2016) |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 346 puta na 214 poruka
|
![]()
Ne mogu video igre propasti. Kao ni crtani filmovi koliko god nam glupo izgledali ovi noviji. Stariji igrači sa godinama igraju rijeđe, nove generacije mladih popunjavaju prazna mjesta; dok se novi "kodovi", "asasini" i "kaunteri" i dalje stancaju kao da se nista ne desava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Potpuno se slažem sa postom iznad,uvek če biti novih klinaca kojima će tamo neki AC 15 i COD 22 biti prve igre koje će odigrati u životu i za njih će to biti fenomenalne igre i iskustva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Slazem se sa zutim barom.
Moguce je da nema i toliko dobrih igrica, recimo u moje vreme (2000) su se pikale strategije mnogo vise nego danas. Ima i danas dobrih igrica ali mozda je vise do nas (starijih). Pre sam nisam bio toliko kritican i sam hype neke igre bi me poneo da je odigram dok danas doobro istrazim i vidim dal me zainteresuje. Jbg, ima i toga sto smo tada samo citali iz SK i probaj licno kakva je dok danas YT gameplay odmah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]()
Slazem se, nekad citam najavu za Vice City i San Andreas u Gameru/Bonusu, znas 3 nova detalja i cekas nastavak mesecima, godinama, a danas svako malo teaser/trailer/preview/gameplay video, znas pola igre pre nego je i upalis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|